Ubytování
Telefon: +420 605 551 369, +420 386 362 825







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Veveří u Nových Hradů - Hodnocení

Autocamp Veveří u Nových Hradů
9.5 / 10 Vynikající
podle 4 recenzí (celkem 80)

Veveří 308,
ZLIV 373 44 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 31.10.
95% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 80
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Veveří u Nových Hradů


Hodnocení návštěvníků

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný kemp na hodně zapadlém místě v krásné přírodě. Ocenila jsem perfektně vybavenou kuchyňkou, je tam plno hrnců, pánviček, talířů, hrnků, příborů, kuchyňského náčiní, mikrovlnka, touster, rychlovarná konvice, velká lednice. Prostě všechno možné a nemožné, co by člověk mohl potřebovat. Pro malé děti stupátka do koupelny, nočníky. Čisté sociály. Možnost si koupit k snídani lipánka pro děti, koblihy, pečivo, vaječné omolety, párky pro dospělé.

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí, personál úžasný. Vynikající snídaně

Skálová J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální pro turistiku na kolech a pro lidi, kteří mají rádi klid a ticho.

petata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi romantický kemp uprostřed překrásných lesů v Novohradských horách. Kemp je maličký, klidný, ohraničený lesem. K dospozici je plně vybavená kuchyňka s perfektní lednicí v podobě celé místnosti, kam můžete dát celou cestovní lednici či přepravku s potravinami. To velmi oceňujeme, neb nám to ve většině kempu chybí. Večer můžete posedět u centrálního ohniště nebo u hospůdky, kde ráno podávají též snídaně či si můžete zakoupit čerstvé pečivo. Sociální zařízení a sprchy mají svá nejlepší léta za sebou, ale vždy byly čisté a potřeby doplněné. Kemp má skvělou pozici na výlety a určitě doporučuji cestou navštívit Zevlův mlýn (pro děti ráj) s vlastním pivovarem. Mimochodem se toto pivo točí i přímo v kempu. Rádi se sem ještě někdy podíváme

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jaroslava P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velmi klidné místo, dostatek místa pro stany na trávě i mezi stromy v lese na kraji kempu, výborně vybavená kuchyně s obrovskou lednicí, krytý prostor pro posezení u velkého ohniště, možnost využít ohniště i mezi stany. Hospůdka funguje od 7-10 hod dopoledne, kdy nabízejí snídaně, je možno si u nich objednat pečivo, a pak od 18 hod do 23, kdy vaří jednoduché večeře. Malé dětské hřiště, hřiště na volejbal, malý rybníček pro rybáře. Skvělé pro ty, kdo rádi táboří v přírodě. Pan majitel velmi milý, personál taktéž, cítili jsme se tam báječně.

Hynek M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám tam libilo. Klidné a čisté prostředí včetně wc a sprch. Jenom takové male doporučení mohli by tam být přes poledne někdo kdo by prodavál alespon nápoje. Ta doba od 11hod kdy zavirají bufet do 18hod je moc dlouha doba a proto doporučuji aby tam přes tuto dobu někdo prodavál alespon chlazené nápoje. S pozdravem Hynek Mrázek

Renata H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, stanování na louce nebo v lese, večer oheň, nabídka snídaní a večeří....byli jsme mile překvapeni vybaveností kempu.

Aleš N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli s malým dítětem 1,5 roku, v kempu s dítětem poprvé, ve velmi frekventovaném termínu červencových svátků. Kemp byl celkem plný, pěkné místo na postavení stanu se ale našlo. Přesto byl v kempu celou dobu klid. Naprostá většina lidí pak v neděli odjela, mimo frekventované termíny bude kemp asi velmi klidný. Kemp je menší, obklopen lesem, na konci světa. Jedná se o louku okolo hlavní budovy bývalé školy, ve které je recepce a bufet s krytým venkovním posezením. Vybavení beachvolejbalové hřiště, pískoviště, houpačky, rybníček – bahňák. Jako velké pozitivum vidíme kompletně vybavenou kuchyni (2x plynový sporák, nádobí) a velkou průmyslovou lednici na uložení potravin. Sociálky starší, ale čisté, funkční, bez problému. V bufetu nabídka pití a základních jídel na večeři i snídani, na pár dnů by šlo jet zcela bez vlastního vaření. Bezprostředně okolo kempu spousta cest a tras na pěší i cykloturistiku, kde ani v superexponovaném termínu nejsou davy. Celkově naprostá spokojenost, jak s kempem, tak s Novohradskými horami.

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné a klidné místo, nezapomeňte si kolo!

pch

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi hezký kemp v krásném prostředí úplně mimo civilizaci. Perfektní vybavení, pěkné sociální zařízení. Příjemná a vstřícná obsluha.

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nadherne prostredi, kouzelna atmosfera, majitel ochotny, kryte ohniště, moc se nam tu libilo. Pristi rok se urcite vratime na dyl i s prateli.

Silvie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp. Nádherné prostředí, skvěle řešené posezení, dost místa pro stany. Majitel ochotný a příjemný, perfektně vybavená kuchyňka, super občerstvení.... Byli jsme nadšení, určitě se chceme vrátit!!

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu Veveří jezdíme již 8 let, každý rok se tam chceme vrátit alespoň na víkend. Pokaždé najdeme v kempu nějaké vylepšení a vždy si to tam užijeme, za každého počasí. Vyzdvihla bych především úžasný klid bez komerční zábavy, kryté ohniště(a vedle les plný dřeva), lednice-místnost, vybavená kuchyňka. Děti to v kempu milují, mohou si cachtat nohy v rybníčku nebo v nedalekém potoce, řádit v lese, rozdělávat oheň, pozorovat zvířata. Skvělý kontrast ke každodenní civilizaci. Možných výletů po okolí je opravdu hodně a i po tolika letech máme co objevovat. Letos jedeme zas!

Míša

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp v srpnu 2016. Našli jsme zde přesně to, co jsme hledali. Klid, kupu místa (takže i soukromí, žádný stan na sousedním stanu...) nádherná příroda okolo. Večer žádná diskotéka, ale kytara a zpěv. Je zde velké zastřešené ohniště, k dispozici kuchyňka a veliká lednice (místnost). Jediná věc kazila celkový dojem z kempu- záchody. Sprchy vcelku OK, záchody byly málo udržované. Celkově ale hodnotím velice kladně. A každému doporučuju.

čtyři t.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Veveří nám úplně učaroval ( a to nejsme zrovna milovníci hromadného kompování). Je tam klid, čisto, milý personál, milý pan majitel,koně, kráva s telátkem, ovečky, vůkol les a tisícero možností na výlety po překrásném okolí. Chatička byla prostorná i pro dva plus čtyři děti a psa, my navíc ocenili ohniště přímo za chatkou... Kudy chodíme doporučujeme a příští rok přijedeme zas. OM

Petra B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp uprostřed nádherné přírody. Naše dvě psiska byla nejprve u vytržení ze zvířat kolem, ale poměrně rychle si zvykla na jejich přítomnost. Dcerka byla z kempu také nadšená, zázemí pro děti je naprosto dostačující. Určitě se budeme pravidelně vracet :).

Gabina

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasna dovolena v prijemnem prostredi. Muzeme doporucit!!!

jana b.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí. klidné okolí. V kempu vše dostupné k dispozici. příjemný personál. Vybavení kempu pro rodiny s dětmi je dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.

Jitulkababulka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

...Jak se vypsala již Lada,tak to samé pociťujeme také. . hned bych se tam vrátila. ..Dragy a spol. ,jsou fajn lidi. Děkujeme za krasne dny.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Veveří u Nových Hradů , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Veveří u Nových Hradů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Veveří u Nových Hradů.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist