Ubytování
Telefon: +420 465 614 755, +420 608 356 665







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Pod Černým lesem Žamberk - Hodnocení

Autocamping Pod Černým lesem Žamberk

U Koupaliště 1368,
ŽAMBERK 564 01 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 30.11.
100% Hodnocení 26
Celkem hodnocení 1820
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Pod Černým lesem Žamberk


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Marcel

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

i přes nepříliš dobré počasí jsme byli spokojeni a využili jsme bowling a kola ...služby jsou super i snídaně vedle na restauraci vše tam bylo i sladké pečivo ,dezerty a levné meníčka

a J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ikdyž počasí nepřálo bylo co dělat a jen škoda .že jsme se nedostali na koupaliště je moc hezké

JAN

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

AUTOKEMPINK SE POVEDL POLOHOU A NABÍDKOU SLUŽEB .....AQUAPARK ,PŮJČOVNA ELEKTROKOL ,KOLOBĚŽEK ,BRUSLÍ ,MINIGOLF ....VEDLE TENIS ,FOTBAL A KRÁSNÉ PROJÍŽĎKY NA KOLE ...DÁVÁME HLAS

JOSEF

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

BYL JSEM POD STANEM NA KOLE A MÁM Z KEMPU VELICE DOBRÝ POCIT MYSLÍM ,ŽE TO DĚLAJÍ MOC DOBŘE .... VŠE JE POSEKÁNO ,ČISTO A MNOHO ZELENĚ VŠUDE

Nela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

doporučujeme - kempink je na úrovni ,pravidelně se uklízí ,dobře vybavená kuchyňka nové sociálky nic nám zde nechybělo

Martin M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super socialky čistota a teplá voda celý den.

IVONA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

SPOKOJENI JSME BYLI MY I DĚTI JE ZDE MNOHO MOŽNOSTI NA ZABAVENÍ TAKŽE SUPER NIC NÁM NECHYBĚLO

Marco

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kempink pěkný mnoho zeleně ,útulno ,ochotný personál jen škoda ,že diskotéka nejede

Eva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

přidáme náš hlas ,protože se nám zde moc líbilo

IRMA

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

MUSÍM ŘÍCT ,ŽE JSME BYLI PŘEKVAPENI ČISTOTOU A KVALITOU KEMPU ....MÁME HODNĚ PROJETO A TAKOVÉ KEMPY SE U NÁS JEN TAK NEVIDÍ

Broudy

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DOVOLENÁ SUPER ,PĚKNĚ VYBAVENÝ KEMPINK ,TEPLÁ VODA ,KOUPALIŠTĚ SUPROVÉ ...PŘIJEDEME ZAS

Anna P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

areálek je dobře vybavený ,čistý a mnoho zajímavých služeb ...elektrokola ,koloběžky ,kola ,dvojkola ,brusle a krásný aquapark

Matěj

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

na doporučení známých jsme dojeli a nezklamalo nás to kemp je super

Karel V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super areálek s pěkným aquaparkem a mnoho možností kam vyrazit na kolách to se nám moc líbilo

Olaf

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

přijeli jsme s karavanem bylo více lidí ,ale vše fungovalo jak má ,sociálky moc pěkne ,čisté ,kuchyňka dobře vybavená ,teplá voda ,tělové mýdlo ,dezinfekce ....areál je v krásné zeleni a velice pěkný

a J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

dovolená zde moc fajn pro děti je toho tady hodně ,teplá voda v ceně ,koupálko super i plavání na řece , jídlo dobré a za rozumné love

Pepa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

s karavanem sem jezdíme často a jsme spokojeni s vybavením a čistotou v kempu

Hanka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

do kempu jezdíme každy rok a opět jsme byli spokojeni ,protože vše fungovalo a velice jsme si to užili

Zdenek B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp pěkný pro děti ráj úplně dokonalý byl od nich klid a pokoj nenudily se vůbec ...doporučujeme

a s.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

za všechny hodnotíme velice kladně pěkný areál ,dobrá hospůdka ,čistý kemp a nové sociálky skoro jak v hotelu

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk , který hodnotilo 26 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Pod Černým lesem Žamberk.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist