Ubytování
Telefon: +421 415 493 404, +421 905 399 496







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Slnečné skaly - Hodnocení

Camping Slnečné skaly
2.0 / 10 Podprůměrné
podle 1 recenzí (celkem 116)

Poluvsie,
RAJECKÉ TEPLICE 1313 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
20% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 116
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Slnečné skaly


Hodnocení návštěvníků

Rady

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na záchodech hygiena naprosto nedostatečná. Jediné + bylo, že tekla stále teplá voda. V bufetu malý výběr jídla a to ještě k tomu až od 12 hodin. Nechápeme, proč tam není aspoň malý obchod. To, že bourali most přímo u kempu v dne v noci, za to nemůžou, ale za kravál od různých rádoby muzikálních zařízení ano. Ceny naprosto neadekvátní. Už nikdy více!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Magdalena S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné skály, ale to je tak vše. Přeplněné chemické wc v zadní části kempu,kde jsme měli stan, trvale lze slyšet (občas i cítit) i přes šumění řeky hustý provoz na cestě. Sem se už nejspíš nevrátíme.

Milan L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super kemp doporučují

M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsme jezdili často, za nového majitele jsme ho navštívili poprvé. Jako zlepšení vidím to, že se postavilo nové dětské hřiště, funguje wifi a vím, že čistí říčku Rajčanku. Jinak se obávám, že kemp trošku ubírá na kvalitě nebo prostě míří na jinou cílovou skupinu a už to nejsou rodiny s dětmi. Noční klid se za pasivní lhostejnosti nebo dokonce aktivní účasti personálu nedodržoval-což kdysi neexistovalo. Přímo u recepce např. proběhla v noci pařba s hlasitou "hudbou". To muselo obzvlášť "potěšit" lidi ubytované za nemalé peníze ve vedlejších chatkách. Sociálky se min. dva dny neuklízely vůbec a bylo to znát :(. Po kempu jsou všude vyvěšené cedulky se žádostí, aby lidé sbírali exkrementy po svých mazlíčcích. To je úsměvné, protože dva dost velcí psi patřící kempu bezprizorně pobíhali a stádo koz a dvou ovcí celou dobu volně procházelo celým kempem a nekontrolovatelně "se vyprazdňovali" úplně všude, včetně hřiště - rozhodně personál ani majitel nechodil a nic nesbíral. Dost dobře nevím, proč by to tedy měli dělat hosté. A hlavně - kemp byl celou dobu volně přístupný všem a v noci nehlídaný. Závora byla neustále zvednutá, recepce je často prázdná a auta ani stany nemají žádná čísla, dostane se tam opravdu každý. Možná i proto během našeho pobytu byli nějací turisté vykradeni a jak jsme slyšeli - tři týdny před našim pobytem taky. Prostředí je pořád stejně krásné a výhled na skály je prostě nádherný a hodně toho vyváží, ale přesto mám z pobytu smíšené pocity.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 18.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam po druhé a moc krásný.

Maťa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Deťom sa veľmi páčili zvieratá a kúpanie v potoku. Bolo dobre, deti večer zaspávali únavou, takže im ani gitara nevadila.

Jan D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tešil som sa stráviť slnecny prázdninový deň s detmi niekde v prírode. Bol som sklamaný cenami a obsluhou občerstvenia. Gulaš nechceli jest ani psy, ktoré tam nekontrolovatelne behali a ohrozovali male deti. Cena ako na vysokohorskej chate v Tatrach, veľke sklamanie. Veľmi málo atrakcií pre deti v takom peknom prostredí je to škoda.

m.a.pa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rádi se sejm vracíme, je tu vždy něco zajímavého. Letos byly v kempu balony bylo to super podívaná a šou. Ceny jsou levnější než v naších kempech. sociálky stále čisté. Mohu jen doporučit.

anaja

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp, který má blízko k přírodě.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přespali jsme zde na zpáteční cestě do ČR. Bylo tu nádherně.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme zde poprvé na doporučení kamaráda. Moc se nám tam líbilo. příště opět navštívíme.

pavla

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu vloni-vkládám až teď. Musím říct, že naprosto super, nádherné prostředí, sociálky čisté, ochotný majitel kempu, vynikající guláš a hlavně oceňuji možnost rozdělání ohně a žádný problém s nasbíráním dřeva.Určitě se zase do tohoto kempu vrátíme. Byli jsme letos v Nižných Kamenciach-taky pěkný, ale tento je dle mého názoru lepší.

Milan L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tam super já už na kemp jezdím 40let Manželka je moc spokojená a děti taky. Chtěli jsme si v kempu udělat svatbu a ze slovenské strany chtěli moc peněz za poplatky tak s toho sešlo což mě a ženu mrzelo. Ale můžu doporučit. Nový majitel je super letos se chystáme celá rodina.

kombajn

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nachází v pěkném prostředí u řeky , která byla letos špinavá vlivem častých dešťů. Cesta na kole do Rájeckých Teplic je po silnici tedy není zde moc cyklostezek, jinak je pěkný výhled z kempu na skály a krásná příroda.

m.a.pa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když kemp změnil majitele, nijak tím zatím neutrpěl, vše bylo na 1 jako vždy. Ba navíc přibyly v kempu kuželky, a nové trasy k lezení po skalách. Mohu jen doporučit.

m.a.pa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když kemp změnil majitele, nijak tím zatím neutrpěl, vše bylo na 1 jako vždy. Ba navíc přibyly v kempu kuželky, a nové trasy k lezení po skalách. Mohu jen doporučit.

Jiří Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camping Slnečné skaly se nám líbil a byli jsme spokojeni. S pozdravem Jiří Ševčík

Standa L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všechna pozitivní hodnocení můžu jen potvrdit. Velmi slušný a klidný kemp pro rodiny s dětmi, milý personál. Děkuji za pohodovou dovolenou :-)

Marie P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pod Slnečnými skalami jsme tábořili s dětmi před 27 roky. Často jsem vzpomínala na krásnou přírodu, nad stanem bílé skály, zelená tráva, řeka kde jsme dováděli společně s dětmi. Letos jsme se s manželem rozhodli. Ukážeme toto krásné místo vnoučatům /9, 10 a 12 roků a rodina dcery, t.j. další 3 studenti/. Budou spokojené? Nadšení neznalo mezí. Největší úspěch měla jednoznačně řeka, dále hřiště, lezecká stěna, houpací sítě mezi borovicemi, pro menší děti houpačky a prolézačky. Nesmím zapomenout na Marušku malou ovečku, která pobíhala celý den v kempu a dala se mazlit a krmit mlékem z lahve. Spokojeni jsme byli i s výlety do Súlovských skal, koupáním v Rájeckých Teplicích i v Rájci. Ještě jednou chci poděkovat panu vedoucímu za velmi vstřícné a milé jednání v souvislosti s naší autonehodou při příjezdu.

Jiří

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí, příjemný personál, sociálka solidní. Doporučujeme.

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Slnečné skaly , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Slnečné skaly. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Slnečné skaly.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist