Ubytování
Telefon: +420 465 614 755, +420 608 356 665







 


house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Pod Černým lesem Žamberk - Hodnocení

Autocamping Pod Černým lesem Žamberk

U Koupaliště 1368,
ŽAMBERK 564 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 31.10.
98% Hodnocení 193
Celkem hodnocení 1746
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Pod Černým lesem Žamberk


Hodnocení návštěvníků

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem občas a jsme spokojení.

Michael V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice čistý a moderní kemp. Krásné koupání a čisté sociální zařízení.

Irena

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi kladně hodnotíme čistotu v celém kempu, teplou vodu po celý den (zdarma!)a širokou možnost sportovního vyžití. Kuchyňka je sice vybavena velmi dobře, ale pouze elektrospotřebiči. Na rozdíl od jiných kempů v ní nebyl ani jeden hrnec, vařečka apod. Takže kdo se neinformoval dopředu, nemohl si uvařit ani špagetu :-( Matrace v naší chatě měly, bohužel, už nejlepší léta za sebou, ale viděli jsme, že v jiných chatách je to lepší, takže se v kempu asi snaží tyto věci postupně obměňovat :-) Nicméně ostatní vybavení bylo opravdu super a byli jsme maximálně spokojeni :-)

Bobo

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme sem poprvé a již úvodní prohlídka kempu nás potěšila.Pro náš stan bylo všude dostatek místa,ale v průběhu týdne sem najíždělo větší množství karavanů a obytňáků. V ceně pobytu je možnost neomezeného sprchování teplou vodou. Vstup na koupaliště je nutné platit zvlášť. Mimo areál je i možnost občerstvení. V areálu není nic! Personál je tu vstřícný a veškeré společné prostory byly po celou dobu čistě upravené. Kdo třídí odpadky, tak může využít kontejnery před vstupem. V areálu jsou kontejnery na vše. To také všichni používali. Zábava tu je pouze mimo areál. Minigolf a tenis za poplatek. Noční klid byl vždy po 23h. Kuchyňka je skvěle vybavena. Rádi se sem vrátíme.

Jitka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé a byli jsme velmi mile překvapeni, jak je kemp čistý a udržovaný. Kuchyňka je na české poměry velmi nadstandardní, co se vybavení týče. Sociálky jsou stále čisté a sprchy nejsou zpoplatněny. Vedlejší restaurace je taky v pohodě, jen by to chtělo přijmout víc personálu do kuchyně, aby to odsýpalo. Noční klid je na pováženou.

Hladík J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 17.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemné, zázemí

Eva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

suprový kemp a ubytování pro všechny ,chatky ,sruby ,stany i penzion moc se nám tady líbilo

Renata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.2. - 23.2.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DOPORUČUJI....velice milý personál, dobrá kuchyně a čisté voňavé pokoje nad bowlingem. Majitel ochotný se domluvit,na čemkoliv. Doporučejeme!!!

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 9.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nás zachránil, když ostatní v okolí nebyly mimo sezónu otevřeny. Vybavení kempu včetně kuchyňky je perfektní.

Ivan

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 9.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

spokojenost a velice krásný areál v Žamberku

Katka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

AUTOKEMPINK SE NÁM ZAMLOUVAL BYLO TO TAM VELICE PŘÍJEMNÉ UBYTOVÁNÍ A STRÁVENÁ DOVOLENÁ ,AQUAPARK JE HEZKÝ A KOUPÁNÍ I NA ŘECE JE SUPER .CELKOVĚ SHRNUTO MÁLO JE TAKOVÝCH KEMPŮ V PĚKNÉM PROSTŘEDÍ A S MAXIMÁLNÍ ČISTOTOU

Ilča

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp hezký čistý s dobrým zázemím

Irena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ČISTO ,ÚTULNO ,SKVĚLÝ PERSONÁL A PROTO SE SEM RÁDI VRACÍME

Jana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 4.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

rádi sem jezdíme a rádi zase přijedeme

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

s dovolenou jsme byli spokojeni v hezkém prostředí

Oldřich

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

s rodinou jsme si to velice užili v krásném areálu v Žamberku

Petr

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

SE STANEM JSEM PŘIJEL DO KEMPU POPRVÉ A BYL JSEM VELICE SPOKOJENÝ OPĚT SE ZDE UKÁŽU

Ivana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 8.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

dobrý kemp líbilo se nám zde

Alan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hlasujeme také pro tento autokemp

Evžen

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

se stanem a s karavanem slušný kemp ,přípojky vše fungovalo jak má .........

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk , který hodnotilo 193 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Pod Černým lesem Žamberk.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist