Ubytování
Telefon: +420 605 842 965, +420 515 294 611







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Bítov - Vranovská přehrada - Hodnocení

Camp Bítov - Vranovská přehrada
9.3 / 10 Vynikající
podle 95 recenzí (celkem 920)

Bítov 64,
BÍTOV 671 10 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 15.09.
93% Hodnocení 95
Celkem hodnocení 920
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Bítov - Vranovská přehrada


Hodnocení návštěvníků

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný kemp,velice ochotná paní vedoucí p.Jelínková.

Lenka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je má srdeční záležitost. Jezdím sem již několik let. Je to super místo pro rodiny s malými dětmi vzhledem k vyžití a večerce, díky které se všichni v klidu vyspíme. I když jsme navštívili několik kempu tak sem se rádi vracíme.

Lucie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostě super nejlepší kemp.

Irena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný klidný kemp s dostatečným množstvím přípojek, záchody čisté, sprchy na žeton ( vlažná voda k večeru), venkovní kuchyňka - velké množství sporáků, mikrovlných trub i dřezů vč. jídelných stolů, v kempu je možnost si vyprat. V okolí dostatečné množství zajímavých míst k výletům. Restaurace s dobrým jídlem, dvoje potraviny - nenáročný člověk nakoupí bez problémů. Bazény jsou nevyhřívané za poplatek, ale s možností areál opustit a vrátit se zpět

Vendula

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl čistý, vybavený, i na konci sezóny bylo všechno v pořádku. Byli jsme s dětmi, které byly nadšené dětským koutkem a bazénem.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto nevídaná záležitost. Slušnost obsluhy, klid, neuvěřitelný pořádek, personál přetřiďující odpad, žádný problém s pejskem, restaurace ses skvělou obsluhou a chutnou stravou. Pro děti super koupaliště. V okolí nespočet námětů pro výlety. Nemám co dodat. Jen bych vylepšil nabídku potravin, ač s neuvěřitelným nasazením a ochotou.

Kubíčková G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to super rádi se vrátíme.

Zuzana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý pobyt, opět se rádi vrátíme.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu super zařízený kemp. Pro rodinu s malými dětmi úplně ideální.

Zavajana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na krásném místě. Sprchy a wc udržované, několikrát denně uklizene. Úžasné kuchyňky. Skvělá vybavenost kempu. Dost me zklamali animační programy pro děti, ktere probíhali jednou týdně ve středu. Při plném kempu tekla studená voda na zeton.

Antiturista

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistý a vybavený kemp, sprchy a wc na úrovni, umývadlá s mydlom a dezinfekciou. Wifi silný signál, elektrické prípojky v dostatočnom počte a malej vzdialenosti. Určite doporučujeme.

Monika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný čistý kemp, spousta zeleně, výborný přístup k vodě. Mohu jen doporučit

Vlasta M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, čistý kemp v úžasné přírodě. Turistické cíle na dosah.

Ladislav F.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I přes úplné naplnění kapacity vše běželo bez problémů.

Holubová M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Původně jsme jeli jen max na dvě noci,ale natolik se nám tu líbilo,ze jsme tu zůstali noci 4 super vyžití s dětmi a vřele doporučujeme. Jsme nadšeni!!!!!!

Žaneta R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nebylo naco si stěžovat. Zatím nejlepší Camp kde jsme byli.

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel není vybavení kuchyně,což není zmíněno na stránkách

Kristýna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp přeplněný i přestože jsme volali den předem a bylo nám sděleleno,že je kemp poloprázdný.Žetony na sprchu a vofa teče studená.

Nikola C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je super pro rodiny s dětmi. Naše děti si to moc užili už jen díky bazénům, které jsou v areálu. Jediné, co by chtělo ještě vypilovat je dohled u bazénů, protože odpoledne jsou bazény plné dětí a připomíná to spíš jungli :-) Ještě by bylo super udělat pro děti zajímavější animační programy. Věřím, že by se určitě ujaly tanečky, protože dětí je opravdu plný kemp. Jinak musím říct, že i při totální obsazenosti kempu byly stále čisté záchody, nečekala se fronta a i ve sprchách to bylo ok. Za mě super kemp, určitě doporučuji!

Alena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp letos navštívíme již po třetí a vždy maximální spokojenost.

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada , který hodnotilo 95 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Bítov - Vranovská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camp Bítov - Vranovská přehrada.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist