Ubytování
Telefon: +420 604 236 631, 774 256 296







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Eurocamping Bojkovice - Hodnocení

Eurocamping Bojkovice
10.0 / 10 Úžasné
podle 6 recenzí (celkem 93)

Štefánikova 1008,
BOJKOVICE 687 71 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
100% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 93
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Eurocamping Bojkovice


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Panenka A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní personal! Skvělý bazén! Dobré jídlo!

Martina K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásny menší kemp s bazénem , výbornou restauraci , ochotnÿm personálem .Ideálni pro rodiny s dětmi, večer klid , každý večer program pro děti.Čisté sociálky , byli jsme moc spokojeni a přišti rok se vrátime.

a L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc příjemné prostředí,skvělá a velmi vstřícná obsluha, bezvadné jídlo a pití.Děkujeme

Hradílkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde se sedmiletým synem a byli jsme nadmíru spokojeni.Bydleli jsme ve stanu.Kemp je dobře vybavený pro děti,večer majitel promítá pohádky,v sobotu bývá diskotéka,součástí kempu je bazén a brouzdaliště. V restauraci výběr ze tří chutných jídel,bohatá nabídka nápojů. Nové sprchy na žetony s dostatkem teplé vody(umyjí se i dva lidé),záchody pravidelně uklízeny. Klidný kemp pro rodiny s dětmi. Doporučujeme.

laba

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, nádherné chatičky, nic nebylo problém, opravdu fajn. Jen jedna věc a docela podstatná, kterou by měl majitel vyřešit. Není možné si koupit pečivo, pro vše se musí do městečka a to je veliká škoda v tak krásném kempu.

Kača

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsem jela společně s přítelem a musím říct, že jsme byli velmi spokojeni. Bydleli jsme v chatce A2. Byla vybavená základním nádobím (hrnec, pánvička, hrnky, skleničky, talíře...), takže vlastně nemusíte nádobí brát se sebou, jak to bývá v některých kempech. Postele byly moc pohodlné. Jen mě trochu mrzela absence nějakého mopu, protože i když se přezouváte, tak si to vevnitř přece jenom trochu zaneřádíte. Ale to jsou malé věci. Pro rodinu s dětmi v kempu asi moc využití nebude, i když pokud nepotřebujete vyloženě obrovské hřiště (a když ano, tak ve městě jsme objevili jedno krásné a velké), tak se děti zabaví. Je tam malé hřiště, ale především bazén, který v parných dnech určitě oceníte. Majitel byl velmi vstřícný a ani počáteční nepříjemnosti s bojlerem, nám pobyt nepokazili. Kemp je čistý a klidný, pokud teda mohu soudit podle toho, že jsme jeli před sezónou, kdy tam nebylo moc lidí, i když o víkendu se to naplnilo. Pokud jedete autem, tak v okolí se najde spousta míst, které můžete navštívit. My například byli v Kovozoo, v Zoo v Lešné, v Luhačovicích, v aquaparku v Uherském Hradišti atd. Jelikož jsme kolikrát přijeli do kempu až k večeru, tak jsme ocenili, že v centru města měli, dokonce i o víkendu, otevřený obchod, což jsme vzhledem k tak malému městečku nečekali. Co se týče jídla v kempu, tak tam se moc nenajíte, pokud vám teda nestačí párky nebo něco malého na zub, takže na jídlo si zajdete spíš do města. Ale posedíte tam aspoň na pivě či nealku. Pokud nečekáte velký luxus a nejste zbytečně nároční, tak se vám v kempu bude líbit. Doporučuji.

Roman H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsme si vybrali protoze mel dobre hodnoceni. A musim priznat, ze majitele se o kemp staraji vyborne. My jsme bydleli pod stanem a vcelku vyborny kemp. Samozrejme par drobnosti se najde vzdy. Pro nekoho kdo chce jenom lenosit v kempu vyborna volba, bohuzel v blizsim okoli toho moc neni, takze je nutno jezdit dale. Ale jinak v kempu je bazen a brouzdaliste pro deti. Navic majitel se stara i o nejakou zabavu. V nasem pripade kdyz prselo, tak promital detem pohadky projektorem. Dale docela dobre detske hriste. Kemp je vcelku uklizeny a cisty. Tepla voda taky neni problem. Soucasti kempu je i restaurace, kde pomerne dobre vari. Ted ty drobnosti, ktere by mozna stalo za to vylepsit. Bylo by dobre socialni zarizeni uklizet 2x denne. V dobe kdy jsme v kempu byli, byl totalne narvany a to uz se na cistote socialnich zarizeni podepise. Samozrejme to nebyla zadna katastrofa. Dalsi drobna vada na krase vyplyva z jeho vyborne povesti a to, ze je pomerne casto plny, takze kdo hleda soukromi, tak je to horsi. A asi posledni skrvnka je kuchynka. Kde je pro cely kemp k dispozici mala lednicka, jedna mikrovlnka 2 drezy na umyti nadobi a 2 varice se dvema plotynkama. My jsme to resit nemuseli, protoze jsme meli varic svuj, ale mohl by to byt drobny problem. Takze celkove vzato vynikajici kemp. Nebudu psat, ze se jeste vratime, protoze se s manzelkou nikdy nevracime 2x na stejne misto a vzdy objevujeme nove. Kazdopadne pro rodiny s detmi vyborna volba. Jo a zapomel jsem vecer je v kempu opravdu klid a ticho, teda krom soboty, to majitel porada diskoteku. Ale neni to nikterak hlasita produkce.

Ilona M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedna z nejhezčích dovolených, také veliké díky za velice příjemné ubytování a přístup provozovatelů kempu k návštěvníkům. Úžasně pracovití a milí lidé. Co se týká čistoty a prostředí je více než 1. Ještě jednou děkujeme Melicharovi.

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný kemp, krásné okolí na cyklovýlety ale hodně kopců, bazén, personál kempu je super

H.Pelikán

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný, čistý kemp s bazénem. Pro rodiny ideál.

Irecký

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp, který jsme zatím navštívili. Čisté sociální zařízení, majitelé velice příjemní, okolí kempu pěkné. Je to menší kemp, vhodný pro rodiny s dětmi. Všem doporučujeme.

Vitová R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp, klidný, úžasný lidé, no prostě SUPER!!!!!!!

Klára V.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp celkově zapůsobil velmi příjemně. Míst na stanování méně, ale nebyl problém - zase tolik lidí tam nebylo.... Chatičky jsou krásné, většina lidí bydlela v nich. Bazen v teplém počasí super - děti se vyřádily. Dětské hřiště hezké. Sprchy - nově zrekonstruované, čisté, super. Co se týká minusů: - postrádali jsme kuchyňku, jsou pouze dřezy, ale chybí možnost uvaření si alespoň čaje či kávy, nebo ohřátí něčeho malého k zakousnutí - restaurace - točí jen dvanáctku, což je škoda. Na jídlo jsme chodili během výletů do města atd. - WC pánské dosti zapáchaly, dámské o něco lepší, ale nebylo by špatné pravidelně je umýt (to trochu kazilo dojem)

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc se nám tu líbilo, personál vlídný, okolí krásné

Lenka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rodinný klidný hezký kemp. Je v krásné přírodě, je se kde schovat před sluncem. Personál moc milý a příjemný. Bazén s čistou vodou. Moc se nám tam líbilo. Snad jen chybí větší výběr jídla v restauraci, ale jinak vše super. Všem doporučujeme.

Jindřich V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pěkný kemp, krásné okolí na cyklovýlety, dobrý bazén

Aleš G.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Atc je velmi pěkný pokud vám vyjde počasí určitě oceníte bazén. Stravování je v atc velmi ubohé doporučuji jezdit na jídlo do města. Vybavení kuchyně není žádné dřez tam sice je ale sporák a ani lednice žádná katastrofa. V samotném kempu je draho asi jak všude jinde. Ale i přesto jsme v atc již po 2. Aleš

yomik

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zrovna byly ve výstavbě sociálky, jinak příjemný a čistý kemp s bazénem. Jezdili jsme na kole po Bílých Karpetech a bylo super. V Bojkovicích zrovna probíhal festival :-) Na jídlo jsme chodili do Penzion Hvězda sice dál, ale chutné jídla za dobré ceny :-)

M

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 27.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli před sezonou, takže nebyl v provozu, ani bazén ani restaurace. Ale ubytování v chatce můžu všem doporučit, čisté, nezničené a dobře vybavené chatky, skvělé zázemí pro rodiny s dětmi.

Milan Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí, sociálky právě stavěli. Na kole jsme jezdili po Bílých Karpatech.

Přečtěte si hodnocení kempu Eurocamping Bojkovice , který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Eurocamping Bojkovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Eurocamping Bojkovice.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist