Ubytování
Telefon: +420 739 112 116, +420 604 489 243







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Luhačovice, přehrada - Hodnocení

Autocamping Luhačovice, přehrada

Přehrada Pozlovice u Luhačovic,
LUHAČOVICE 763 26 | Mapa

Provozní období: 24.04. - 01.09.
88% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 160
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Luhačovice, přehrada


Hodnocení návštěvníků

Iva R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v úžasném prostředí luhačovické přehrady... Jídlo v restauraci dobré, sociálky čisté. Co nám chybělo bylo vyžití přímo v kempu pro děti. Chybí zde nějaké centrální hřiště pro děti (skluzavku u plotu nemohu počítat). Sice hned pod kempem se nachází malé lanové centru, které se platí... I přes to jsme plně využívali.

Tomáš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v krásném prostředí, je velmi dobře udržovaný, vše čisté, restaurace nabízí dsotatek jídla i pití. Byli jsme maximálně spokojeni. Jen jedinou malou chybičku bych vytkl, v době našeho pobytu tam mohlo být cca 400 lidí a na celý kemp je pouze jedno malé ohniště, kde jsme se večer museli tísnit s dalšími rodinami. Určitě by nebyl problém opatřit několik mobilních ohnišť k zapůjčení, klidně i za poplatek. Ke kempování oheň prostě patří. Ale jinak opravdu super kemp.

Sokolka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp pro rodinu s dětmi, vybavený, upravený, čistý, možnost celodenního stravování, sociální zařízení perfektní a udržované. Personál příjemný a vstřícný. Prostředí přehrady je celkově velmi příjemné. Jedinou nevýhodou je blízkost hlavní cesty. Určitě doporučujeme.

Lenka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp perfektní, v noci naprosté ticho, klid, až neuvěřitelné. Sociální zařízení fajn, jen bych uvítala mýdlo u každého umyvadla (zejména v této covid-době) a toaletní papír v každé kabince. Teplá voda tekla jak kdy, interval ve sprše by mohl být trošku delší. Chyběl nám obchůdek se základními potravinami. Jinak super. Zejména z naprostého ticha v noci jsme byli v šoku:-)

Lenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatky čisté, hezké. Sociální zařízení taky čisté. Restaurace v areálu za mě ne... Personál (mladé holky) těžce nestíhají... Na stole chybí sůl+ pepř pořád jsme si museli o to říkat a většinou donesli když jsme měli po jídle :( Po třech dnech jsme tam přestali chodit naštěstí jsou restaurace i kolem. Nejde platit kartou to nám tam taky chybělo v dnešní době.

Standa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp i když bylo plno socialky vzorně uklizené a čisté,teplá voda na koupání večer bez problémů a bez žetonů.Doporučuji návštěvu.Jen bych se přimlouval za stánek základních potravin.V noci klid a kemp zamčen paráda.

Petr R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chybí prodej základních potravin

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp. Jezdíme sem pravidelně.

Iva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem už 10.let,kemp je čistý a udržovaný,není co vytknout.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše odpovídá fotkám, čisté a nové sociální zařízení, kuchyňky pro více lidí najednou,restaurace v kempu v rámci možností skvělá.

Jan V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pravidelné každoroční pobyty od 70.let, vždy vynikající také díky lokalizaci "v lese", současný majitel dovedl úroveň k dokonalosti, stále zlepšuje služby. Rybářské vášně lze plně uspokojit v Rybářské baště nedaleko - nedovedu si představit zpracování ryb v kempu, ohniště dostatečně veliké - i pro 8 osob, polena připravená, restaurace výborná, výběr i ceny solidní. Můžeme jen doporučit, je tam "genius loci" - kouzlo místa!

Karel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je nedaleko města Luhačocice což je super, můžete jít pěšky do města a zpět. Dále je hned vedle přehrady. Komu by to nestačilo je zde menší aquapark. Cena byla dobrá jak v kempu tak aquaparku. Sociálky čisté ,teplá voda ve sprše, čisté toalety ,nikdy nechyběl papír. Trochu mínus je že je kemp v kopci , ale ne zas tak prudkém. Jsou tu i chatky 4 a myslím 6 lůžkové.Ty nemohu hodnotit , byly jsme ve stanech. Stravu je možno koupit jak v restauraci v kempu , tak v restauracích kolem. Je jich zde dostatek.V areálu jsou i vařiče pro vlastní vaření.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
ing.Miroslav M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je vhodně zřízen. Nabízí rybolov, ale podmínky pro rybáře žádné. Dokonce je vyhrožováno, že při manipulaci s rybou bude ukončen pobyt. Kuchat můžeme v Rybářské chatě, ale to platí jen pro ubytované. Provozovatel nabízí při pobytu něco , co zároveň zakazuje. Domluva s rybáři není možná, chybí ochota najít řešení. Provozovatel je nevhodný typ člověka. Jedna maringotka při vstupu od vody a vytvořený prostor pro zpracování ryb s tříděným odpadem by stačilo. Pak máte narváno. Přehrada je úžasná. Samotný provozovatel kempu nenabízí nic jen zákazy. Ulovené ryby jsem raději vrátil vodě abych nemusel řešit srážku s ..... Český člověk opět nezklamal. Molin.

Píďala

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný,čistý a prostorný kemp.Vždy vydrhnuté sociálky, sprchy s teplou vodu a kuchyňka. K dispozici jsou 2 velké ledničky, varná konvice a mikrovlná trouba. Moc se nám tu líbilo. Koupání v přehradě nebo na koupališti Duha. Výborná lokalita na cyklovýlety nebo turistiku.

Marie V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp, čisté sociální zařízení. Pořád se snaží něco zdokonalit. Všichni jsme byli spokojeni

Linda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí krásné, čisté, hygienické zázemí po rekonstrukci,září novotou. Místa pro stan ve stínu i na slunci,každý si vybere. Co nám vadilo, byla absence nějakého obchůdku s potravinami. Nejbližší je až ALbert v Luhačovicích, pěšky hodně daleko.Restaurace ucházející,ale podle nás malé porce za nijak nízkou cenu.Personál v restauraci je milý a snaží se, ale všichni jsou mladí a ve špičce úplně nestíhají. Oceňuji spoustu místa na vaření, ale jediná lednička byla pořád přeplněná.A to byl v těch vedrech docela problém. Taky nás trochu zklamalo jediné malé ohniště na opékání špekáčků, pořád bylo obsazené.

watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme tu byli již po druhý. Kemp je v pohodě, krásný, čistý, udržovaný. Trošku problémem je místo na stanování v kopci, ale na druhou stranu je tu mezi stromama a keři dostatek soukromý. Služby kempu jsme nevyužívali. Okolí máme moc rádi a rádi se sem zase vrátíme.

Romik

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí,vždy čisté sociálky,sprchy zdarma a výborná restaurace. Doporučujeme, určitě se vrátíme.

Jitka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je to velice krásný s nádhernými novými a čistými sociálkami. Součástí je i kuchyňka s cca 10-ti plotýnkami. V areálu i dětský hrad a houpačka pro děti. V blízkosti koupáni, které je všem kamenité. Velice příjemný personál. Prostor byl členěn terénními nerovnostmi a stromy, takže nabízel dostatek soukromí. Pro stany bylo málo místa v rovině a terén byl udusán, takže nešli zapíchnout kolíky. Součástí i restaurace, která zajišťovala jak snídaně, obědy, tak i večeře. Nevýhodou byl vysoký počet ubytovaných.

avac

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp vše čisté.Líbilo se nám tu.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Luhačovice, přehrada , který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Luhačovice, přehrada. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Luhačovice, přehrada.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist