Ubytování
Telefon: +420 739 219 792, +420 739 219 792







 


house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Slunečná - Hodnocení

Autocamp Slunečná

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.04. - 31.10.
98% Hodnocení 14
Celkem hodnocení 190
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lenka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá bomba, jezdíme často a už léta. Nemám jedinou výtku ❤

Iva M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp doporučujeme pro všechny věkové kategorie. Byli jsme tady na dovolené již několikrát, pokaždé naprostá spokojenost a nikdy se nenudíme. Kemp poskytuje dost místa v centru dění u dětského hřiště a recepce nebo i ve vzdálenějších částech pro ty, kteří mají rádi klid a soukromí. V kempu je možnost přírodního koupání, půjčení lodiček, paddleboard, minigolf, líný tenis, badminton, baseball atd. K dispozici je kuchyňka, 2x lednice, 2x pračka a sušička, restaurace, 3x dětské hřiště, trampolína + lanové průlezky s lezeckou stěnou pro větší děti. Sociální zařízení je 2x denně umýváno, oceňujeme i kontejnery na tříděný odpad. U recepce je wifi zdarma. Ubytování je možno v chatkách, karavanech i vlastních stanech. Pro naše děti byla největší atrakce zvířátka v podobě kozlíka Alíka, slepičky a žabiček v potůčku, který protéká kempem. Na výběr je mnoho výletů v podobě horských tůr (Sněžka, Černá Hora), sjezdů z hřebenů na koloběžkách, stezka v korunách stromů Janské Lázně nebo atrakcí pro děti (areál Baldův svět a bobová dráha Mladé Buky, herní krajina Pecka Portášky, Pohádková cesta Pomezní boudy, farmapak Muchomůrka Janské Lázně atd.). V kempu jsme strávili týden 4 rodiny s dětmi v rozmezí 2 - 12 let. Za rok se sem zase znovu vrátíme. Jediné, co nemůžeme ovlivnit, je počasí, ale to nikdo :-).

Edita

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný útulný kemp, vyžití pro děti i dospělé, ochotní a milí majitelé, vše super, doporučuji.

Kateřina L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z nejhezčích kempů, co jsme kdy navštívili. Krásné prostředí, klid a velmi příjemní lidé. I přes to, že sociálky nejsou úplně hodobóžové, je to pro nás TOP kemp.

Bery

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 20.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný čisty kemp v přírodě ,velmi příjemný a ochotny personál, supr lokalita všude kousek ,jezdíme již několik let a vždycky jsem mile překvapení

Jan B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 13.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá pohoda, klidný kemp, kousek od hor. Určitě se vrátím a doporučuji všem.

Veronika K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Děkujeme

Aleksandr D.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super,spokojen

David M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné , tiché a čisté prostředí v krkonoších, ceny jsou dobré, personál moc milý a ochotný. Rádi se znovu vrátíme:)

a P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý a vstřícný personál a camp na super místě v srdci Krkonoš.tesime se na další návštěvu a doporučujeme ostatním.

a T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Co se týče kempu, nemáme výhrady. Pěkný, čistý a velký kemp, hřištěm pro děti, minigolf a jiné. Sociální zařízení čisté a udržované (Bohužel někteří lidé jsou dobytek!)

Andrea

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Překrásný kemp v srdci Krkonoš

Alenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Útulný,čistý kemp v krásné přírodě,milý a ochotný personál. Určitě vřele doporučuji

Marie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 18.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místo s duší a příjemnou atmosférou. Krásný kemp obklopený stromy s přírodním koupáním a protékajícím potůčkem skrze kemp. Skvělý výchozí bod pro objevování Krkonoš.

Bery

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 17.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Absolutní pecka i po letech nás zase velmi mile překvapili 100% doporučujeme

Beáta Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás za všechny prostě nemám co vytknout. Ještě nikdy jsem nebyla z kempu, personálu a celkového prostředí tak nadšená. Přístup personálu byl opravdu velice přátelský, cítili jsme se jako doma. Všude bylo krásně uklizeno. Určitě se do kempu vrátíme.

Markéta F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, klidný, čistý a na skvělém místě ... bohatá nabídka vyžití pro rodiny s dětmi a skvělé startovací místo pro výlety po Krkonoších :-) Ideální kemp pro lidi co mají srdce na správném místě ... doporučuji !!!

Petra K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 16.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již řadu lel a každý rok nás zde něco milé překvapí,letos to bylo přespání na plachetnici..

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme velmi velmi spokojeni, vše hodnotím na 5 hvězd, vyzdvihuji koupání v čisté vodě koupaliště, čistounká sociálka, kuchynka s vybavením, vyžití pro děti na lanovém parku, minigolfu, prolézačkách je k nezaplacení, květinová výsadba v truhlících a květináčích je roztomilá, překvápko bylo, že zde v Krkonoších mohu přnocovoat s rodinkou na plachetnici wow. Přijedte je to tu skvělé

Dominika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice klidný kemp, na recepci sympatický a ochotný pan, socialky starší, ale udržované a čisté. V kempu je také občerstvení, kde mají klasiky jako řízek, parek v rohlíku, smazak..což úplně bohatě stačí. Za nás jsme byli velice spokojeni a klidně bychom se někdy zase rádi vrátili.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná , který hodnotilo 14 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Slunečná.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist