Ubytování






 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Pilák - Hodnocení

Autokemp Pilák

Žďár nad Sázavou 2 - zámek,
ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 591 02 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.

Doporučené kempy

Mara CAMPING / ATC LIPTOVSKÝ TRNOVEC sa nachádza na brehu priehrady Liptovská Mara, ktorá…

Mara CAMPING / ATC LIPTOVSKÝ TRNOVEC sa nachádza na brehu priehrady Liptovská Mara, ktorá…

Mara CAMPING / ATC LIPTOVSKÝ TRNOVEC sa nachádza na brehu priehrady Liptovská Mara, ktorá…

Mara CAMPING / ATC LIPTOVSKÝ TRNOVEC sa nachádza na brehu priehrady Liptovská Mara, ktorá…

90% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 71
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Pilák


Hodnocení návštěvníků

Jirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na klidném místě, možnost výletů do okolí, síť cyklostezek, ubytování pěkné, čisté, pohodlné spaní, kuchyňka se základním vybavením, lednička,sociální zařízení čisté, možnost širokého sportovního vyžití, půjčovna sportovních potřeb, šlapadel, příjemné prostředí

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lucie S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, v těsné blízkosti Žďáru nad Sázavou a areálu Pilák.

Petr K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Škoda, že brzo zavíral jediný stánek s občerstvením

Fiškus

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 27.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úplně bez života jen už pár let zaspal a je vidět že se o kemp nestarají. WC katastrofa.

Ráďa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná příroda kemp na pěkném místě. Už jsme tam několikrát byli. Když zaprší je podmáčený, špatně se vyjíždí.

ZUzana Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ubytovaní v zrekonstruované chatce Reneta. Chatka moc pěkná, čistá, nový nábytek, pěkné posezení před každou chatkou, včetně ohniště. Vytknout lze jen velmi sporé vybavení na vaření (1 hrnec). Personál recepce 1 při rezervaci i po příjezdu velmi ochotný. Recepce 2 - víceméně dost laxní, při poruše ) nefunkční spracha, chybějící nádobí), jen krčili rameny a prý s tím nic nenadělají a stává se to. WC i sprchy povětšinou čisté, sprchy občas nefunkční. V kempu trochu neintimní, jedno velké náměstí bez jediného stromu, chatka vedle chatky. pro děti ale zase fajn na seznamování a byl o menších lepší přehled. V samotném kempu nic moc - kromě mini hřiště a kiosku v podstatě žádná zábava, ani pláž apod. Nicméně okolí úžasné , zejména rekreační areál Pilák - super vyžití pro děti o dospělé, spousty atrakcí. Z části za recepcí 2 cca 1 km, z části u recepce 1 200-300m. V okolí spousta možností na pěší i cyklo výlety, ve Ždáře moc pěkný bazén, Muzeum Nové generace, Zelená hora, mraky kešek, v Novém městě singletrek... paráda.

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na toaletách skoro pořád nebyl toaletní papír a mýdlo nebylo vůbec.

Pavel V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí pěkné. Vyžití v okolí taky. Hlavně pro děti. Ubytování v chatce ok. V pujcovne mají jen síť, ale míče ne. Přitom to na stránkách inzerují. Občerstvení. Personál ok a pivo dobré. Ale po 21 hod už jen mražená pizza :( Co je tragédie, tak sociálky. Jak záchody tak sprchy. Toaletní papír jen ráno ve společném zásobníku. V dnešní době už poněkud nezvyklé :) Čistota ok, ale v chátrajícím prostředí to stejně velkou parádu neudělá. Sprchy. Asi to nejhorší co jsme kdy viděli. Teplá voda je řízena vzorcem náhodných čůrků od ledově vlažné do vařící. Tedy pokud máte štěstí. Taky se nám stalo, že tekla jen studená. Což je za 20kč ostudné. Nejhorší zážitek, že sprchy byl, když po odchodu uklízečky zůstal zacpaný odpad v kóji, kterou si nemůžete vybrat sami. Takže jsem stál po kotníky v kalné vodě a po 3 minutách čekání na teplou vodu jsem se zase oblékl a opláchl jen v umyvadle. Na dnešní standardy opravdu bída. Škoda. Stačilo by málo a byl by to super kemp.

Markýz

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 27.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v krásném prostředí, ochotný personál, který se opravdu stará seč mu síly stačí.Rádi se sem budeme vracet.

Vlado

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu klídek, pohoda, na protějším břehu spousta inteligentního vyžití pro děti.

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spíše než kemp, bych to nazval tábořiště. Jak už psali ostatní - studená voda, na mýdlo nebo toaleťák zapomeňte, oplocení žádné. Je to v pěkném prostředí, ale to je všechno. Noční klid nikdo neřeší, čehož jedna alkoholická rodinka náležitě využívala. Ne že bych tam byl úplně nespokojený, ale že bych se tam vrátil, tak to tedy ani náhodou.

Lucie

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Víckrát už ne. Okolí kempu je moc hezké co se týče přírody a rekreačního areálu. Jinak kemp sám o sobě slabota! Není zde jediné restaurační zařízení, kde by se dalo posedět, pouze občerstvovací okénko se smaženými jídly (langoš,hranolky,hambáč). Něco jako toaletní papír či mýdlo na wc neexistuje! Teplá voda pouze ve sprše za 20Kč. Nádobí a ruce mít tedy pouze ve studené vodě. Na čistotu ve sprchách a na wc se taky moc nedbá. Milovníci pavouků zde mohou najít spousty nových exemplářů.

Marie R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jediné, co je na tomto kempu pěkné, je okolní les a příroda. Za zábavou člověk musí absolvovat cestu na druhou stranu přehrady do rekreační areálu Pilák, tam je to velmi hezké. Na WC není toaletní papír, což je naprosto nepochopitelné, cena za sprchu je 20,- a má vytéct jen pár litrů vody. Nebo jako mě, vytekl tak půl litru na konci sprchovacího programu. Na recepci nikdo nebyl, abych mohla tento problém řešit. Občerstvení je také velmi chabé. Potřebovali jsme jen přespat a ubytování ve staré buňce nás stál, jako noc v nějakém apartmánu. Což vůbec neodpoví kvalitě. Nedoporučuji.

jmk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Musím souhlasit z již napsaným hodnocením. V kempu není žádný personál na který se můžete v případě potřeby obrátit. Vadí mě, že na wc není toaletní papír to je v dnešní době hodně mimo. Jinak pozice kempu na výlety je ideální. Musíte počítat s tím když bude horko v okolí se nevykoupete. Je to škoda chtělo by to se kempu trochu věnovat a byl by super.

Kateřina Č.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Musím říci, že v den příjezdu jsem byla nadšená. Ovšem netušili jsme, co nás čeká následující den a potrvá do konce našeho pobytu. Příjezd asi dvacetičlenné skupiny puberťáků (dost pochybuji, že bylo všem 18)do sousední chatky, nám pobyt dokonale zkazil. Řev do šesti do rána každou noc a dokonce i po celý den. Smrad marihuany, střepy kolem celé chatky a příjezdy a odjezdy aut řízenými řidiči pod vlivem nejen alkoholu. My jsme byli v kempu s malými dětmi. Přivolaná policie si s výtržníky potykala a víc jí problém nezajímal. Správce, pán asi osmdesátiletý, nám poradil, ať odjedeme - MY!!! Na nikoho kompetentního jsme nebyli schopni se dovolat. Pochopím, že provozovatel kempu nemůže vědět, kdo do kempu přijede (ačkoliv zmiňovaná skupina jezdí každý rok), ale je jeho povinností zjednat pořádek a dodržování vlastního provozního řádu. Toto se nestalo. To je na celé věci absolutně nejhorší. Proto za nás - NEDOPORUČUJI!

Jitka V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu bylo fajn až na skupinu mladých lidí,kteří se ubytovali do chatky pro 8 a průběžně jich tam bylo až 20, v noci podstatně více a dělali bordel do 6 do rána po dvě noci. Nikoho to přes naše upozorňování nezajímalo a příjezd MP byl celkem vtipný. My jsme se museli legitimovat, ale tlupa mladých nemusela vůbec nic. Celkem by mě zajímalo,jak MP vykázala tento svůj výjezd a za co je vlastně zaplacena. Příjeli 3 muži a 1 žena,která raději zůstala stát opodál u auta. No udělala jsem si obrázek,jak to vlastně v případě problému funguje.Bylo nám sděleno,že máme smůlu,že tato skupina tam jezdí každý rok. Takže vzkaz ostatním!! Až budete chtít na Pilák, zeptejte se,jestli máte ten správný t e r m í n.

Iva D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme celkem větší skupina lidí(42) Bohužel celý pobyt nám zkazila parta slavících výrostků, kteří měli pravidelné večírky do půl šesté do rána.Nějaký noční klid a zákaz návštěv neřešili. Celý den pak nabírali sílu na další večer.Nechápu jak přes den mohli sednout za volant. Na recepcích fungovali pouze brigádníci, nikdo nic neřešil, kompetentní osoby žádné, pan ředitel měl celou dobu vypnutý telefon. Městská policie nic neřešila, pouze několikrát projela kempem a s návštěvníky večírku si tykali. Nikde v celé ČR jsme se s podobným přístupem nesetkali a bylo to pro nás obrovské zklamání.

Jarda K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp poměr cena výkon OK. Okolí a blízké výlety doporučuji, ale pravděpodobně nemá správce, který by se o kemp trochu více staral, a zajimal se o to co se v kempu reálně děje a problémy, které se vyskytly (velmi hlučná partie mladých s bezohledným chováním)by snad musel vyřešit. Škoda, že tento problém, nám narušil, celkem hezký prodloužený víkend

Lucie Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 21.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme strávili příjemný týden dovolené. Výhodné místo na podnikání výletů do bližšího i vzdálenějšího okolí. Klidný, nepřeplněný kemp, čisté sociální zařízení.

Jiří Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, jsme vcelku velká skupina přátel ( asi 40 lidí ), kteří již několik let s dětmi jezdí do různých kempů po celé ČR. Bohužel celý pobyt nám zkazila parta slavících výrostů, kteří měli pravidelné večírky do půl šesté do rána. Celý den pak nabírali sílu na další večer. Na recepcích fungovali pouze brigádníci, nikdo nic neřešil, kompetentní osoby žádné, pan ředitel měl celou dobu vypnutý telefon. Městská policie nic neřešila, pouze několikrát projela kempem a s návštěvníky večírku si tykali. Nikde v celé ČR jsme se s podobným přístupem nesetkali a bylo to pro nás obrovské zklamání.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Pilák , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Pilák. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Pilák.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist