Ubytování
Telefon: +420 604 441 175







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Sykovec - Hodnocení

Autokemp Sykovec
9.5 / 10 Vynikající
podle 30 recenzí (celkem 729)

Vlachovice ev.č. 38,
VLACHOVICE 592 31 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 31.10.
95% Hodnocení 30
Celkem hodnocení 729
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Sykovec


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pavel K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný menší kemp uprostřed jezer a lesů na vrcholu vysočiny...

Michal N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp a prostředí, včetně restaurace dobré. Horší sociální zařízení, opravdu nemusím slyšet při čištění zubů, jak mně někdo za zády sere. A nejhorší bylo, že jsem do kempu přijel večer a druhý den měl do večera cyklovýlet. Jako jediný kemp z mnoha, měli problém, že jsem pobyt neukončil pod stanem do 11 hodin. A to i přesto, že jsem v kempu nestrávil ani 24 hodin. Naštěstí mně zálohu zay číslo stanu vrátili, i když s "blbými" kecy.

Katka G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byly z holkama v červenci a po naprosté spokojenosti jsme se sem vrátily i v srpnu. Po zkušenostech s jinými kempy, které máme v rámci Moravy a Slezska projete, se kemp Sykovec stal naší srdcovkou.ziva hudba s Martinem Bernardem se pro nás stala neskutečným zážitkem, kdy jsme si s ním zanotovaly i několik písniček. I přes probíhající bouřky byla obsluha na baru stále usměvavá a s čelovkami obsluhovala nás hosty do dlouhých ranních hodin. Mluvím za nás holky, vždy se sem rady za vámi vrátíme.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní kemp,. Z větší části je ve stínu stromů, je zde velice milý a ochotný personál od kiosku (mimochodem se zde dá koupit téměř všechno skoro jako v obchodě) až po restauraci, perfektní kuchyně,opravdu výborná jídla. Za lidové ceny veliké porce, velký dík kuchaři/kuchařce. Zázemí kempu též skvělé, vybavená kuchyňka, umývárka s teplou vodou, WC a sprchy sice menší, ale zato několikrát denně uklizené, čisté. Sprcha za 15 Kč na 10 minut luxusní, žádné žetony na 5 minut. I když jsme asi čas přetáhli (než jsem vykoupala 3 děti), nikdo nic nechtěl doplácet. V noci zde byl úplný klid. Zázemí pro děti by tedy mohlo být trošku lepší, jsou zde jen houpačky a pískoviště, ale i tak se děti zabavily. Určitě doporučuji, 100% se sem vrátíme.

Renáta K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp naprosto predcil nase ocekavani...krasne klidne prostredi,ciste udrzovane sicialky,perfektne vybavena kuchynka s moznosti lednice,nrazaku pracky a susicky(oceni hlavne maminky s malymi detmi) Dale uplne normalni ceny za skvele jidlo(naprosto luxusni pizza) kava z kavovaru(zadny patok do kelimku z automatu),snidane do 100kc za 4x clenou rodinu.Pujcovna kol.Perfektne vybaveny obchudek.A co je uplne nejlepsi sprcha...zadny hnusny automat za 25kc na 5minut...ale za 15kc na 10min,takze se clovek muze normalne osprchovat a nemusi se bat,ze se po namydleni nebude mit cim oplachnout! Uz planujeme dalsi navstevu

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nadherny kemp, mily personal, socialky ciste, uklizene. Uzasne prostredi u rybnika pod borovicemi. 100% se vratime.

Kot J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní klidný kemp pro rodinnou dovču. Moc milý a ochotný personál. Možnost bezpečné úschovy kol, krámek, restaurace.

Tomáš H.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp čistý, jídlo výborný, ceny super, koupání v rybníku možné, krásné prostředí, i přes menší kapacitu toalet a sprch to bylo přijatelné i když byl kemp narvaný k prasknutí,večer klid, velice se nám tam líbilo.

Světlana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pohodová dovolená v nádherném prostředí u rybníka. Vstřícný personál, klid a čisto. Jen jsme byli překvapeni, že rybník je soukromý a rybařit se dá jen mimo kemp a za poplatek. Přesto určitě zase přijedeme.

Lucia

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

skvely kemp doporučuji všem

ZDENĚK C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí Příjemný personál Dobrá kuchyně Jediný zápor jsou malé sociálky. Když jdete po někom, tak v prostoru pred sprchou povodeň, takže komplikované oblékání. A na stránkách kempu není žádná zmínka o tom, že se sprchy platí. Nemám problém s tím dát 15kč, ale mohlo by to být někde uvedené.

Iva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nám moc líbil. Chatka byla útulná, vybavená v blízkosti WC, sprchy, kuchyňka, pískoviště, hřiště, restaurace a pěkný rybník na koupání i vodní využití. Rádi se sem opět vrátíme.

Iva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nám moc líbil. Chatka byla útulná, v blízkosti WC, sprchy, pískoviště, hřiště, restaurace a pěkný rybník na koupání i vodní využití. Rádi se sem opět vrátíme.

Michal K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově hodnotím na 5 hvězdiček. Našly se malé nedostatky ale není nutné se o nich zmiňovat. Výborná restaurace a rybník s celkem čistou vodou

Monika G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo.Jediné co bych doplnila více odpadkových košů a trošku zapracovat na jídle v místní kuchyni.Jinak super.

Marek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý přístup všech zaměstnanců, kteří se snaží ve všem vyjít vstříct. Když jsme museli předčasně kvůli nemoci odjet a rušili rezervaci, jedinou jejich starostí bylo, jak nám je a jestli nepotřebujeme léky. K tomu nádherné prostředí a navzdory zcela plnému kempu čisté sociálky. Není co vytknout.

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné místo, skvělé vybavení a služby, vše, co můžete potřebovat. Čisté záchody s teplou vodou, nové sprchy (10 minut za 15 Kč, delší doba za 30 Kč, dostanete klíč a ten musíte do dané doby vrátit), restaurace s dobrou kávou, nabídka snídaní, obědů i večeří (také pizza), stánek s potravinami, ráno čerstvé pečivo, možnost vyprat si i usušit prádlo v sušičce, kuchyňka. Skvělé místo pro výlety do okolních lesů. Čistý rybník, šlapadla a loďky k zapůjčení. Množství zásuvek na nabíjení v restauraci. Prostě výborný kemp!

Tom S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 23.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost, pobyt jsme si moc užili a oproti původnímu plánu prodloužili. určitě se zase někdy vrátíme.

Lenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost, milí lidé a krásné prostředí

Peťa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný a ochotný personál. Občerstvení, základní potraviny a denně čerstvé pečivo přímo v kempu. Čisté záchody i sprchy. K dispozici kuchyňka s lednicí, varnou konvicí,... Klidné prostředí u rybníku.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Sykovec , který hodnotilo 30 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Sykovec. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Sykovec.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist