Ubytování
Telefon: +420 604 441 175







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Sykovec - Hodnocení

Autokemp Sykovec
9.5 / 10 Vynikající
podle 30 recenzí (celkem 729)

Vlachovice ev.č. 38,
VLACHOVICE 592 31 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 31.10.
95% Hodnocení 30
Celkem hodnocení 729
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Sykovec


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lea M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok naprostá spokojenost. Je vidět,že majitelka neustále něco vylepšuje a opravuje. Každý rok je něco nového a to stávající je v naprostém pořádku a čistotě. Personál je milý, ochotný a vstřícný.

Ivana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí a pohodový kemp.

Petr H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, už jsme byly ve spoustě kempů,ale Sykovec jednoznačně nejlepší zázemí .

Daniela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezkonkurenční autokemp. Byli jsme každoročně velice mile překvapeni ochotným personálem v restauraci- všichni usměvaví, ochotní, trpěliví -, slušnými cenami, chutným jídlem. Prostředí kempu včetně soc. zařízení je čisté, stále vše udržováno. Nabídka služeb - půjčování kol atd., zázemí pro děti, společenská místnost, velice příjemné a na úrovni. Opakovaně se vracíme a doporučujeme. Nádherné výlety po okolí Žďárských vrchů. Vhodné pro všechny milovníky přírody.

Janina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, kde se na baru dá objednat cosmopolitan, jsem ještě nezažila! Nemám jedinou námitku.

Lucka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 27.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je z velké části pod stromy, dá se najít dostatek stínu, ale i slunná místa. Terén je mírně svažitý, trávník dobře udržovaný. Mimo sezónu ještě nefungoval krámek s potravinami, bylo možné se ale najíst/napít v "hospodě" (jídlo typu rychlého občerstvení, možnost dát si i pizzu vlastní výroby!). Sociální zařízení uklizené, s toalením papírem, mýdlem, ubrousky. Sprchy jen 2+2, osobně bych uvítala nějakou rohož před samotnou sprchou nebo třeba mop na vytření - v mokru se drží špína z bot. Malé dítě jsme raději myli v lavórku u karavanu. Kladně hodnotím i kuchyňku, kde je možné využít i lednice či mrazák. Velmi jsme uvítali velké pískoviště, k dispozici jsou dále i houpačky. To nám ze zábavy stačilo, máme raději klid, který jsme zde mimo sezónu opravdu našli a užívali si pohled na rybník, kachny, les na protějším břehu... Personál byl ochotný, bylo patrné, že o kemp se dobře starají. Uvítala jsem i dobře označené kontejnery na tříděný odpad (nenašla jsem ale na čiré sklo - pouze barevné; odvezla jsem domů :)). Trochu nepříjemné mi bylo, že kemp není nijak oplocený, dostat se tam může prakticky každý.

Vendula

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milan C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 16.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost,díky

Pepouš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný a ochotný personál. Občerstvení, potraviny, trafika, společenská místnost. Čisté záchody. K dispozici sprcha, kuchyňka. Klidné prostředí u rybníku.Popelnice na tříděný odpad.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

měli by zavést noční klid !!!

renhol

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, byli jsme tu již jednou a určitě se ještě někdy objevíme. Nemám výhrady.

Zdena S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximalni spokojenost

Petr Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.4. - 28.10.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp se vším co potřebujete

Jarka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milý a ochotný personál. Rok od roku kemp zlepšuje své služby (byli jsme již po třetí). Čerstvé pečivo a základní potraviny dostupné přímo v kempu. Příjemné prostředí. Čisté, udržované sociální zařízení. Jen sprcha navíc by nevadila.

Hana B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byly jsme v kempu poprvé a zajisté ne naposledy, perfektní přístup nikde fronty vše super. Jen je skoda závaznosti vody v rybníku. Mrzí mě ze jsem nepodepsala petici pro úpravu vody v Sykovci

kkara

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

za nad vse super.diky

Michaela R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úplná spokojenost, personál ochotný, v kempu čistota

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosta spokojenost

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vse super, maximalni spokojenost

Lenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jezdime kazdy rok. je to tam super,krasna priroda a klid.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Sykovec , který hodnotilo 30 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Sykovec. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Sykovec.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist