Ubytování
Telefon: +420 775 576 656, +420 775 576 656







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Výr - Hodnocení

Autocamping Výr

Výrovice 95 - přehrada,
VÝROVICE 671 34 | Mapa

Provozní období: 01.06. - 30.09.
86% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 1602
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Výr


Hodnocení návštěvníků

Arkadij B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zloději. Kradou. Šetří na všem. Nic jim nevěřte.

Julie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní pobyt, krásná příroda

ivan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné klidné prostředí,výborné jídlo v nedalekém penzionu,hrozně rád se zde budu vracet..

Alena B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super dovolená tak jako pokaždé za 13 let co sem každoročně jezdíme - někdy i 2x do roka

Zdeněk H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již popáté jsme se rozhodli strávit dovolenou ve Vašem rekreačním středisku a jako vždy všechny služby byly na vysoké úrovni personál příjemný počasí nám přálo jako vždy ... rádi se sem budeme vracet bylo příjemné u Vás pobejt .Díky

Šimon

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu je skvělý personál, děkujeme za rezervaci místa pro naši velkou skupinu. Všechno bylo skvělé a užili jsme si zábavu v sobotu i ve středu. Určitě se vrátíme!

Ludmila

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp. Je čistý a udržovaný, určitě jsme tam nebyli naposled.

Světlana

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ubytovaní v chatičce. Sice málo prostoru pro 4 osoby ale celkový dojem byl výborný. Kemp je čistý a udržovaný. Doufáme, že jsme zde nebyli naposled.

Karolína N.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný, rodinný camp. Nemáme do vytknout.

Tereza

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí a skvělý, čistý kemp. Líbila se nám sobotní a středeční zábava!

Vítězslav R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný personál, prostředí

Julie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je opravdu krásný, vše na jedničku. Personal, socialky, čistota. Ovšem velký minus patří Sekurity!!!! Banda blbcu na babetach vyřvavala do 3 do rána a v 6 ráno zase na novo. Sjednání pořádku bych brala jako samozřejmostí ale tady je nechali dělat bordel. Úplně nás to otrávilo a skazilo cely dojem.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
tnt

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

podle hodnocení skvělý kemp. podle zkušenosti docela průměrný

Jurasik

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde letos poprvé a moc se nám tu líbilo. Těším se na příště.

zděnek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok jsme se těšili do kempu a byli jsme nadmíru spokojeni se vším..tak nejak má vypadat kemp ze zázemím a službama.Moc se nám v tomto takřka rodinném prostředí líbilo a už se těšíme na další sezonu a na akci Výr šlape.Děkujeme

kocur

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme pod stanem s vnučkou.Kemp jsme navštívili několikrát v minulosti.Byli jsme vždy celkem spokojeni,ale tento rok jsme bohužel po třech dnech museli kemp opustit.Jednou jsme se vykoupali a na druhý den začaly v přehradě chcípat ryby.Všude příšerný smrad.Celou noc rachot z agregátu a průjezdy hasičů.Takhle si dovolenou nepředstavuji.Vím,že majitel kempu nemůže za to že chcípají ryby v přehradě,ale mohl nám vrátit alespoň nějakou částku za čtyři noci,když nám kemp neposkytl služby,které jsme si zaplatili.

Tomasov

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp není špatný. Pokud by voda v přehradě byla v pořádku, což bohužel v půlce srpna nebyla, bylo by zde i hezké koupání. Vypadá to, že se majitelé snaží investovat do nových chatek. I přesto osobně upřednostním pro rodinu s dětma menší hezké kempy v okolí, třeba mašůvky či Unanov. Jako velké negativum jsou přehnané ceny v kempu a penzionu za jídlo (nanuk paegas 47Kč, menu v penzionu (jídlo+polévka) 140Kč.

Dagmar

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byla jsem ve vašem campu 2 roky po sobě a velice se mi tam líbilo.

Jan K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme pod stanem a vše super. V kuchyňce neteče sice teplá voda, ale vařiče jsou zadarmo, takže se nechá voda v pohodě ohřát právě ve špinavém hrnci. Sociálky se uklízí 2x denně a vždy pečlivě (jsou sice starší, ale opravdu čisté ve srovnání s jinými). Přes všechny vedra vždy příjemný personál. Restaurace na jedničku (přes obědy jen 2+1 menu, ale při počtu lidí, kteří tam denně na obědy chodili, se to asi jinak zvládat nedá - ale vždy je z čeho si vybrat). Hudební zábavy 2x týdně jsou příjemné zpestření a i když se občas hrálo lehce přes půlnoc rozhodně nám to nevadilo - naopak, kapely byly velmi kvalitní a zábavy byly vhodné jak pro nejmenší, tak i pro starší. Když nebyla zábava, ve 22:00 je už v celém campu opravdu klid, což rozhodně oceňuji. Výjimka byla akce Výr šlape, kde se hrálo opravdu do pozdních nočních hodin (možná i lehce ranních), nicméně celodenní program a závody neměli chybu (a hranní do pozdních hodin se taky jeden den nechá vydržet - byla to prý přece jenom jedna z největších akcí léta, tak by byla i škoda to pro spoustu tančících lidí přerušit už v půlnoci). Určitě přijedeme znovu. Zdravím všechen personál, který se o nás tak hezky staral. JK

bbiiffii

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu skvělý kemp.Klid,všude čisto,milý a snaživý personál.Kuchyně letos opět fungovala na jedničku.Rádi se za rok zas vrátíme.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Výr , který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Výr. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolíAutocamping Výr.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály