Ubytování
Telefon: +420 722 145 322, +420 732 245 050







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Nivnická riviéra - Hodnocení

Kemp Nivnická riviéra

Výsluní 400,
NIVNICE 687 51 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 30.11.
88% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 144
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Nivnická riviéra


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Boháčková M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojení.Hezká dovolená.Příjemné prostředí. Pohoda.

Zuzana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

poprvé jsme vyrazili s dvouletým dítětem a hned velké nadšení.opravdu super kemp,krásný,čistý,dostatek vyžití pro malého,v noci klídek :-) jediné mínus je pivo v bufetu,chtělo by to opravdu změnit :-) ale i tak jedeme za 2 týdny zase jen do Nivnice :-)

Sabina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp paradni. Kupodivu malo lidi, hodne jich bylo v chatkach, my byli ve stanu, plno mista, hodne stromu (dobré na stín, kdyz jsou vedra), vzadu posezeni pod drevenou strechou vc.stolu a lavic. Koupaliste v cene. Obcerstveni takova klasika jako na kazdem koupalisti (smazeny). Brouzdaliste kazdy den napousteli nove. V kuchynce je i vybaveni, takze nemusite s sebou nic tahat. Jsou tam 3 lednicky, pracka. Nad kempem hotel s restauraci, u ktereho je take mensi hriste pro deti. Perfektni cyklostezky, na ty jsme se tesili, ale jeli jsme jen do Uh.Brodu, protoze jsme meli pařáky, takze jsme jen skakali do bazenu a na kole jsme vyjeli jen hned rano nebo vecer, az zapadlo slunko. Pan spravce hodny, snazi se vyjit vstric. V zari se chceme vratit, abysme si tam konecne projeli okoli na kolech. Jeste jsme si zajeli k nadrzi Ordejov a vykoupali se. Je tam toho dost na prozkoumani. Urcite se vratime.

Vladimir V.

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni.Jde vidět,že se o kemp pěkně starají,wc, sprchy, kuchyň.. vše v pořádku a čisté. Bazén taky v pořádku.. určitě se sem ještě vrátíme :)

Výmola

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vynikající,vynikající,vynikající

Fabian K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro rodiny s malými dětmi vynikající.Super bazén,ale u dětí zvítězilo brouzdání v potůčku,který kemp obtéká..

Anna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 23.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Návštěva koupaliště - teplá voda, nádherné a upravené prostředí.. každý rok něco nového..

Roman

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp s bazenem na odpočinek. Spokojenost.

P.B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 12.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stránky kempu hůře přehledné,v aktualitách chybí zásadní informace o probíhajících akcích.Soc. zařízení sice vcelku čisté,ale spíše díky aktuálně menšímu zatížení návštěvníky.Jeden protékající sprch. kout při plnější obsazenosti nemůže stačit.U sprchy jsem nenašla zásuvky,takže vysušení vlasů je možné snad jen v kuchyňce.Kuchyňka výborná - není co vytknout.Bazén je také výborný bonus + další sportovní vyžití.Klid v nočních hodinách zde není standartem.

sly64

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.4. - 1.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tady před sezonou,ale přesto velká spokojenost.Chatka velmi útulná a dokonce voňavá a ubytoval nás moc milý pán.Samozřejmě,že občerstvení je zavřeno,ale s tím v tomto čase počítáme a asi minutu odtud je moc příjemná restaurace s terasou.Okolí je moc hezké a v chatce najdete složku s informacemi kam vyrazit.Určitě se sem vrátíme a vyzkoušíme snad i bazén.

Zuzana Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé místo pro dovolenou. Malý, v noci klidný kemp. Lidové ceny, koupání v bazénu, dřevo a sprchy zdarma, slušní lidé...moc pěkné místo, kde se určitě brzo vrátíme. Sice mají jen po jedné sprše na dámách i pánech, ale vzhledem k tomu, že jsou dostupné (včetně teplé vody) celý den....je to zcela dostačující. Byli jsme moc spokojeni a líbilo se nám tu.

Kamil

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost, klidný a útulný kemp. Můžu jen doporučit.

Dušan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp ve společném areálu s koupalištěm - super! Od stanům ke koupališti coby kamenem dohodil a přesto je místo pro stany stranou v tiché části areálu. K dispozici kuchyňka s nádobím, velmi dobře vybavená, dvě velké lednice, sporák, rychlovarná konvice, talíře, pánvičky, hrnce..můžete si uvařit opravdu cokoliv.. K dispozici velké ohniště s posezením a dostatkem dřeva - vše zdarma. Pro děti houpačky i dostatek travnatého placu na hry. Sociální zařízení v dobrém stavu, uklizené. Sprchy zdarma a po celou dobu nádherně teplá voda, komfort. K dispozici bufet na koupališti, kopaliště otevřeno dle sezony do 19.00-20.00, bufet otevřen denně do cca 20.00-21.00 hod, podle počtu návštěvníků. Jídla v bufetu nemůžu posoudit, ale výběr poměrně slušný - klasika smažák, hranolky, palačinky, hamburgery,..pivo, kofča, voda, nanuky, vše v příjemně nízkých cenách (např. smažák s hranolkama a tatarkou za 70,-). Hned vedle je hotel s pěknou terasou, kde se dá posedět i najíst také..Celkově hodnotím kemp velmi kladně, určitě se někdy vrátíme.

Soňa

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, čistý kemp. Byli jsme moc spokojeni.

Petra K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost. Příští rok jedeme zase :)

tomáš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super čistý kemp, krásné prostředí, klid, krásné koupaliště, vše faj, ale strašné pivo Černá Hora.

CubaLibre

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klid a příjemné prostředí.

Veronika

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp, prima bazén, hezké chatky se sociálním zařízením, škoda jen, že nejsou trochu dál od baru, během dne tam je docela hluk. Dobrý poměr cena vs kvalita. Příjemný personál. Byly jsme spokojené.

Josef

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné, čisté a tiché prostředí s bazénem v ceně. Do budoucna bych doporučil vybudovat výlevku pro chemické WC a venkovni kohoutek na pitnou vodu, kde se vleze kanystr nebo zahradni konev. Možná přidat ještě po jedné sprše pánům i dámám. Jinak to nemá chybu. Vřele doporučuji.

Milotová S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již sedm let, to snad mluví za vše. :-)) Vždy jsme spokojení, presonál je vstřícný a je to opravdu odpočinková dovolená.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Nivnická riviéra , který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Nivnická riviéra. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Nivnická riviéra.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist