Ubytování
Telefon: +420 775 576 656







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Výr - Hodnocení

Autocamping Výr

Výrovice 95 - přehrada,
VÝROVICE 671 34 | Mapa

Provozní období: 01.06. - 30.09.
92% Hodnocení 29
Celkem hodnocení 1619
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Výr


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martin

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok se s dětmi vydáme na rodinnou dovolenou, buď pod stan nebo do penzionu. Tento rok jsme dali na rady přítelkyně a vyrazili jsme do autocampingu Výr. Nejen my ale i děti si kemp velmi oblíbily, tak jsme se rozhodli, že pojedeme i příští rok. Za krásné dva týdny jsme si parádně užili nejen vodu ale i přírodu kolem. Krásná příroda nás uchvátila natolik, že jiné rozhodnutí nehrozilo. Co se týče domluvy, bylo vše v naprostém pořádku. Personál je velice vstřícný a usměvavý. Jedinou chybičkou jsou velké kopce v okolí, tudíž na kola to chtělo mnoho energie.

Matyáš K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp již druhým rokem, letos jsme však zažili akci Výr Šlape. Tato akce nás velmi překvapila. Spoustu různých aktivit jak pro děti tak pro starší. Super podívaná na Miss mokré tričko a večer skvělá zábava Divokej Bill revival. Příští rok dorazíme zas!:)

Kristýna

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp, krásné prostředí kempu. Jde vidět, že se o kemp starají a udržují jej v čistotě.

Lucka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký, čistý a útulný kemp. Příjemný a ochotný personál. Mnoho aktivit pro děti i dospělé. Za nás můžeme doporučit.

Káňovi

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Musím pochválit personál, všichni příjemní, usměvaví...

Viktorka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento camp máme moc rádi, jsme tu již potřetí a určitě ne naposled. :)

Jirka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nám líbí a určitě ho navštívíme i příští rok

Olda

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, udržovaný a čistý kemp. Ochotný a milý personál. Každý den nějaká zábava pro děti, večer i živá hudba. Moc se nám v kempu líbilo, příští rok dorazíme znovu.

Kačka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, klidný a útulný kemp. Byli jsme zde již podruhé a dost se toho změnilo k lepšímu. Jde vidět, že se personál o kemp pečlivě stará a udržuje jej v čistotě.

Alex

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemně strávený týden. Ideální kemp pro ''vypnutí'' a načerpání nových sil.

Pavla H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se mi tam líbilo......

T. J.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ubytování v chatkách bylo perfektní, příští rok vyzkoušíme penzion. Naprostá spokojenost.

Lenka A.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili již po 3 a bylo to zase skvělé.

Kamil R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvěle udržovaný kemp, je sice menší ale zato se o něho velmi dobře starají. Šikovný personál, přijatelné ceny, každý den program a navíc si zde můžete půjčit i kánoe. Doporučuji:)

Tamča

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám tu líbilo, jezdíme sem pravidelně a vždy naprosto spokojeni. Tent okemp mohu všem vřele doporučit.

Jakub K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Útulný malý kemp, výborné prostředí, skvělý program pro děti.

Karel

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás můžeme říct, že absolutní spokojenost. Čisté a udržované sociálky, útulno, půjčovna šlapadel, ráno čerstvé pečivo.

Chaloupkovi

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme zavítali znovu po 5 letech a musíme říct, že kemp se posunul obrovským směrem dopředu. Nový penzion s restaurací, nové stanovací plochy. Je pravdou, že v potravinách by mohl být širší sortiment, ale to je snad jediný menší nedostatek.

Radek

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme jeli na základě recenzí a musím říct, že jako u jednoho z mála kemp skutečně recenzím odpovídá. Čisto, útulno, příjemný personál. Malý výběr jídel v restauraci se vzhledem obsazenosti dá pochopit - lepší než čekat hodinu na jídlo. My si vždycky jídlo z menu vybrali a byli jsme spokojeni. Za nás určitě palec nahoru.

Pavlína Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp je v krásném prostředí. Sociální zařízení v super stavu a hlavně čisté!!! Kemp nabízí zábavu pro všechny věkové kategorie. Jediné, co bych malinko vytkla, je omezený výběr jídel, ale vzhledem k tomu, že jsme si většinou vařili sami, tak to tolik nevadilo. Ale určitě bychom tenhle kemp doporučili všem, v každém případě je na české poměry opravdu na úrovni, celkový dojem je vynikající...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Výr , který hodnotilo 29 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Výr. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Výr.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist