Ubytování
Telefon: +420 722 145 322, +420 732 245 050







 


house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Nivnická riviéra - Hodnocení

Kemp Nivnická riviéra

Výsluní 400,
NIVNICE 687 51 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 30.11.
89% Hodnocení 16
Celkem hodnocení 144
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Nivnická riviéra


Hodnocení návštěvníků

Pavel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný a pohodový kemp

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé. Velmi pěkný areál s spoustou možností sportovního vyžití-bazén s čistou vodou, stolní tenis, tenis, trampolína..., personál příjemný a ochotný, dobře vybavena kuchyňka, v noci klid. Velké minus jsou ale sociálky- úklid jen 1x denně je opravdu nedostačující, odpoledne a večer velký zápach na WC, na podlaze okolo toalet plno vody, sprchový kout už toho také hodně pamatuje... Ale celkově jsme si to s dětmi v kempu užili.

Fabian K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme nebyli poprvé a určitě ne naposled. Vždy jsme byli maximálně spokojeni. Velkou výhodou koupaliště v areálu v ceně. V noci byl také naprostý klid. Těšíme se až opět přijedeme. Kurkovi

Hanka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 19.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný areál, rychlé občerstvení u bazénu dostačující, jinak veškeré stravování s výbornými jídly vedle na hotelu Savary. Krásné okolí, možnost výletů na zajímavá místa ( lázné Luhačovice, zámek Buchlovice, hrad Buchlov, Velká Javořina, rozhledna Velký Lopeník, Žítková (Žítkovské bohyně), areál v podhůří Bílých Karpat- cyklotrasy,možnost půjčení kol.

Chris

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdá se mi vše super.

TOM

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 19.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp, krásná příroda, milý personál, čistá voda, dobré občerstveni

Martin B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Však OK jako každý rok.

Macháček R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

naprostá spokojenost ve všech směrech. upřednostit musíme především vstřícnost veškerého personálu. profesionální, ale přitom příjemně lidský, ať to bylo v jakémkoli ohledu. pořádek, vybavení kuchyně, čisté sociální zařízení, ....... nemohu nic vytknout. a pokud někdo vidí nějaké nedostatky, tak je to vždy o lidech, jak se k sobě vzájemně dokáží chovat. my byli skupina tatínků s dětmi mezi 8 - 12 lety a všichni si to užili. navíc i vzájemná pomoc se všemi "sousedy" v kempu byla vynikající

Marta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je vhodný pro velmi nenáročné návštěvníky!!! Za zmínku stojí hlavně sociálky - úklid jednou denně poránu nedostačující!!! Odpoledne již chybí toaletní papír, papírové utěrky na ruce, stalo se nám, že netekla teplá voda ve sprchách ani ve dřezu na mytí nádobí. Zarážející je, že jsou umyvadla součástí místnosti, kde je WC, tudíž hlavně při ranní hygieně je problém dostat se na WC, protože se tam dámy zavřou a tím blokují toaletu. Místnost se dvěma sprchami má 1 umyvadlo, jinak nic. Prostě nedostačující počet pro tolik lidí. Na pánských sociálkách neskutečný smrad, 3 umyvadla v řadě a hned vedle nich pisoáry!! Kuchyňku jsme využít nepotřebovali. Na natočení vody do kanystru je pouze 1 kohoutek a to u dřezu, kde je často obsazeno mytím nádobí! V kiosku jsme si chtěli dát kafe, ale asi tři druhy kávy nám odmítli udělat, přesto, že byly v nápojovém lístku... kladně hodnotím koupaliště, pingpong. stůl, kuželky, trampolínu, sprchy zadarmo.. velká výhoda je v hotelu Savary hned vedle kempu, kde vaří opravdu luxusně!! Podtrženo sečteno - za mě kemp bohužel nedoporučuji!!!

Michael

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tu dobrý opravdu jezdíme už léta

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný pobyt na krásném místě

Lemry

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, výborná domluva s provozovatelem, skvěle nám poradil s výlety. Velmi doporučuji.

smoula

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé,vše co píšou a ukazují na stránkách je pravda,kemp můžu jen doporučit,hlavně pro rodiny s dětmi,skvělý personál,který vám dobře poradí a rádi si s váma i popovídají.Klid ,pohoda a čistota.Okolí skvělé pro výlety.Děkujeme, přijedeme znova.Chce to jen opravit a upravit hřiště na kuželky.

jana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp s bazénem pro ubytované zdarma, sociálky pravidelně uklízené,sprchy zdarma, kuchyňka vybavená, takže není nutné brát si nádobí nebo konvici, je zde i pračka. Bydleli jsme ve stanu. K jídlu pouze rychlé občerstvení,ale hned vedle kempu je spřátelený hotel, kde je v nabídce menu za přijatelný peníz, který jsme hojně využili. v sobotu zábava s živou hudbou-bigbít :-) Doporučuji.

Radka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Líbí se nám tady, ale není to bez výhrad. Velké mínus je čistota sociálek. Chtělo by to pořádně vydrhnout a umývat vícekrát za den. Navíc je jich málo. Používat desinfekci by neuškodilo.Totéž kuchyňka.

David H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super pobyt s dětmi, noční klid dodržován.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
JM

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme léta a dá se říci, že patří k těm nejlepším v republice. Vše jak má být, fakt super.

Eva H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp s dobrým vybavením. V areálu je pěkné čisté koupaliště, hřiště na beach volejbal, ping-pongový stůl, trampolína, velké ohniště - vše v ceně ubytování. Za polatek je zde možnost pronájmu dvou antukových kurtů a dvou s umělým povrchem. Sprchy v kempu slabší, ale vždy teplá voda a také v ceně ubytování. Zato kuchyňka dobře vybavená. U koupaliště je občerstvení s velkým počtem míst k sezení. Ceny velmi příznivé a občerstvení obstojné. Celkový náš dojem z kempu je výborný. Pobyt byl pro nás velmi příjemný.

Hýsková Z.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 18.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velice pěkný, čistý a pohodový kemp. Pan majitel ochotný a vstřícný. Krásné koupání.

Paja

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už jsem tu byli potřetí a zase se rádi vrátíme.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Nivnická riviéra , který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Nivnická riviéra. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Nivnická riviéra.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist