Ubytování
Telefon: +420 739 219 792, +420 739 219 792







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Slunečná - Hodnocení

Autocamp Slunečná

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.04. - 31.10.
99% Hodnocení 31
Celkem hodnocení 164
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp působí velmi příjemně, majitelé také příjemní, ale tím pozitiva končí. Z kempu se nikam nedostanete pěšky, nebo jen po velmi rušné silnici. Hospoda je jen na pivo, nedáte si oběd, ani pořádnou večeři - na výběr celkem pět jídel, typu klobása, smažák... Sociální zařízení se snaží udržovat čisté, ale je opravdu velmi staré. Ve sprchách není žádné světlo, takže se myjete téměř po tmě. Celkový dojem nic moc, bohužel naše první a poslední návštěva tohoto kempu.

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, příjemná atmosféra, nádherné prostředí, příjemný personál, výborný start na vrcholy Krkonoš. Vřele doporučuji.

s A.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po dlouhé době jsem v Čechách narazila na opravdu skvělý kemp. Čisté prostředí, klidné místo, velmi ochotný majitel, občerstvení za normo ceny, přírodní koupání přímo v kempu, poloha s dobrou dostupností busem, zastávka hned za rohem, sjezd na kolech z Černé hory krásně až do kempu v pohodě i s malou dcerou. Vzrostlé stromy dávají příjemný stín. Rády se zase vrátíme :-)

Petak87

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+ pěkné prostředí kempu, klid, dost místa na stanování,stanové plochy upravené a posekané. Soc. zařízení sice starší, ale udržované. Kemp určitě doporučuji.

Markéta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp všem DOPORUČUJI! Cítili jsme se zde moc fajn, panuje zde příjemná atmosféra a přístup majitelů a personálu k hostům je skvělý. V kempu je dostatek místa pro pohodlné stanování i pro karavany, měkoučký udržovaný trávník, krásná příroda okolo, voda v přírodním koupališti čistá. Ceny v kempu jsou příznivé. Je zde fajn restaurace, kde nepřipravují pouze smažená jídla, ale ugrilují vám i chutný steak nebo vynikajícího pstruha, dobrý byl i guláš nebo velký sladký kynutý knedlík. Pracují zde moc milí lidé. Na objednání vám na druhý den připraví i snídani nebo dovezou čerstvé pečivo. Otevírací doba restaurace je do 22 h. (vaří do 21 h.), ale nechají vás bez problémů na pivku posedět i déle. Noci jsou klidné, krásně se vyspíte a ráno hurá na výlety po okolí :-) Sociální zařízení je starší, ale nebyl problém s čistotou, voda tekla vždy teplá (sprchy by ale možná chtělo nějak vyladit, stalo se nám, že na desetikorunu voda přestala téct hodně brzy nebo tekla velmi slabým proudem). Dalších výhrad nemám, jinak bylo vše super. Slunečná je perfektní místo pro pohodově strávenou dovolenou!

Milan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu tichý čistý kemp,za rozumnou cenu.Majitelé pohodáři-ochotní pomoci,polud se něco stane.Sociálky starší,ale stále uklizené,teplá voda po celý den a hlavně večer,což u ostatních kempů postrádám.Voda v koupališti čistá,jídlo v restauraci výborné(doporučuji pstruha;-) )Hlavně se mi líbí poloha kempu. Je zde spousta možností pro turistiku-všude je blízko. Největší zážitek byl sjezd z Černé hory (18km) na kolobežkách. 300m od kempu je zastávka cyklobusu,tím se vyvezete na Hoffmannky,lanovkou na Černou horu a pak už jen sjezd lesními stezkamu zpět do kempu. Fakt super.Kdo má rád tichý kemp,kde je klid i v noci,vřele doporučuji.Je tady spousta zastíněných míst pro stany i pro karavany.Za mě palec nahoru a rozhodně tady nejsme naposledy. Milan

Kristýna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neuvěřitelně levný kemp se skvělým zázemím. Majitel motorkář, takže motovýletníci obzvláště vítaní, v chatkách za pár kaček najdete to nejdůležitější, po čem na cestách každý touží - čisté povlečené pohodlné postele! Uvnitř kempu je i přírodní koupaliště. Všichni moc ochotní a točí tu asi nejlepšího Krakonoše v okolí. Rozhodli jsme se zůstat i o den déle.

Ivana S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neuvěřitelně levný kemp s překvapivě skvělým zázemím. Majitel motorkář, takže motovýletníci obzvláště vítaní, v chatkách za pár kaček najdete to nejdůležitější, po čem na cestách každý touží - čisté povlečené pohodlné postele! Uvnitř kempu je i přírodní koupaliště a luxusní dětský koutek. Všichni moc ochotní a točí tu asi nejlepšího Krakonoše v okolí. Rozhodli jsme se zůstat i den déle. :)

Ivan K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 28.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autocamp Slunčená bude asi mým top kempem. Doslova mě okouzlil pohodovou atmosférou, která je dána za prvé velmi ochotným personálem, který mi pomohl vyřešit problém s elektrem a plynem v mém přívěsu a když jsem chtěl dát odměnu za odstranění problému, tak s díky odmítli a řekli : HLAVNĚ AŤ JE VÁM U NÁS PŘÍJEMNĚ! Nechtěl jsem věřit, že se v dnešní době dá s takovým milým jednáním setkat. Za druhé, kemp není rozsekaný na miniparcely a tak si každý může vytvořit prostor jaký chce a díky tomu se tu cítím uvolněně. Přestože kemp není členěný parcelami, je vkusně rozdělen do několika větších částí vysokým živým plotem ze smrků. Tak nemáte pocit, že trávíte dovolenou na fotbalovém hřišti a smrky poskytují velmi příjemný stín. Za třetí, kemp je udržován v dokonalé čistotě, trávník je pravidelně sečen a popelnice včas vyváženy. Sociální zařízení je pravda trochu letité, ale čisté a hlavně BEZ OTRAVNÉHO HMYZU!!!Za čtvrté, je zde ticho. Žádná hlučná silnice, ani jiný provoz. Za páté, lokace. Je to blízko do všech atraktivních krkonošských cílů.Za šesté, kemp je jen mírně, velmi pozvolna svažitý a tak se dá karavan bez problému dát do roviny. Za sedmé, buď je celý kemp kompletně drenážovaný, nebo tu je super půda, protože ihned po dešti, můžete po trávě chodit v pantoflích. Pokud si přejete prožít dostupnou dovolenou v krásném a čistém prostředí, tak neznám lepší volbu a vřele doporučuji :-)

Bery

Skupina přátel
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ÚŽASNÝ KEMP ,NÁDHERNÉ MÍSTO V PŘÍRODĚ.

Jiří

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný tichý kemp, milý pan vedoucí a prostě obrovská spokojenost

jitka D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 7.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Překrásná příroda, klídek, pohodička. Moc se nám v kempu líbilo. Přijedeme zas.

Drachir P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný a klidný kemp.

jarda.sp

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Trochu moc blízko hlavní cesty, pro někoho může být i výhoda. Trochu drahý. Elektřina v kuchyňce na mince i pro el. sporák, takže pokud by si chtěl někdo něco uvařit, tak se nedoplatí (10 Kč/5 minut)..

Tomáš  Grund

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

báječný prodloužený víkend, doprovázen příjemným personálem v klidném, čistém kempu.

MAGDALÉNA V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro příjemné prožití dovolené s dětmi i bez nich, mohu vřele doporučit.

J.S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp se skvělou atmosférou. I když počasí nebylo právě letní, pobyt jsme si moc užili. Neuvěřitelně milý a ochotný personál, krásné prostředí, spousta zábavy pro děti, čistá voda a ohromné množství vodních "vozidel" - kanoe, šlapadlo, paddleboard - vše možno půjčit, takže i když počasí nepřeje koupání, vodních radovánek si můžete užít neomezeně :)A samozřejmě výlety po těch nejhezčích koutů Krokonoš jsou na dosah ruky. Určitě se budeme znovu rádi vracet!!!!!!

mego m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

balzam na dusi diky prirode a vzdy ochotny pan provozovatel se svoji zenou vytvari pro navstevniky atmosferu pohody a klidu clovek zde opravdu vypne a odpociva od stresu a starosti dekujeme

Helena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pohoda + klid + přátelská atmosféra = balzám pro duši :-)

Monika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp personal a prostředí luxus,prirodní koupaliste priserne spinave tudiž zabava skoro žádná až na vtipná slapadla, pro deti malo zabavy.Krásne okolní vylety. Spchy ktere opravdu netecou uvedenou dobu a kuchynka prisernost, že si nemužete ani v mikrovlnce nic ohrat aniž by jste hodili peniz do mincovniku za každý ohrev a to i za vareni . Pochopila bych pracku. Dale neni možnost zapujčení kol..chatek atd ale verim že stavajici majitele to zuslechti vse casem ez když to bylo v pronajmu obce. Za me dobry je třba sebou mit fajn lidi a vse se prezije :-))aspon velke plus za udržovani cistoty na wc a sprchách ..vynikajici personal.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná , který hodnotilo 31 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Slunečná.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist