Ubytování
Telefon: +420 465 614 755, +420 608 356 665







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Pod Černým lesem Žamberk - Hodnocení

Autocamping Pod Černým lesem Žamberk

U Koupaliště 1368,
ŽAMBERK 564 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 31.10.
99% Hodnocení 40
Celkem hodnocení 1820
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Pod Černým lesem Žamberk


Hodnocení návštěvníků

Jindra

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 20.10. - 23.10.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jezdím služebně pravidelně a jsem ubytovaný v penzionu v areálu nebo v kempu ve srubu a je to super včetně stravy a posezenív restauraci ...doporučuji

KÁJA

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 15.9.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp snad nemůžeme žádný rok vynechat ,protože jezdíme pravidelně a letos bomba nový aquapark ,dětské hřiště každý rok nás něčím překvapují v této nelehké době je to s obdivem

Jitka p.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KRÁSNÝ AREÁLEK MOC SE NÁM ZDE LÍBILO PŘIJEDEME ZA ROK ZNOVU

a V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pod stanem super kemp budeme sem jezdit častěji

ALICE

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 2.9.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KEMP HEZKÝ PLNÝ ZELENĚ ,ČISTÝ A CELÝ AREÁL VČETNĚ NOVÉHO AQUAPARKU SE VELICE POVEDL ...MOC SE NÁM ZDE LÍBILO

Karel  P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 23.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásná dovolená v pěkném a čistém prostředí

Anna

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 4.9.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

sportovní hry ČSOB super akce krásný kemp vše nej ,nej ,nej

Alena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

na doporučení známých jsme jeli do tohoto kempu a udělali jsme dobře je to moc pěkný areálek včetně nového aquaparku a potěšili nás hlavně cyklostezky kolem ,krásná příroda a v kempu velice čisto a sprchy kde je teplá voda bez žetonů !

ELEN

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DO KEMPU JEZDÍME PRAVIDELNĚ A LETOS PŘEKVÁPKO NOVÝ AQUAPARK ,ATRAKCE ,DĚTSKÉ HŘIŠTĚ LETOS SE NÁM APALUCHA VYDAŘILA

Ondřej P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kempink super samá chvála je zde o všechny dobře postarano jen ty návštěvníci by mohli když si v nové kuchyni vaří po sobě uklidit doma to asi dělají taky

Ráďa

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poněkolikáté a rádi se vracíme. Moc se nám tu líbí a opět zavítáme.

ondra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný kemp parádní místo

Ivča

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc fajn kemp, v kuchynce i mikrovlnka s konvicí

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny: V podstatě srovnatelné s jinými kempy. Možná mírně vyšší, nicméně žádná katastrofa Personál: S personálem přijdete do kontaktu jen při příjezdu, odjezdu a tehdy, když si půjčujete nějaké sportovní vybavení. Vždy s úsměvem a v pohodě, nemáme připomínky. Prostředí: Kemp je na okraji města, ale to ani nezaregistrujete. Kemp je poměrně malý a za našeho pobytu byl našlapaný po okraj. Přesto všude uklizeno, čisto. Při průjezdu autem je třeba velmi dobře hlídat, odkud na silničku vběhne dítě. Děti také zhusta jezdí na kolečkových bruslích, kolech a koloběžkách a občas se zdá, že vůbec nevnímají, že jedete autem, byť ani ne rychlostí splašeného šneka. To je ovšem v lidech, jen upozornění. Služby: Ubytování ve srubech a chatkách, karavanech a stanech. Pro stany vyhrazené místo za chatičkami, poměrně omezený prostor. V kempu se nesmí rozdělávat oheň volně na ploše, s kotlíky a grily není problém. Z bezpečnostního hlediska jsou zakázány míčové hry. Je zakázána reprodukovaná hudba. Součástí kempu je kuchyňka, v ní několik lednic, mrazák, plotýnka, několik rychlovarných konvic. Noční klid sice (asi) nikdo nekontroluje, nicméně po 22 hodině se vše postupně uklidní a mezi 23 a půlnocí je ticho. Restaurace je součástí vedlejšího aquaparku a z kempu je to doslova pár kroků. Na ráno možno objednat čerstvé pečivo, koláčky, případně koblihy. K dispozici máslíčka, tavené sýry, paštiky, nutela, džemy, med. Popřípadě si můžete dopřát i servírovanou snídani. Obědy výběr ze šesti jídel, polévka je v ceně. Vybere si opravdu každý, jídla jsou chutná, ceny hotovek více než příznivé. Jediná výtka – je-li aquapark hodně obsazen, stane se, že o půl dvanácté je značně omezen výběr jídel. V tom případě je možné si vybrat z večerního minutkového jídelního lístku. Další možnost krmení je v kiosku s fotbalového hřiště. Jednodušší jídla, přesto se najíte. Ve čtvrtek pravidelně „steakové“ večery – vepřové, kuřecí, kapr, pstruh. Doporučujeme, velmi chutně upravené. Sociální zařízení: Není co vytknout. V dostatečném množství, WC, umývárky, sprchy, vždy čisté, teplá voda. Toaletní papír pravidelně doplňovaný. Zábava: Hned vedle kempu aquapark s tobogány. V aquaparku Možnost zapůjčení slunečníku. Přístup do restaurace a několik kiosků. Možnost zapůjčení vybavení na ping-pong. Pro milovníky přírodního koupání přístup do řeky. Jedna připomínka – stálo by za to občas (tak 1x za půl hodiny) stěrkou stáhnout podlahy WC a sprch. Nelze zabránit vnosu vody a nečistot zvenčí a mokrá podlaha silně klouže. V kempu ping-pong, dětské hřiště, minigolf (vybavení k zapůjčení na recepci). V budově restaurace bowling. Před kempem několik tenisových kurtů, snad možno pronajmout (nevyzkoušeno). V okolí několik zámků pro milovníky historie dávnější, dělostřelecké sruby a pevnosti pro milovníky historie nedávné. Za nás doporučujeme lanové centrum v Říčkách (cca 20 km) a zejména areál Dolní Morava (cca 30 km) s nejdelším vysutým mostem na světě. Ekologické chování: Nehodnoceno, pod tímto si může představit každý něco úplně jiného Celkový dojem: Velmi příjemný kemp. Zaměřený spíše na chatičky a karavanisty, prostor pro stany je omezený. Doporučujeme si ráno před výjezdem zavolat, zda mají volno – prostor pro stany se nerezervuje. Celkově – dokonalá základna pro výlety po okolí i pro vegetění u vody v případě veder.

Jiří

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé zázemí, příjemný personál, všude čisto i při plném obsazení kempu, super vyžití pro rodiny s malými dětmi. Koupaliště krásné, dostatek občerstvení a zodpovědný plavčík Lukáš - který má autoritu u dětí. Vše cenově přijatelné.

Mirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ideální kemp pro rodiny s dětmi super vyžití včetně nového aquaparku a dětského hřiště ,kvalitní služby a čisto

Emil

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný kemp rádi zase přijedeme a vřele doporučujeme

a P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc pěkný areálek fakt se dobře o něho starají všude je čisto ...super jen tak dál

Jarda P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp velice slušně udržovaný a areál luxusní včetně nového aquaparku ten je boží

Marie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jsme v kempu poněkolikáté vždy spokojeni a zase něco nového aquapark po rekonstrukci je nádherný a dětské hřiště super

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk , který hodnotilo 40 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Pod Černým lesem Žamberk.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist