Ubytování
Telefon: +420 604 236 631, 774 256 296







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Eurocamping Bojkovice - Hodnocení

Eurocamping Bojkovice
10.0 / 10 Úžasné
podle 6 recenzí (celkem 93)

Štefánikova 1008,
BOJKOVICE 687 71 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
100% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 93
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Eurocamping Bojkovice


Hodnocení návštěvníků

Lenka B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v nádherném prostředí, všude čisto, milí majitelé. Super bazén, bez kterého bychom ty vysoké letní teploty zvládali o dost hůř. V okolí spousta zajímavostí. Byli jsme zde maximálně spokojeni.

Šárka M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu Bojkovice jsme byli poprvé a velmi spokojeni. Rezervace místa sice nejdříve nedopadla, ale p.Pražan se snažil poskytnout nám adekvátní náhradu k naší spokojenosti. Jde o rodinný kemp, pěkně udržovaný, krásné chatky i místa pro stany či karavany, dostatek el.přípojek. Služby, které majitelé kempu poskytují, nemají chybu, krásné prostředí, všude velmi čisto! Tak voňavé a vždy uklizené sociálky (WC i sprchy) jsme hodně dlouho nezažili. Skvělá je venkovní kuchyňka, varné desky, dvojdřezy s teplou i studenou vodou vč.mycího prostředku, lednice, konvice, to vše je k dispozici. Každý den za našeho pobytu se v restauraci promítal film. Vyžití pro děti je super, hřiště s prolézačkami, hřiště na volejbal, půjčování motokár, vlastní udržovaný a čistý bazén se sprchami, včetně brouzdálka pro nejmenší, rybníček, atd. V kempu je po 22 hod klid. Je umístěný v krásné lokalitě, výhled přímo z kempu na zámek Nový Světlov je nádherný! Vyráželi jsme na výlety po okolí - Luhačovice, KOVO ZOO, Velehrad, Živá voda v Modré, Letecké muzeum Kunovice, atd. Doporučujeme všem kdo touží po klidu a pohodě, pro rodiny s dětmi prostě ideální! Doufám, že se sem zase někdy vrátíme ;-)

KačkaHol

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás úplně ? Max.spokojenost, moc rádi se vrátíme i příští rok? Nádherné místo, rodinný kemp, milí majitelé, recepční, obsluha baru, velký a čistý bazén, dětské hřiště, trampoška, hřiště na volejbal, vlastní rybníček s možností rybaření, výhled na zámek Nový Světlov, bezva stanová místa s přípojkou, pořád čisté sociálky, prostor k vaření, lednice, denně nabídka obědů a také výborná pizza, večerní promítání filmů?krásné výlety po okolí ? ? ? děkujeme ? ? ? za krásnou, pohodovou a parádní dovolenou ?

Zuzana U.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Obrovské plus je veliký bazén i s brouzdalištěm pro nejmenší. Krásné chatky, vše super. Z naší skupiny 20 lidí všichni nadšení. Jednoznačně doporučuji!!!!

M

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp malý, klidný a čistý. Míč se nám libilo. Pro nás jako rodinu s malými dětmi ideál. Byli jsme ve stanu a určená jednotlivá místa pro stany velmi oceňuji. Přístupný bazén bez poplatku byl taky super. Jednou za náš pobyt se pouštěl film, což bylo fajn zpestření. Paní Nikola B. v komentáři píše, že byli v téměř shodném termínu a film se pouštel každý večer, tak nevím...??

Nikola B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zatím nejlepší kemp, ve kterém jsme byli. Každý večer pouští pohádky pro děti, hřiště pro děti, krásný bazén, a v okolí také plno využití. Minimálně příští rok se vrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Miroslav Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší, ale perfektně udržovaný kemp. Málokdy se vidí tak milý a ochotný personál.Sprchy, WC, kuchyňka s teplou vodou po celý den. V restauraci přiměřený výběr za slušné ceny, bazén, hřiště pro děti, půjčovna šlapacích kár, skvělé prostředí i okolí - co víc si přát? Za mně perfektní a určitě ne naposled.

v k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní malý a útulný kemp, kde je standardem čistota. Označená místa pros stany na terasách zaručí každému prostor. Skvělý pro rodiny s dětmi.

v k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp byl pro nás velmi příjemným překvapením. Velmi oceňujeme možnost rezervovat si místo pro stan a označená stanová místa, která zajistí dostatek prostoru a částečné soukromí. Terasy pro stanová místa jsou částečně zastínené stromy, takže i když byla velká horka, tak nám bylo příjemně. Kemp je velmi hezky udržovaný. Na WC i ve sprchách bylo čisto a jejich kapacita byla dostatečná. Sympatická je venkovní kuchyňka, drobnou nevýhodou je malá kapacita lednic a zdálo se nám, že lednice málo chladí. Pokud jde o děti, je zde dětské hřiště (prolézačky, houpačky, trampolína), pro větší workoutové hřiště. Velký bonus je příjemný a čistý bazén. V areálu je také rybníček. V okolí Bojkovic je možné navštívit řadu krásných míst, kde nejsou davy turistů. Pěkné bylo také večerní promítání filmů v restauraci. Jde o velmi příjemný menší kemp s krásným prostředím, kam se moc rádi vrátíme.

Tomáš V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp v přírodním prostředí vhodný pro rodiny s dětmi. Bonusem je bazén v místě kempu. Restaurace nabízí čtyři jídla denně. Při našem pobytu každý večer projekce na plátno. Příjemní majitelé. Sprchy na žetony (20 Kč). Po 22 hodině byl v kempu klid, žádné bujaré večírky do ranních hodin. Obchod kilometr a centrum cca další kilometr. Bus/ vlak kilometr. V okolí žádné davy turistů.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé. Jezdíme sem již několik let, skvělý personál, parádní kemp. Jsme moc spokojeni, určitě přijedeme znovu.

Monika P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl čistý. Perfektní bazén. Málo komárů. Sociální zařízení bylo také čisté. Personál byl vstřícný a pracoval na 100%. Jen bych přidala ještě sociální zařízení dámská.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme skoro každý rok. Ceny jsou standartní. Personál velice vstřícný.Vybobné prostředí pro rodiny s dětmi. Co se týče stravování,vyhovoval by mi větší výběr jídel a jídel zdravějších. Raději chodíme na obědy do centra města Bojkovic. Sociální zařízení je super. Co se týče ekologického chování, přímo v kempu jsou kontejnery na třídění odpadů. Zabava - tu bych zlepšila. Je tu jen večerní promítání filmů (převážně českých). Chtělo by to více akcí pro děti. Super věc je, že je v areálu kempu bazén s brouzdalištěm. Někdy bývá opravou dost přeplněný. Za mě bych na bazén nepouštěla veřejnost, ale jen ubytované. Jinak jsem s kempem velice spokojená.

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ze služeb mi malinko chybí bohatší nabídka v restauraci. Nicméně obchod i kvalitní restaurace s denním menu je 10 minut příjemnou procházkou do města. Prostředí nádherné, umístění skvělé. V noci neruší místní doprava. Jsme zde stálí hosté již několik let. Pro rodiny s dětmi ideální kemp.

Iva R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás kemp číslo 1. Útulný, čistý - s velkým zázemím pro děti - dětské hřiště, bazén. Soupsta míst na stání v polostínu. Nové, čisté a moc pěkné sociální zařízení i kuchyňky. Příští rok bychom se rádi vrátili.

Tomáš P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojeni. Klidný a čistý kemp v hezkém prostředí. Plno dětí, což náš syn, 10 let velmi ocenil. Občas bohužel plně popelnice. Plus- rybníček pro malé rybáře.

Veronika B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný rodinný camp, vše čisté a upravené, krásné okolí.Příští rok znovu sem.

Host

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je předražený bez sebemenšího využití dvě prolézačky pro děti do 6 let je celkem nuda. Přístup personálu je katastrofalni Kemp nedoporučuji

milan k.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super kemp chatičky uklizeny bazén vyčištěn každý den a připraven na 100 pro,za nás nejhezčí kemp z celé ČR

Antonín B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mě i mé manželce a dětem se kemp moc líbil určitě se vrátíme. Krasný klidný kemp s bazénem a příjemnou obsluhou.

Přečtěte si hodnocení kempu Eurocamping Bojkovice , který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Eurocamping Bojkovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Eurocamping Bojkovice.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist