Ubytování
Telefon: +420 515 255 249







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Country - Hodnocení

Camping Country
10.0 / 10 Úžasné
podle 2 recenzí (celkem 156)

Hluboké Mašůvky 257,
HLUBOKÉ MAŠŮVKY 671 52 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.10.
100% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 156
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Country


Hodnocení návštěvníků

Jitka H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejhezčí kemp, který jsem v ČR navštívila! Nádherné prostředí, květinová výzdoba, tráva. Je vidět, že majitele mají svuj kempik rádi. Chybí snad jen nějaký bufet nebo v restauraci větší nabídka než jen pizza. Doporučuji všemi deseti!

Dana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo. Byla nás větší skupina - rodiny s dětmi. Všichni ocenili sprchy zdarma a teplou vodu vždy k dispozici. Velmi příjemné prostředí, pěkně udržované a čisté, personál milý a ochotný. Je poznat, že provozovatelé vedou kemp srdíčkem. Za příjemně prožitou dovolenou pod stanem moc děkujeme a už teď víme, že se sem vrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zcela přesný termín pobytu nemám určitě správně - s jistotou vím, že to byl začátek srpna 2019. V campu jsou velmi příjemní a vztřícní majitelé. K dispozici je bazének, který je opravdu čistý a stále k dispozici - vhodný i pro malinké děti. Prostředí je čisté a prakticky vybavené. Velké plus dávám ochotné slečně, která se stará o místní koníky, na kterých se děti mohou projet a to kdykoli po dohodě. Čistota je zde na předních místech - paní průběžně uklízí veškeré sociální zařízení. Pouze "MY NÁVŠTĚVNÍCI" bychom se měli nad sebou zamyslet a nedomnívat se, že po nás náš binec ( neumyté nádobí) musí uklízet druzí. Toto zařízení 100% doporučuji.

David R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemný menší kemp kde je klid, milý a ochotný personál, čisté a voňavé sociální zařízení a dostatek místa pro vše. Určitě se rádi vrátíme!

Gabriela P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme pod stanem s 1,5 rocni dcerou a musim rict, ze se nam vse libilo. Pani na recepci i personal byl naprosto skvely, pratelsky, se vsim pomohli, vyhoveli :) Prostredi paradni (prolezacky, piskoviste, minigolf). Moc dekujeme a sirime dal :) Urcite se vratime Gabriela

Janča

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedna se o mensi kemp, ktery je vhodny pro ty, kteri vyhledavaji spise klid. S malymi detmi to byla pohoda, po devate hodine jiz bylo celkem ticho a deti tak nic v noci nebudilo (nebylo tomu tak, jak to vetsinou dopadne ve velkych kempech, kde se casto najde nejaka parta pařící čile až do rána). Paní majitelka byla velice příjemná, v kempu je cisto, pekne mensi detske hriste, minigolf, moznost projizdky na konich, dobre vybavena kuchynka a mensi bazen, ktery je v tech vedrech velice prijemnym ochlazenim. Jen v kempu jsem postradala kose na trideni odpadu, objevili jsme pouze dve bedynky uprostred kempu, na jedne byl napis sklo a druha byla asi na plast, o nich ale moc hostu nevedelo, tak i ostatni kose byly naplnene predevsim PETkami. PS: omluva pro paní majitelku - omylem jsme sbalili malinky nuz na zeleninu ze společné kuchynky, ale ten za par tydnu dovezeme zpet, protoze se sem určitě vrátíme.

Robert K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to takový menší kemp ideální pro klidnou dovolenou. Byli jsme ubytování ve vlastním stanu, přijeli jsme v úterý a místa bylo všude dost. Ve čtvrtek a v pátek 5.7. se kemp zaplnil hlavně lidmi z Brna, kteří to mají kousek, byli tam na prodloužený víkend) v pondělí už byl kemp zase poloprázdný. Sociální zařízení jsou dvoje, kousek od sebe. Dále je součásti kuchyňka se sporákem, lednicí a mikr.troubou. WC a kuchyňka se několikrát za den uklízeli.Součásti kempu byl i bar, kde bohužel nevařili, jen ohřívali mraženou pizzu v troubě. Take buď to vařit sami v kuchyňce nebo jezdit do okolních vesnic do hospod na jídlo. My jsme každý den jezdili na výlety, takže s jídlem jsme neměli problém. Opravdu všem doporučuji, je to ideální kemp na odpočinek

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto úžasný pobyt. Čisté socialky, spousta zábavy pro děti i dospělé (minigolf, stolní tenis, tenis, hřiště, kuželky, bazén). Výborná místa pro stany i karavany, stromy a tak i stín, dostatek prostoru a tím pádem i soukromí. Za stanem se nám pasli koně. Milá paní majitelka i obsluha v restauraci. Krásné okolí. Určitě se vratime a na delší dobu.

Petra P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

skvělý kemp, tichý, velké soukromí, skvělí majitelé, máme tento kemp moc rádi.už jsme tu byli loni a zase zajedeme.

Tomašov

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, kterému snad nejde nic vytknout, nevěřím že by někdo mohl přijet a být zklamán. Hezké prostředí, pěkná místa pro stany, karavany, dostatek prostoru a soukromí, stín, čisto, klid, pěkné sociálky, nízké ceny občerstvení. Děti se vyblbly na hřišti, minigolfu, v lese, u bazénu a my dospělí jsme si zahráli tenis. K naprosté dokonalosti bych zvětšil bazén, ale to je samozřejmě velká investice. Děkujem a vrátíme se.

Mirka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, čistý kemp s rodinnou atmosférou. Oceňuji hlavně teplou vodu, čisté toalety a sprchy (zdarma!). Další plus je možnost půjčit si kuchyňské vybavení (talíře, příbory, ...). Kemp jsme vyhledali podle hodnocení a musím uznat, že vysoké hodnocení má právem. Děkujeme za možnost návštěvy a budeme se těšit na shledanou.

kajda333

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp,milý personál.Vyžití dostačujcí.Majitelé super lidi.určitě někdy přijedeme.

Milan N.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp na hezkém místě. Dětem se líbilo dětské hřiště a minigolf - neumím si představit že bych je nechal samotné na hřišti v nějakém větším Kempu. Děkuji a klobouk dolů!

na t.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naše první kempování a jsme rádi, že to bylo právě tady. Prostředí krásné, dostatek místa pro stanování, vyžití pro děti super (zvláště koníčci a mega-králík :-) ), veškerý personál příjemný a ochotný, ceny občerstvení za hubičku a sociálký vždy čisté a udržované. P.S.: Lidé ubytovaní v kempu taky pohodoví ;-)

Rich

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super prostředí a jeden z nejlepších kempů v CZ ,které jsme poznali.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající kemp, jezdíme pravidelně s karavanem, úžasné prostředí, příjemní majitelé, prostě není co dodat. Vzhledem k tomu, co kamp nabízí a jaké kvalitě, i super ceny. Je možné vyrážet na krásné výlety do okolí za zábavou i za historií. Velmi doporučuji.

PetPav77

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp spíše rodinného typu. Skvělý majitelé, je zde vidět ta dřína. Všude kvetouci květiny a stromy. Možnost jízd na koních, nebo si zkusit práci u nich, ptáci ve voliéře, postačující čistý bazén. Ani neznám tolik superlativ, abych mohla vylíčit, jak jsme byli spokojení a odpočinutí.

Tereza N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je krásný, čistý a upravený. Sociální zařízení několikrát denně uklízeny a vzdy čisté. Personál velmi ochotný a napomocný. Vítám možnost koupit si v baru pizzu na rychlou večeři. Celkově hodnotím velmi kladně jako jeden z nejlepších kempů. A určitě se tam ráda vrátím.

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp,dobře rozvržená plocha.Každý si najde soukromý.Sociální zařízení čisté a zdarma.Výborné dětské hřiště,tenis,minigolf.Děti by vydrželi v kempu celý den.Obchod cca 200m. Personál velice ochotný.Určitě zde nejsme naposledy.

Jiří M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, útulný, čistý kemp menší rozlohy. Ideální pro rodinu s dětmi.

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Country , který hodnotilo 2 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Country. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Country.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist