Ubytování
Telefon: +420 774 233 342







 


house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





CAMP DOLCE - Hodnocení

CAMP DOLCE

Oblanov 37,
TRUTNOV 541 01 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
92% Hodnocení 203
Celkem hodnocení 1316
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMP DOLCE


Hodnocení návštěvníků

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp. Doručuji pro rodiny s dětmi. Personál areálu ochotný. Měli jsme zaplacenou polopenzi, ale nijak zvlášť nám tam nechutnalo. Ceny celkem drahé

LN-LUKE

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 6.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí. Vybavenost kempu celkem slušná, ale třeba vybavení venkovní kuchyně by bylo třeba zlepšit. Jinak OK

Fantomas

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Supr. Personál v kiosku byl někdy nepříjemný, ale jinak ok

a R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 13.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nám líbil,prostředí i personál super

Kristýna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super personál, moc dobré jídlo. Je vidět zlepšení oproti minulým rokům!

Ludmila D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam jen krátce a potřebovali jsme v podstatě jen nocleh. Takže můžu hodnotit příjemný a profesionální přístup na recepci a umístění campu, které se mi líbilo. Malinká věc pro zlepšení jen to, že chatky na mě působí temně. Děkuji Dragounová

Karel

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo těsně před sezónou- klidecek, pohodicka téměř bez lidí, ale těžko říci jak by to bylo pod plným náporem ;) každopádně za nás spokojenost

Alena N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 30.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí a mnoho tipů na výlety v okolí

Renda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 1.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl velmi příjemný v krásném místě. Každou sobotu byla v kempu živá hudba, která mnohé potěší, nás úplně ne, ale to je pouze tím, že máme malé dítě, které nemohlo díky hlučnosti usnout. Pro ty, kteří se tomuto chtějí vyhnout, bych asi doporučil využití finských chat popř. mobile home, které jsou v zákrytu od hudební scény - my byli ve zděných domcích. Krásné prostředí, je vidět, že personál se stará o čistotu v kempu, nikde nebyly vyházené odpadky, vše čisté. Stánky mají poměrně vysoké ceny, ale to je vcelku normální v kempu. Nabízejí mnoho možností zábavy, mají minigolf, nohejbalový, volejbalový i tenisový kurt s možností zapůjčení výbavy. Pro malé děti mají krásné hřiště u stánku s občerstvením, kde je spousty plastových domků, autíček a hradů, avšak tady musím říct, že jsem hořce zklamán mnohými rodiči, kteří si u stánku posedávají u piva a jejich děti, které jsou mnohdy i 13-letí, úspěšně demolují tyto plastové atrakce a chovají se naprosto nezřízeně. Opodál je pro větší děti "odolné" dřevěné hřiště, které je pro větší děti skvělé, ale protože se rodičům nechce od piva, tak nechají hřiště pro malé děti takto demolovat, polovina věcí rozbitá, ale za to nemůže kemp, ale rodiče samotní. To je asi jediný negativní dojem, jelikož kemp napíše ceduli - poškození hřiště pod pokutou 5000, ale již nemá kemp kapacity na to, aby toto dodržování hlídal. Vcelku vzato mám z kempu příjemné vzpomínky a určitě se sem v budoucnu vrátím, protože v okolí kempu je mnoho dalších atrakcí, které stojí za to navštívit.

Jana Z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

všechno bylo super, doporučuji

Aneta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super, skvělé, úžasné a krásné

František H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velmi příjmný kemp,hodnotím pozitivně,ale jako všude se dá pořád něco zlepšovat,,,třeba nějaká dětská jídla v restauraci,jako byla v minulých letech(sladké knedlíky s nutelou)u našich dětí velký hit,, tobogán by si zasloužil větší proud vody,aby to jelo,,

Alena N.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný prostředí a vyžití

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo vše skvělé. Není si na co stěžovat, jen počasí moc nepřálo.

Jarka Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, ubytování, koupání, sociálky , sportovní vyžití ... všechno na jedničku !

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zaslouzene patri k TOP kempum v Ceske republice!!!

Krzysztof

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

One of the best campings I`ve ever visited!

Aneta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velmi příjemný kermp.

Lucie P.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 14.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem velmi spokojena

Barbora M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Měly jsme vše, co jsme potřebovaly. Pobyt byl opravdu skvělý a bez jakýkoliv potřeby na stížnost. Příští rok jedeme znovu.

Přečtěte si hodnocení kempu CAMP DOLCE , který hodnotilo 203 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMP DOLCE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí CAMP DOLCE.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist