Ubytování
Telefon: +420 739 112 116, +420 604 489 243







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Luhačovice, přehrada - Hodnocení

Autocamping Luhačovice, přehrada

Přehrada Pozlovice u Luhačovic,
LUHAČOVICE 763 26 | Mapa

Provozní období: 05.05. - 03.09.
90% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 172
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Luhačovice, přehrada


Hodnocení návštěvníků

Šafi

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost,pěkné prostředí

MM

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jak již píšou jiní, jedná se o velký udržovaný kemp. Všude čisto a uklizeno, místa pro stany, karavany přehledně označeny. Chválíme paní uklízečky. Sociálky čisté a pěkné, několikrát denně uklizeno. Sprchy čisté také, ovšem mínus vidíme v ustavičném mačkání knoflíku na pouštění vody. Nezávisle na sobě jsme s partnerem počítali čas k nutnosti znovu pustit sprchu a byl cca 10 sekund. Služby a jídlo hodnotíme pouze 5 hvězdičkami, neboť to nemůžeme zhodnotit spravedlivě, protože za naší přítomnosti se v restauraci nevařilo (zřejmě ještě nebyl začátek sezony). Dětské hřiště jsme také nenašli, ale pravděpodobně jsme ho přehlídli. Cena za pobyt v kempu je z našeho pohledu dobrá a přiměřená podmínkám. Přípojky na elektřinu jsou skoro všude, až na pár míst, kam dosáhne pouze dlouhá prodlužka. Voda je pitná a ve formě větších výlevek je také skoro všude. Co náš ovšem velmi zklamalo bylo uvítání v kempu. V recepci byl jen vzkaz volejte na číslo, tak jsme hledali místo na ubytování, protože z jiných kempů jsme na to zvyklí, že jim nevadí, že se nejdříve lidé najdou místo a následně se zaregistrují. Paní recepční nás ale dohonila a doslova nás seřvala, že si nebudeme jen tak jezdit bez jejího vědomí po kempu a donutila nás otočit vůz a dojet zpátky na recepci. Ale měli jsme štěstí, protože z vyprávění jiného páru jsme se dozvěděli, že paní recepční byla tak arogantní, že je kvůli podobnému prohřešku odmítala pustit se v kempu ubytovat. Tohle nás velmi odradilo a upřímně se tam už nikdy nechystáme. Prostředí je však velmi příjemné a vyžití v okolí také. Doporučujeme těm, kteří jsou "splachovací" a jezdí rádi do prostředí, kde je hezky.

Ivo

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velký udržovaný kemp. Ochotné pracovnice v recepci. Všude čisto uklizeno, místa pro stany, karavany přehledně označeny. Socialky čisté, několikrát denně uklízeno. Sprchy čisté teplá voda po celý den. Jediné minus ve sprchách nená žádná polička, nebo něco podobného na odložení mýdla. Jedině položit na zem.

Gabriela P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velký kemp v mírném svahu kousek od přehrady, ubytovaní jsme byli ve stanu, byl trochu problém najít místo, protože spousta stanu mezi sebou nechávají velké mezery. Nicméně toalety a sprchy a zázemí v kuchyňce naprosto perfektní, čisté toalety a vše celodenně udržované a vybavené s teplou vodou. Rozhodně doporučujeme

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 22.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již po čtvrté a opět spokojenost. Jen by bylo dobré pohlídat karavanisty, aby byly na místech k tomu určených, obzvlášť když je tam místo a necpat se nutně 10 cm od stanu jen protože že na tomhle místě parkuju už 10. rok. Speciální díky a obrovský obdiv za práci a hlavně neskutečnou trpelivost patří paní uklizecce dámských záchodů. Obzvlášť o víkendu nám ji bylo až líto.

Denisa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosta spokojenost

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký, čistý kemp. Příjemný personál. Nové, čisté sociálky i kuchyňka. Hezká restaurace, kde dobře vaří za přiměřené ceny. Doporučuji.

Šafi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost až na personál restaurace

Jan Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi krásné a příjemné prostředí, vše nové a čisté, nevídaná péče o čistotu sociálního zařízení, noční klid, kvalitní restaurace, sympatický personál. Zatím nejlepší z dosud navštívených kempů.

ampér

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opět po několika letech jsme navštivili tento kemp. Trochu vyšší ceny, ale také modernizované sociálky, takže dalo by se říci vše ok. karavanista Petr H.

Šafi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp,příjemné prostředí,čistota zařízení,max.spokojenost

Libor M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v srci lázeńského města Luhačovice. Krásné místo pro karavany, vše funguje, čisto příjemný personál, koupání v přehradě voda teplá. Doporučuju

Iva R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v úžasném prostředí luhačovické přehrady... Jídlo v restauraci dobré, sociálky čisté. Co nám chybělo bylo vyžití přímo v kempu pro děti. Chybí zde nějaké centrální hřiště pro děti (skluzavku u plotu nemohu počítat). Sice hned pod kempem se nachází malé lanové centru, které se platí... I přes to jsme plně využívali.

Tomáš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v krásném prostředí, je velmi dobře udržovaný, vše čisté, restaurace nabízí dsotatek jídla i pití. Byli jsme maximálně spokojeni. Jen jedinou malou chybičku bych vytkl, v době našeho pobytu tam mohlo být cca 400 lidí a na celý kemp je pouze jedno malé ohniště, kde jsme se večer museli tísnit s dalšími rodinami. Určitě by nebyl problém opatřit několik mobilních ohnišť k zapůjčení, klidně i za poplatek. Ke kempování oheň prostě patří. Ale jinak opravdu super kemp.

Sokolka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp pro rodinu s dětmi, vybavený, upravený, čistý, možnost celodenního stravování, sociální zařízení perfektní a udržované. Personál příjemný a vstřícný. Prostředí přehrady je celkově velmi příjemné. Jedinou nevýhodou je blízkost hlavní cesty. Určitě doporučujeme.

Lenka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp perfektní, v noci naprosté ticho, klid, až neuvěřitelné. Sociální zařízení fajn, jen bych uvítala mýdlo u každého umyvadla (zejména v této covid-době) a toaletní papír v každé kabince. Teplá voda tekla jak kdy, interval ve sprše by mohl být trošku delší. Chyběl nám obchůdek se základními potravinami. Jinak super. Zejména z naprostého ticha v noci jsme byli v šoku:-)

Lenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatky čisté, hezké. Sociální zařízení taky čisté. Restaurace v areálu za mě ne... Personál (mladé holky) těžce nestíhají... Na stole chybí sůl+ pepř pořád jsme si museli o to říkat a většinou donesli když jsme měli po jídle :( Po třech dnech jsme tam přestali chodit naštěstí jsou restaurace i kolem. Nejde platit kartou to nám tam taky chybělo v dnešní době.

Standa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp i když bylo plno socialky vzorně uklizené a čisté,teplá voda na koupání večer bez problémů a bez žetonů.Doporučuji návštěvu.Jen bych se přimlouval za stánek základních potravin.V noci klid a kemp zamčen paráda.

Petr R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chybí prodej základních potravin

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp. Jezdíme sem pravidelně.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Luhačovice, přehrada , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Luhačovice, přehrada. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Luhačovice, přehrada.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist