Ubytování
Telefon: +420 515 291 291, +420 724 101 725







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Vranovská pláž - Hodnocení

Camping Vranovská pláž

Vranovská přehrada - pláž,
ŠUMNÁ 671 02 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
91% Hodnocení 200
Celkem hodnocení 2270
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Vranovská pláž


Hodnocení návštěvníků

Potuznikova M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tisíce lidi na celkem 20 toalet a 15 funkčních sprch! Čekání na WC i sprchy! Vecerka v den konání akce není v 01:00 h, jak se uvádí, ale vlastně nikdy. Do rána řev mladistvých.

Monika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp přímo u přehrady se spoustou aktivit (tobogán v ceně, jinak za extra poplatek lodičky, trampolíny, vodní fotbal, kola, elektrokola). Různé restaurace, 2 samoobsluhy. O víkendech v létě spíš rušno a večer hlučno.

Jakub L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, výborná vybavenost kempu. Moc se nám tam líbilo.

Barbora

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp s velkou nabídkou služeb, určitě doporučuji.

Jan C.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hospodu u Parezu rozhodne vynechte. Jinak vsechno funguje paradne.

Jana P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem s dcerou 8let a kamarádka take s dětmi poprvé pod stanem na dovolene na Vranove a bylo to super muzu jen doprorucit.Dcera byla nadšena pristi rok prijedem urcite zas urcite aspon na tyden.dekuji

Radek P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Fakt super prostředí, prvotřídní sociálky a hlavně jezdíme pravidelně pro toulky okolím a vyžití koupání s neplaceným tobogánem.

Tomas

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super místo k relaxaci, krásné prostředí u Vranovské prehrady se skvělým koupáním, spousta možnosti k občerstvení.

Hana D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již 9 let a stále sem těšíme. Nejen my starší,ale i děti. Čisté toalety. Zábava pro děti. Prostě fajn dovolená.

Jan P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé služby, mnoho aktivit

Jakub Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní kemp, skvělé volnočasové vyžití, jen by bylo fajn více dobíjecích skříněk a větší nebo další wc, při plne obsazenosti nedostatečné ale čisté, celkově super

Bára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 27.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

:) moc rádi se vracíme! Díky, parádní prostředí.

Veronika H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 7.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poprvé jsme vzali dvouletého syna pod stan. Jeli jsme na jistotu. Super zázemí i pro tak malé děti

Jana V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé prostředi pro odpočinek ,relax i sportovní aktivity.

Lukáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S ubytováním s me byli velice spokojeni

Lucie K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 27.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli jako parta lidí za zábavou, ale i jako rodiny s dětmi a vždy se nám velmi líbilo a pokaždé se rádi vracíme. Snad již 9.sezonou.Máme zkušenosti i s jinými kempy hlavně po jižní Moravě, ale kemp Vranovská pláž u nás vždy vede nejen čistotou, zábavou, ale i krásnou přírodou a hlavně historii v okolí

Hana R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu Vranovská pláž jezdíme pravidelně každý rok a jsme zde velmi spokojeni. Doporučujeme všem! Užijte si pobyt jako my!

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme už po třetí a rádi se sem vracíme. Příští rok zase přijedeme.

Hana K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za mě nejlepší kemp, který jsem kdy navštívila

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moderní a čistý kemp. Pravidelný úklid všeho. Zde velké plus. Kemp je stroj na peníze. Velmi drahý kemp. Chcete si půjčit elektrickou lodičku, stačí vyjít mimo kemp a půjčí vám ji za poloviční cenu. Zmrzlina – jeden malý kopeček 30Kč. Chcete nechat děti skákat trampolíně - 20Kč/15minut. Platíte vstup pro návštěvy nebo na koupání. Na druhou stranu není kemp uzavřen a stačí vrátnici obejít a jste v kempu zdarma. Velmi hlučný kemp. Dva stany vedle sebe, jeden na plnou puštěnou dechovku a druhý vedle techno. Nikdo to neřeší. Jako rodina s dětmi si klidu neužijete. Na spaní doporučuji špunty do uší. Velmi nahuštěný kemp s cílem co nejvíce vydělat na návštěvnících – stan na stanu, soukromí žádné. To samé platí o chatičkách, bungalovech. Přijede partička chlapců, vyndají reproduktor a celý den posloucháte tuc tuc tuc. Covid – sice po vás vyžadují prokázání bezinfekčnosti při ubytování, ale tím to končí. Ubytovaní se mísí s návštěvníky koupajícími se v přehradě, kteří bezinfekčnost neprokazují. Desinfekce je sice všude, ale na odstupy, roušky obsluh u okének a pultů jako zmrzlina atd, ve vnitřních obchodech, zapomeňte. Restaurace narvané k prasknutí a to i mimo kemp. Covid zde není. Pro rodiny s dětmi není vhodný, sice je zde spousta atrakcí a lákadel pro děti, za ty ale tvrdě zaplatíte. Pro starší páry také nedoporučuji, klidu si neužijete. Pro mladé ideální - kemp je jedna velká párty.

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Vranovská pláž , který hodnotilo 200 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Vranovská pláž. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Vranovská pláž.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist