Ubytování






 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Safari Kemp - Hodnocení

Safari Kemp
9.7 / 10 Vynikající
podle 6 recenzí (celkem 140)

Štefánikova 1029,
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 544 01 | Mapa

Provozní období: 31.12. - 31.12.

Doporučené kempy

Velmi dobré 8.1/ 10

Camp Paris se nachází v překrásném prostředí CHKO Třeboňsko, v těsné blízkosti několika…

Velmi dobré 7.3/ 10

Kemp Free Star se nachází v obci Strachotín, přímo u hráze Novomlýnských nádrží na jižní…

Skvělé 9.0/ 10

ATC Merkur Pasohlávky je ideální místo pro letní rodinnou dovolenou, školní i sportovní…

Skvělé 9.2/ 10

Kemp Vranovská pláž se nachází v nádherné lokalitě Jižní Moravy přímo na břehu Vranovské…

97% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 140
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Safari Kemp


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Karolína P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Atmosféra v kempu, zvláště brzo ráno, když ještě všichni spí, opravdu srovnatelná se zážitkem z Afriky. Můžete posnídat a dívat se do výběhu, kde máte ty nádherná zvířata nadosah. Top zážitek! Služby, čistota skvělé!

Ondřej

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když kemp byl v podstatě plný, byl tam klid, čisto, přívětivo. Uvolněná atmosféra.

Ondřej

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když kemp byl v podstatě plný, byl tam klid, čisto, přívětivo. Uvolněná atmostféra.

Ondřej H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost! Vrátíme se!

Pavel S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí,čistota

Tomáš B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 20.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Absolutní spokojenost! Ochotný a milý personál, výborné vybavení kempu (k dispozici kuchyňka vč. mikrovlnné trouby, rychlovarné konvice, lednic apod.), vždy čisté sprchy i WC, hřiště pro děti, bazén, krytá vířivka (vše zdarma)... ale hlavně nádherný výhled na africký výběh hned od stanů a možnost vstupu do zoo i mimo otevírací dobu. Byli jsme zde poprvé, ale určitě ne naposledy!

Kateřina M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 26.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak čisté a příjemné prostředí s úžasně ochotným a milým personálem jsem už dlouho neviděla. Byla jsem zde s rodinou poprvé ale rozhodně ne naposled.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 8.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu poprvé, ale odjíždíme s rozhodnutím se sem znovu a znovu vracet. Ocenili jsme, že ve všední dny během června nebyl v kempu ani v ZOO tak velký nápor návštěvníků.

Mirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

opět jako každý rok nádhera, počasí nám vyšlo, koupali jsme se, využili vířivku a jezdili po okolí na kole. Personál byl super.

Libor

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde s malými dětmi s naším karavanem. Kemp čistý, klidný. Nádherné prostředí s výhledem na zvířata. Co se týká našich zkušeností s recepcí, žádné problémy nebyly. Asi záleží jaká je směna. Chtěli jsme si před příjezdem prodloužit pobyt, sdělili nám, že by to šlo a díky tomu jsme zde strávili o den déle. Nemáme co vytknout, snad jenom, že kdyby očíslovali a vyparcelovali prostor, bylo by to lepší, zvlášť kdybychom chtěli přijet večer nebo později odpoledne.

Alena H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedním slovem užasné,příští rok opět přijedem. Všem známím už jsem doporučila tento kemp. Děti byli opravdu štastné děkuji.

Roman Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Začnu otázkou.Existuje v česku luxusnější kemp než tento? Byli jsme tam teď po prázdninách,karavanů i s námi tam bylo 5ks,takže i naprostý klid.I když je nám 45 let,užili jsme si i Zoo no a nejúžasnější zážitek mám z vířivky a následně bazénu,pravda,i když bylo cca 18 stupňů.Takže za nás palec nahoru,ale asi až po sezóně.

Mikisek

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Náš krásný víkendový zážitek s karavanem v úžasné kempu se nekonal, z důvodu nemoci obou našich dětí jsme nemohli dorazit. Moc mě mrzí že když jsem volal na recepci a prosil o přeložení termínu již zaplaceného pobytu z důvodu nemoci obou našich dětí, tak mě velice příjemná paní ještě s příjemnější tónem v hlase odpálkovala tím, že v žádném případě! Nejde o ty peníze i když za víkendový pobyt to nebylo zrovna málo, ale jde mi především o princip podívat se do toho počítače a pokusit se o nabídku jiného termínu. Nejvíc mě to mrzí vůči těm dětem!

Jitka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byly v Safari Kempu již po čtvrté a příští rok přijedeme určitě také. Jezdíme s karavanem. Můžu kemp jenom doporučit, je to jednička mezi kempy v Čechách - nové sociální zařízení, čistý, klidný, krásný bazén, milý personál, pro děti super zábava - jak na hřišti, tak v zoo a nebo i výlety do okolí. U nás tedy naprostá spokojenost.

Svatava P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše OK, v bazénu hodně studená voda.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neskutečně krásný, čistý kemp. Prostě super pobyt.

Katarina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostredí kempu hezky udrzovane. Trideni odpadku. Vhodné pred začatím letnich prazdnin, pak už docela plno. Doporučuji. Spiš pro rodiny s deťmi; zoo je "za rohom".

Alena

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vyjádřeno jedním slovem - úúúúžasné Náš pobyt byl rodinný, s malými dětmi, bydleli jsme v bungalovech. Oceňuji nádherné prostředí, možnost relaxu, prostor pro zabavení dětí všeho věku, i nás dospělých. Vstřícnost a ochota personálu. Plně komfortní vybavení bungalovu a jejich čistota. Neomezená možnost vstupů do ZOO( v ceně poukazu), možnost noční návštěvy. Je to skvěle strávený odpočinkový čas, vřele doporučuji. Byli jsme pouze na jednu noc, příští rok vyrážíme na delší pobyt. Vřele všem doporučuji.

Tereza L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný zážitek stran zážitku v safari (všude kolem žirafy, zebry, ranní řev lvů..)...kemp byl také moc hezký (pěkný bazén, čisté sociální zařízení...), ale nějaké chybičky by se našly - rozhodně chybělo dodržování zaplacených rezervací (nejsou rozdělené parcely - přijeli jsme v 18:00 a kdyby nám rodiče nebránili prakticky vlastním tělem místečko, tak jsme si ani stan i přes zaplacenou rezervaci nepostavili - nehledě na to, že kdyby neodjeli sousedé před námi, tak ani neodjedeme), dále jistě chyběla možnost alepospoň menšího občerstvení v místě kempu, ale jinak krásný zážiitek, především pro děti (testováno na milované neteřince).

Pavla

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto skvělá dovolená uprostřed zvířat v originálním a perfektně vyladěném ubytování. Byli jsme ubytovaní ve stanu ve větvích, příjemně nás překvapilo jeho vybavení vychytané do detailů, měli jsme sebou i pejska, který se "bavil" pozorováním zvířat z terasy. Mohl s námi jak do zoo, tak všude do restaurací, kde byl vždy milý a pozorný personál. Moc jsme si to užili.

Přečtěte si hodnocení kempu Safari Kemp , který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Safari Kemp. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Safari Kemp.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist