Ubytování
Telefon: +420 604 441 175







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Sykovec - Hodnocení

Autokemp Sykovec
9.5 / 10 Vynikající
podle 30 recenzí (celkem 729)

Vlachovice ev.č. 38,
VLACHOVICE 592 31 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 31.10.
95% Hodnocení 30
Celkem hodnocení 729
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Sykovec


Hodnocení návštěvníků

Klára Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

skvělý kemp a majitelé také... doporučuji

Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc krasny kemp, vse super

Andrea

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 25.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp super + ideální podmínky ke koupání

beruška

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 15.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nachází v krásném prostředí, je obklopen lesy, je tam pěkné koupání vhodné i pro menší děti. Kemp má pěkné sociální i občerstvovací zařízení.

Patricie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme dlouhodobě, každý rok vidíme nějakou pozitivní změnu. Personál je velmi ochotný, místní obchod velmi dobře vybavený, v restauraci se výborně vaří. Ceny odpovídají očekávání a bonus navíc je nádherné prostředí.

Jarmila

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí, čisté a voňavé wc, chtělo by to více sprch, ale nikdy jsme nečekali frontu, dobré jídlo za přijatelnou cenu. Určitě příští rok znovu přijedeme

Dáša

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepsi kemp. Srdcovka. Jezdím sem 30 let a je to pořád top kemp se vším všudy. Super personál, čisto, krásně. Prostě vše co si můžete přát, když chcete krásnou dovolenou v ČR

Marie M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Při příjezdu do kempu nás přivítal velice přívětivý personál na recepci, který byl ochotný se vším poradit a pomoci. Místo pro svůj stan a auto jsme si mohli vybrat sami (jak na trávníku na slunku, či pod stromy ve stínu). Byly přístupné i ohniště, kde jsme se nemuseli bát že něco podpálíme :). K přístupu jsme měli i kuchyň a na požádání pračku a sušičku. Sociální zařízení pěkná, hlavně dobře udržována. V restauraci měli chutné jídlo a také milý personál. V rybníku Sykovci byla čistá voda a mohli jsme si dokonce půjčit šlapadlo. Celkově se nám pobyt velice líbil, dokonce jsme mohli všude platit kartou, určitě se v příštích letech rádi vrátíme.

Marek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociálky nedostatečné - jak počtem, tak kvalitou. Celkově kemp zamzl v době socializmu.

Bohumil V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 12.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný klidnější kemp v krásném prostředí, s dostačujícím zázemím a službami. Vstřícný personál zajišťující chod nejen hospody, prodejny, ale i čistotu sociálních zařízení zasluhuje rovněž pochvalu. Střídali jsme se zde v našem karavanu celé léto po rodinách, všeobecná spokojenost. Děkujeme. Ať se vám i nadále daří.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp celkem pěkný, personál příjemný, ale sociálky podprůměrné. Restaurace taky nic moc, zato dobře vybavená půjčovna kol za super ceny.

Jarmila P.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jezdím sem už 10 let a max. spokojenost.

Hana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Sykovec je umístěn do krásného prostředí na břehu rybníka a okolí umožňuje bezpočet výletů. Na recepci velice příjemní mladí lidé, místní restaurace nabízí občerstvení po celý den, a i stánky s potravinami a jiným zboží uvnitř kempu fungují tak jak mají. Denně čerstvé pečivo, uzenina, ovoce atd. Co je absolutně nedostačující je sociální zařízení v kempu. Prakticky bez umývárny, zuby si čistíte v budově kuchyňky, umývadla jsou oddělena přepážkou od dřezů, ale hlavně POUZE 2 SPRCHY na celý kemp pro ženy a dvě pro muže. Večer se stojí dlouhá fronta na klíč, který vydává recepční. Celkem nechápu jak to je z hygienických důvodů začátkem 21. století ještě možné? Nedostatek a celková úroveň sociálního zařízení v českých kempech je to, co mně od ubytování v kempech u nás odrazuje. Přitom to již zdaleka není způsob trávení levné dovolené a je škoda, že provozovatelé tomuto faktoru nevěnují více prostředků a péče. Stále v tomto za okolním světem těžce zaostáváme.

Hloušek J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo perfektné dovolenou jsme si užily včetně koupání super.

Katka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, čistý kemp u čistého rybníka, vynikající zázemí, ochotný a milý personál a to jídlo... no mňam. Zařazujeme do oblíbených a urcitě se někdy vrátíme

Míša

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp navštěvuji každý rok, ať už s rodinou, přáteli nebo jen s přítelem. A vždy jsem maximálně spokojená. Ráda jezdím pod stan, takže jsem už navštivila dost kempů a tenhle je jeden z mých nejoblíbenějších. Krásné zázemí kempu, člověk spí pod stromama a ne na louce, kde na něj celý den praží sluníčko. Obsluha, sociálky, jídlo, zábava vše hodnotím jedině kladně.

.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu krásný kemp.

V D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsem naprosto spokojen, vracíme se sem každý rok a těším se sem i letos.

David R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp!!! Vždy jske maximálně spokojeni.

Petra J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, ochotný personál, skvěle vybavené chatky. Pro děti je zde velké vyžití, jak na hřišti, u pískoviště tak i v rybníce. Moc se nám líbilo venkovní posezení u občerstvení, vynikající pizza a milá, rychlá obsluha. Už se těšíme až se za rok vrátíme.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Sykovec , který hodnotilo 30 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Sykovec. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Sykovec.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist