Ubytování






 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Safari Kemp - Hodnocení

Safari Kemp
9.7 / 10 Vynikající
podle 6 recenzí (celkem 140)

Štefánikova 1029,
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 544 01 | Mapa

Provozní období: 31.12. - 31.12.

Doporučené kempy

Úžasné 9.9/ 10

Několikrát oceněný kemp se nachází severně od města Pecka v Královéhradeckém kraji.…

Skvělé 9.2/ 10

KEMP DOLCE Vás jistě okouzlí svým umístěním uprostřed poklidné přírody, na úpatí Krkonoš…

97% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 140
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Safari Kemp


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Rodina C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedním slovem perfektní! Cena se může zdát na první pohled vyšší, ale je v ní zahrnuta i cena vstupného do ZOO, které můžete navštěvovat dle libosti, třeba každý den a to i po zavírací době. Všechny budovy stylové alá Afrika, žirafy, zebry, pakoně klidně na dva metry od stanu. Sociálky perfektně čisté, sprchy také (navíc kdykoli a zdarma), totéž i bazén a celý prostor kempu. Vybavení pračka+sušička Miele, zapůjčení grilu (zdarma), možnost zakoupení uhlí i dřeva. Nevěřil bych, že zařízení na takové úrovni u nás vůbec existuje. Vše je krásné, nové, personál pořád v pohybu, tak, jak má být. Večer je klid, takže vhodné i pro rodinu s malými dětmi. Pokud bych měl najít nějaké mínusy, tak to, že pro volňásky do ZOO musíte na hlavní pokladnu, přitom by je mohla vydávat recepce kempu.

David D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi vstřícná obsluha kempu, hezké prostředí, sprchování v ceně ubytování, čistý bazén. Naprosto doporučuji všem.

Julie Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 2.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po naší zkušenosti,tento kemp rozhodně doporučuji !!!

Lucie Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.5. - 19.5.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše čisté, pěkné, milá obsluha, vše v pořádku.

zuzana R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Monika K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp,prima prázdninové zpestření

Kateřina k.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme již po druhé a opět super dovolená s dětmi,prostředí super, personál fantastický a velmi přívětivý.Mohu doporučit pro všechny!!!!

T.Rieder

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Safari kemp je jiné pojetí kempování,nám se tento styl velice líbí,byli jsme v kempu pod stanem s malými dětmi na týden a pobyt super.Cena pobytu je vyšší,ale když se ubytujete na více jak dvě noci můžete chodit do safari,safari autem a večerní safari zdarma a to třeba každý den a to hlavně ocení dětí.Sociálky čisté,bazén čistý trochu chladná voda ,ale když jsou vedra dobré osvěžení,personál se velice snaží udržovat čistotu v kempu,recepční jsou příjemné,kdykoliv pomůžou.Když vás omrzí safari je plno možností dělat výlety do okolí,Ratibořice -20 km,pevnost Josefov -10 km,Prachovské skály -30 km a jiné.Rozhodně doporučujeme,určitě se tam vrátíme

Vladimír K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp jen by chtělo vyřešit odvod vody při deštích neboť je plocha pro stany nad recepcí plná vody a stany také. Jinak je vše super. Doporučuji

J.Müller

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hodnocení je za jednu noc ve stanu. Jde o moc pěkný kemp s novým vybavením - nechybí dětské hřiště, bazén, krytá vířivka, grilly (naložené maso vám prodejí v recepci), součástí sociálních zařízení je i pračka se sušičkou. V kempu je vysázeno hodně stromů, které však nestačily ještě vyrůst. V kempu je hodně přípojek na elektřinu a vodu. Přímo u kempu je výběh zvířat s pozorovací plošinou. Pro děti skvělé místo! Asi 200 m od recepce kempu je vjezd do safari a vchod do zoo. Místo v kempu je dobré si předem rezervovat, hlavně v sezóně. Poplatek za kemp (jinak poměrně vysoký) obsahuje i kupón na 10% slevu na vstupné do zoo.

gabriela p.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 6.5.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc hezký kemp, jediné co bych vytkla je že zde chybí společenská místnost pro nepřízeň počasí. Určitě se zase někdy vrátíme!!

Jiří B.


Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Magda P.


Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkný a skvěle vybavený kemp. Děti málem ani nechtěly do zoo, jak se jim v kempu líbilo - hlavně bazén a vířivka. Výběhy žiraf a pakoní hned za plotem. Fakt jsme byli všichni nadšení.

Vlasta Š.


Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp i prostředí kolem. Přívětivý personál

Kateřina V.


Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající úroveň, krásné prostředí a neobyčejný zážitek pro děti

Vladimíra K.


Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Špičkový kemp na evropské úrovni, nádherně upravená zeleň a květiny, večer v zapadajícím slunci pohled na antilopy, u každého kempového místa pitná voda, přípojka elekkřiny bez elektroměru, kanalizace, příjemné večerní osvětlení, pěkné dětské hřiště, bazén s křišťálovou vodou se sympatickým posezením, lehátka v ceně, příjemné pracovnice recepce, stravování s lemury nad hlavami Nemělo to jedinou chybu

Jana P.


Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 29.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

.

Jozef Č.


Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 27.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moderní pojeti campování, doporučuji zase něco jiného.

M- M.


Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Romana P.


Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí, výhled na zvířata, málo lidí, čisto, naprostý klid, pěkný bazén, hřiště pro děti, prostě super

Přečtěte si hodnocení kempu Safari Kemp , který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Safari Kemp. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Safari Kemp.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist