Ubytování
Telefon: +420 465 614 755, +420 608 356 665







 


house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Pod Černým lesem Žamberk - Hodnocení

Autocamping Pod Černým lesem Žamberk

U Koupaliště 1368,
ŽAMBERK 564 01 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 30.11.
100% Hodnocení 26
Celkem hodnocení 1820
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Pod Černým lesem Žamberk


Hodnocení návštěvníků

Anna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme tu již po třetí. Ideální kemp pro rodiny s dětmi, super vyžití v kempu (koloběžky, brusle, minigolf, Ping pong, dětské hřiště s různými atrakcemi), hned vedle kempu aquapark a cyklostezka. Čisté záchody a umyvarky. Dostatečně velká kuchyňka s lednicemi a mrazákem. Platba kartou a pro nás super, že můžeme sebou vzít i pejska ❤️ děti nechtějí k moři, ale sem, tak co dadat více.

Karel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

i přes nepříliš dobré počasí jsme byli spokojeni a využili jsme bowling a kola ...služby jsou super i snídaně vedle na restauraci vše tam bylo i sladké pečivo ,dezerty a levné meníčka

Irena

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc hezký areálek vše při ruce nohé hřiště i aquapark a ceny slušné a hlavně čisto a teplá voda bez žetonů !!

a K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme na školním výletě a moc se nám zde líbilo a hlavně krásný nový aquapark

Iveta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 19.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný areál a super sociálky ,hřiště a bazén

Ivan P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 20.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super kemp rádi sem jezdíme a nový aquapark ktery letos dokončili

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 12.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme v kempu na výstavě s pejskem a velice se nám zde líbilo vše super

Irma

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 7.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KEMPINK JE VELICE PĚKNÝ A ČISTÝ ....AREÁL SPLŇUJE VŠE POTŘEBNÉ PRO VŠECHNY VĚKOVÉ KATEGORIE

Ivoš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 5.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

měli jsme v kempu a celém areálu sportovní hry a super vše ok a moc jsme si to užili a hlavně disko a výborná hospůdka

Ondra V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 5.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme v kempu s karavanem a dáme svůj hlas moc se nám zde líbilo

Jiří B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 7.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Docela slusny camp, tezi zejmena z prilehleho aqua centra. Osobne preferuji mensi campy. Je v krasnem miste blizko Orlickych hor. Vhodny pro rodiny s detmi.

IVAN

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

BYL JSEM NA MOTORCE SE STANEM A SPOKOJENOST VŠUDE ČISTO VEDLE DOBRÁ HOSPŮDKA ,TAKŽE AŽ POJEDU ZASE KOLEM RÁD SE ZASTAVÍM

Eva B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

v kempu jsme byli spokojeni vše funguje jak má a hlavně teplá voda nebyla na žádné žetony ,ale v ceně pobytu což je super

Aleš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme s dětmi poprvé v kempu a pohoda je zde mnoho aktivit a děti a my jsme se vůbec nenudili ...navíc je zde krásná krajina a čisto všude

MONIKA

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V KEMPU JSME BYLI NADMÍRU SPOKOJENI A DÁVÁME SVŮJ HLAS

Ráďa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 30.5.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam na srazu karvanistů a vše super. Jezdíme tam opakovaně a rádi se budeme vracet.

Irma

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kempů máme projetých mnoho a málo který snese srovnání mají zde nové soc. zařízení velice dobře vybavené čisté a esteticky vyladěné jako v hotelu to bych ani v kempu nečekal . Je vidět ,že je o areál dobře postaráno a protože jsme zde nebyli mnoho let tak ta kvalita stále roste to je velice pozitivní na rozdíl od ostatních kempů

Jindra P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

spokojenost byla nebylo ani moc lidí takže jsme si to užili je zde krásná příroda a milý personál který nám ve všem poradil

Panenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

každý tady když jsme se dívali chválí ,ale ono se dá pravda něco vytknoutareál je atraktivní na koupálku se dá koupat i v řece to se málo kde vidí a děti tady mají neskutečnou volnost

Tonda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

NA DOPORUČENÍ ZNÁMÝCH JSME SE LETOS VYDALI DO KEMPU žAMBERK A BYL TO FAKT HEZKÝ RELAX PO TÉ UZÁVĚŘE COVIDU ...AREÁL KRÁSNÝ VŘELE DOPORUČUJEME

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk , který hodnotilo 26 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Pod Černým lesem Žamberk.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist