Ubytování
Telefon: 724 690 924, 724 690 925







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp a koupalistě Vémyslice - Hodnocení

Kemp a koupalistě Vémyslice

Vémyslice,
VÉMYSLICE 671 42 | Mapa

Provozní období: 30.05. - 30.09.
89% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 35
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp a koupalistě Vémyslice


Hodnocení návštěvníků

Adéla

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkový pobyt byl skvělý, pan správce bez jediného problému, milý, komunikativní ..sociální zařízení čisté.. jediný problém byl s paní ve středním věku, která obsluhovala 8.srpna. Chování paní bylo velmi neprofesionální. Paní mi celý den prodávala bez jakéhokoliv problému alkoholické nápoje, večer si vyžádala občanský průkaz, ze vypadám velmi mladě. Po nevhodných poznámkách, že teda můj věk není daleko od 18 mi pivo dala. Další problém nastal při placeni, paní mi vrátila o 300 Kč min než měla, ne ze by svoji chybu přiznala, ale snažila se obhájit, ze mi vrátila správně, až po dlouhé době, kdy uznala, ze lidé okolo viděli, ze mi paní vrátila opravdu špatně, mi vrátila správně a to ještě s velmi nepříjemným tonem... paní mi celou dobu týkala... chování paní bylo celkové velmi neprofesionální ...

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 20.9.2028

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super pobyt za příznivé ceny s koupáním přímo v kempu. Určitě přijedeme znovu. Děkujeme.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 20.9.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemný pobyt v klidném prostředí u vody za super ceny. Určitě přijedeme znovu.

Hana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 20.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čisto a uklizeno každý den. Klidné a příjemné prostředí s velmi příznivými cenami. Ideální dovolená v tuzemsku.

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 20.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná dovolená v klidném prostředí.

Jarda

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem 10 let a jsme max. spokojeni.

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

loni jsme to už nestihli ohodnotit tak to uděláme nyní - ceny super, čistota opravdu paráda, voda na jedničku, jinak klídek a pohoda - upřimně doporučujeme na dovolenou či víkend

Karel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborná dovolená.Můžu doporučit.

Beruška

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hledám si zde opět kemp na dovolenou a zjistila jsem udivující informaci o tomto kempu.Proto píšu svou velmi negativní zkušenost. 2 měsíce předem jsme si rezervovali 2 místa pro karavany, 2 týdny , posléze 3 dny před příjezdem jsem se ujišťovala zda tato místa budou, bylo mi to potvrzeno.Bohužel jinak to bylo po příjezdu na místo, karavany nebylo kam postavit.Jedete 150km a nemáte místo!!!Zachránil nás Kemp Výr cca 30km dál.Ani fota kempu neodpovídají realitě.

Radim

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pěkné prostředí, skvělý bazén! pekné čisté sprchy a sociálky

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Beáta O.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasný malý kemp. Čistý s přírodním koupalištěm. Ceny jsou dobré a vedení kempu příjemné.

jitka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super.nádherné koupání

Václav

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super,v roce 2018 se vrátíme

Petr D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Toalety, sprchy, hospůdka, koupaliště a kemp vše na výbornou. Možnost zábavy super (hlavně pro děti). Trošičku ošéfovat wi-fi připojení a bude to pak na 100 bodů. Nevěříte ? vyzkoušejte a uvidíte.

Kopáčková S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné čisťounké chatky,sezení u chatek perfektní, sociální zařízení vždy čisté,vždy toaletní papír, mýdlo,teplá voda stále.Voda v koupališti čistá i na konci sezóny.Občerstvení bez chybičky.Po zábavě jsme netoužili,takže spokojenost. Všichni zaměstnanci na 1. Moc rádi se vrátíme i s vnoučaty. Nechtělo se nám domů,tak jsme alespoň zůstali až do večera i když jsme byli z daleka a cestovali jsme veřejnou dopravou.

Skálová J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzhledem k velikosti kempu moc nastálo postavených karavanů.

Tomáš R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Proště super ...Nemohli jsme svého 11letého kluka dostat domů....Vše na 1...Tom

JANČA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rodina se čtyřmi dětmi (6,6,9 a 12), stan 17.7. až 22.7.- kemp velmi čistý (pečlivý úklid každé ráno), klidný. Prolézačky, jak je tu psáno, sice staré, ale udržované a ty menší si je opravdu užívali. V kempu občerstvení - dobré pivo, limo a něco na zub. Vařili jsme si sami, tak nám nepřítomnost kuchyně nevadila. Ohledně zábavy - hráli jsme pinčes, hry s míčem (hřiště na nohejbal a koš), procházky a výlety po bližším i vzdálenějším okolí. Nejstarší bohužel i ležela na mobilu - WiFi s velmi dobrým signálem, dokonce chytila přímo v kempu další "pokémonovou obludu". Sprcha za 15,- stačí naprosto v pohodě na kompletní údržbu. Jeden večer jsme měli i výbornou živou muziku. Koupání fajn, všem dětem se líbilo a já si dobře zaplavala. 2 děti poslední dva dny měly také v tříslech vyrážku, netušila jsem od čeho a s úpravou vody to nespojovala. Mázli jsme a bylo dobře. Až po přečtení jedné recenze, přemýšlím o spojitosti. SHRNUTÍ - NÁDHERNÁ DOVOLENÁ!!

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pěkný kemp, sice trosku starší, ale dobře udržovaný

Pavlína Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Trošku starší ale čistý a udržovaný kemp. Vstrícný personál, koupaliste v cene, otevírací doba bufetu od 11 do 24hod. Velice spokojeni!!!

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp a koupalistě Vémyslice , který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp a koupalistě Vémyslice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp a koupalistě Vémyslice.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist