Ubytování
Telefon: +420 739 219 792, +420 739 219 792







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Slunečná - Hodnocení

Autocamp Slunečná

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.04. - 31.10.
99% Hodnocení 31
Celkem hodnocení 164
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na krásném místě, dál od silnice, takže neruší. Sociálky sice starší, ale čisté. Sprchy na mince, ale dejte pozor, i když proud vody lze stopnout, čas se nezastavuje. Jinak za deset korun se jednotlivec osprchuje parádně, my to rychle zvládly i ve třech. :)Bohužel na kuchyňce by bylo co vylepšovat, je tu jen jeden vařič, nádobí nemnoho (máme svoje, my to nepotřebovali). Lednice je nová, jsou tu i pračky. Nádobí se bohužel myje v prostoru záchodů v korytě (což by tak nevadilo), ale chodí si tam lidi mýt ruce (jen tam je mýdlo). V místě je koupání, rybníček - super, jen se do něj hůře vstupuje - jsou tam betonové panely a ty kloužou - ale je tam zábradlí.Můžete si půjčit šlapadlo. Vedle je hospůdka, mají dobré pivo. Kemp je výborně situovaný - do Pece i Špindlu je to stejně daleko. Můžeme doporučit. :)

Jana K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jednoznačně mohu doporučit a přístup lidiček, kteří se staraji o tento kemp je bezprecedentní. Děkujeme.

Uwe M.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Der Campingplatz ist sehr schön und gepflegt und in ruhiger Lage. Die Gastronomie ist toll, das Essen ist sehr gut und es gibt leckeres Schwarzbrot. Der Wirt ist einmalig toll.

Linda D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dávám všech pět hvězdiček. Dovolená se nám moc líbila.

Libor

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po dlouhých letech jsme byli s přáteli a dětmi na dovolené pod stamen.Vybrali jsme si autokemp Slunečná dle recenzí a musím říct,že tento kemp je absolutně úžásný,klidné prostředí,čisté sociálky,výborná restaurace,krásná příroda.Byli jsme maximálně spokojeni a určitě se sem zase vrátíme.A take kvůli majitelům,kteří byli velice vstřícní,milí a strašně ochotní.Moc jim děkujeme za pár dní úžasné dovolené.

Lucie

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, úžasné prostředí, čisté sociálky, pohodový personál, všude kousek na kole i pešky. Byli jsme doslova okouzleni. Určitě se vrátíme.

Dita H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je co zlepšovat, ale určitě se sem vrátíme.

Milada

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 21.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp super. Zázemí starší, ale perfektně čistý. Sprchy placené, ale alespoň přímo na mince. Byli jsme ubytováni v chatce, ta je trochu skromnější, ale čistá. Jediné, co mi vadilo, byl člověk obsluhující v hospodě. Měl by se trochu krotit co se týká nevhodných poznámek. Jinak pivo dobrý, jídlo super. Bohužel kvůli němu jsme hospodu poslední večer už nenavštívili.

Alice

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byla s přáteli již po několikáté a opět jsem byla mile překvapena. Ochotní majitelé, pro které není snad nic problém, pracují na zvelebování a úpravách kempu. Sociálky opět čisté stejně jako celý kemp, koupání parádní. Překvapilo mne, že všude se zdražuje a ve Slunečné jsme platili již několikátý rok stejně, takže jsme si užili "za málo peněz spoustu legrace" :-) Je teprve začátek sezóny, ale v Čisté už jsou parádně připraveni. Každý si zde najde své, já rozhodně doporučuji, dávám palec nahoru a těším se, že v červenci kemp opět navštívíme :-)

Pavlína

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byla poprvé a moc ráda se zase vrátím. Velmi milé prostředí a krásná příroda, velmi dobrá vybavenost kempu pro aktivní i odpočinkovou dovolenou, vstřícný a ochotný personál. Udržované a čisté sociální zázemí, bohatá nabídka místní restaurace. Úžasný kemp s pohodovou atmosférou, určitě letos ještě zavítáme.

Bery

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 4.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný velmi čistý kemp ,příjemné prostředí,přátelská atmosféra,všude kousek , rádi se zas vrátíme, nic tu není problém

Michaela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělá dovolená bez žádných problémů. Velmi vstřícný personál, který velmi rád poradí co se týče výletů a vyžití po okolí (osvědčeno). Čisté a velmi dobře udržované sprchy a toalety, k dispozici i pračka. Příjemná obsluha restaurace. Skvělá je i možnost půjčení paddleboardu nebo člunu na přírodním koupališti. Moc rády se sem příští rok vrátíme. Děkujeme!

Romana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp nás naprosto okouzlil. Rádi s ebudem evracet.

Špatenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný a klidný kemp pro rodinu. Sociálky krásně voňavé a čisté, pravidelně doplńovaný toaletní papír. Slabá skoro nefunkční WIFI zdarma a za silnější poplatek 200Kč za týden mě připadá moc ale to asi tak důležité pro pobyt není. Všem moc doporučuji.

Josef

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl povětšinou klidný, majitelé ochotní a vstřícní. Socialní zařízení starší, ale vždy čisté. Obsluha restaurace velmi příjemná...Jen bychom uvítali nějaký malý obchůdek. Tento kemp vřele doporučujeme. Těšíme se na příští rok.

Johana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí, vstřícní provozovatelé a celkově příjemná dovolená. Sociální zařízení je starší, za to vždy čisté. Jen sprchy si někdy dělaly, co chtěly. Kemp určitě doporučíme známým a sami se rádi ještě vrátíme.

Tereza

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo. Byli jsme ubytováni v chatce pro čtyři osoby, ubytování skromné, ale úplně stačilo, vyspali jsme se perfektně :) Sociální zařízení bylo vždy čisté. Restaurace v kempu super. Majitelé byli velice příjemní, pokecali, zasmáli jsme se. Vyzkoušela jsem pstruha a byl vynikající! Celkově personál byl velmi příjemný, pan majitel byl přátelský, poradil nám kam na výlet i kam si zajet nakoupit. (v kempu obchůdek nebyl). Byli jsme na tři dny, bylo to málo. Určitě se vrátíme minimálně na týden. Děkujeme!

Lukáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po týdenním putování ČR nejlepší navštívený kemp! Tak bych si dovedl představit i týden dovolené :-) Ochotný majitel co poradí a všechno zařídí. Sprchy i wc čisté. Super atmosféra, pohoda, klid... Určitě jsme nebyli naposledy.

Eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám v kempu líbilo, chatky čisté, sociálky čisté, mýdlo i toaletní papír vždy. Dětské hřiště, spoustu hraček. Personál bezvadný!

Míra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedna z nejlepších dovolených. Provozovatelé kempu jsou výborní, velmi ochotní a příjemní lidé. Poradí kam na výlety i za špatného počasí, zapůjčí kolo nebo koloběžku apod. Koupání v přírodním koupališti přímo v kempu bylo super. Sociální zařízení stále čisté, toaletní papír nikdy nechyběl,teplá voda nikdy nedošla-velká pochvala paní, která má sociální zařízení na starosti. Nechybí pračka, sušička(což jsme rádi po 8.dnech využili), sušák na prádlo, lednice a samozřejmě vařič s nádobím. Kemp je stále čistý, posekáný a uklizený. Překvapilo nás krásné prostředí, členitost a úžasný klid v kempu. Restaurace v kempu je rovněž výborná, výborné jídlo (pstruh úžasný), pivko, nechybí něco na chuť(langoš,klobása,utopenec,hranolky a spousta dalších mlsnot) a samozřejmě výborný pan vrchní. Moc se nám líbilo a byli jsme moc a moc spokojení. Děkujeme rodina z Chomutova.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná , který hodnotilo 31 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Slunečná.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist