Ubytování
Telefon: +420 722 145 322, +420 732 245 050







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Nivnická riviéra - Hodnocení

Kemp Nivnická riviéra

Výsluní 400,
NIVNICE 687 51 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 30.11.
92% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 133
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Nivnická riviéra


Hodnocení návštěvníků

Lemry

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, výborná domluva s provozovatelem, skvěle nám poradil s výlety. Velmi doporučuji.

smoula

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé,vše co píšou a ukazují na stránkách je pravda,kemp můžu jen doporučit,hlavně pro rodiny s dětmi,skvělý personál,který vám dobře poradí a rádi si s váma i popovídají.Klid ,pohoda a čistota.Okolí skvělé pro výlety.Děkujeme, přijedeme znova.Chce to jen opravit a upravit hřiště na kuželky.

jana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp s bazénem pro ubytované zdarma, sociálky pravidelně uklízené,sprchy zdarma, kuchyňka vybavená, takže není nutné brát si nádobí nebo konvici, je zde i pračka. Bydleli jsme ve stanu. K jídlu pouze rychlé občerstvení,ale hned vedle kempu je spřátelený hotel, kde je v nabídce menu za přijatelný peníz, který jsme hojně využili. v sobotu zábava s živou hudbou-bigbít :-) Doporučuji.

Radka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Líbí se nám tady, ale není to bez výhrad. Velké mínus je čistota sociálek. Chtělo by to pořádně vydrhnout a umývat vícekrát za den. Navíc je jich málo. Používat desinfekci by neuškodilo.Totéž kuchyňka.

David H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super pobyt s dětmi, noční klid dodržován.

JM

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme léta a dá se říci, že patří k těm nejlepším v republice. Vše jak má být, fakt super.

Eva H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp s dobrým vybavením. V areálu je pěkné čisté koupaliště, hřiště na beach volejbal, ping-pongový stůl, trampolína, velké ohniště - vše v ceně ubytování. Za polatek je zde možnost pronájmu dvou antukových kurtů a dvou s umělým povrchem. Sprchy v kempu slabší, ale vždy teplá voda a také v ceně ubytování. Zato kuchyňka dobře vybavená. U koupaliště je občerstvení s velkým počtem míst k sezení. Ceny velmi příznivé a občerstvení obstojné. Celkový náš dojem z kempu je výborný. Pobyt byl pro nás velmi příjemný.

Hýsková Z.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 18.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velice pěkný, čistý a pohodový kemp. Pan majitel ochotný a vstřícný. Krásné koupání.

Paja

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už jsem tu byli potřetí a zase se rádi vrátíme.

Dagmar A.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost, na 1*.

Jakub H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

příjemné a milé prostřeí, ticho, klid a pohoda, prostě opravdu odpočinková dovolená, na kterou vzpomínám i po dvou letech

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 22.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí kempu krásné, udržované. Hezký bazén, hřiště, vybavená kuchyňka. Bohužel pokud chcete vyrazit do kempu mimo sezonu, tak bohužel služby, které uvádějí na svých stránkách, nefungují. Recepce uzavřená, bufet také, trampolína již uklizená... I přesto nám naúčtovali plnou cenu, jako v sezoně. Pan správce nebyl úplně příjemný, což nám výsledný dojem z kempu trošku zkazilo.

venoš

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

první dojem..chatka plná much..ranní šílený smrad z močůvky..much jsem se zbavil sprejem..smrad vyprchal..spoléhal jsem na wifi v chatce..špatné..jinak spokojenost..bazén..super(malý ale dostačující)...tenis..pěkné prostředí,příjemný personál,hotel s meníčkem pár kroků..doporučuji nenáročným klientům..

Lenka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, kde nebylo absolutně co vytknout.

Pavlína K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v Nivnici byl naprosto senzační. Bylo nás cca 6 rodin s malými i většími dětmi a všichni jsme si to naprosto užili. Bazén peckovní, zázemí i chatky super. Trošku by to chtělo vylepšit a vyškolit personál v bufetu, ale to je maličkost. Dojem lehce kazil přehrše much, ale nakonec jsme si z toho udělali bojovku, nakoupili plácačky a děti si hráli :-). Neskutečný zážitek byl, když nám na stromy u chatky č. 2 přilétaly pravidelně na večer sovy. Nikdy jsem nic takového na vlastní oči v přírodě neviděla. Dále musím pochválit spolupráci se sousedním hotelem, co se týká jídla. Díky tomu jsme nemuseli celý týden vařit a vždy jsme si pochutnali :-)

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp s perfektním zázemím i možností sportovního vyžití.Ochotný personál a lidové ceny.Příští rok opět navštívíme!!

Jiří Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný a vstřícný personál. Pěkné prostředí

Andrea

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší, klidný a pohodový kemp. Super vybavená kuchyňka se 3 lednicemi, pěkné ohniště.Na vyžití pro děti bazén, ping pong, trampolína, kuželky. V blízkém hotelu výborně vaří. Jediné mínus jsou sprchy a záchody. Je jich málo a už dost pamatují. Ale i tak jsme si pobyt užili.

Miloš R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel jsme museli odjet předčasně z rodinných důvodů. Velice kladné hodnocení na koupaliště v kempu (poctivé odebírání vzorků a čištění) tudíž stále čisto a dále vstřícný personál včetně majitele. Jen škoda,že chatky nejsou o něco větší, docela malý prostor.

Horčica M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

skvělý kemp, obklopený stromy s koupáním v bazénu. S plně vybavenou kuchyni,včetně nadobí.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Nivnická riviéra , který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Nivnická riviéra. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Nivnická riviéra.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist