Ubytování
Telefon: +420 739 219 792, +420 739 219 792







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Slunečná - Hodnocení

Autocamp Slunečná

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.04. - 31.10.
98% Hodnocení 14
Celkem hodnocení 190
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Hodnocení návštěvníků

Jan J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasně klidné místo.

Ludmila

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, udržovaný trávník, čisté sociálky v jakoukoli hodinu. Chatka čistá a pro nás vyhovující. Pro děti několik hřišť. Nám se tady moc líbilo :-)

Irena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 2.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp s travnatou plochou, dětským hřištěm, čisté sociálky, ochotný a velmi přátelský personál v kempu i v restauraci.Koupání jsme nevyzkoušeli, ale komu nevadí řasy a pulci při okraji, tak voda byla průzračná a v horku na ochlazení dobrá.

Lukáš

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 26.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V takovem to petihvezdickovem kempu jsem jiz dlouho nebyl. Vse perfektne ciste,uklizene a pripravene. Sluzby top a pritom cenove prijemne. A to vse dokreslovala poklidna a prijemna atmosfera. Jsem nadsen.

Bery

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 12.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné jedním slovem

Veronika

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 12.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Areál je velmi hezký a čistý. Je zde skvělá paní recepční, co vždy ochotně poradí. Sociální zařízení sice starší, ale v poměru s cenou naprosto dostačující. Jediné co bychom vytknuli je fakt, že skoro v 9 hodin ráno nebyl dostupný kiosek na snídaně.

Lenka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 29.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jednim slovem bájo. Jezdíme s detmi pravidelně asi 10 let, jak na vlastní chalupu. Kiosek perfektní, sociálky čisté 24h denně, spousta aktivit a vyžití, klídek, krásné okolí, majitel s rodinou prostě skvělí

Monika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp v nádherné krajině Krkonoš. Prostředí kempu pěkně upravené, sociální zařízení čisté, kiosek s dobrým jídlem a pitím, vše za rozumné ceny. Zabaví se děti i dospělí, k dispozici je dětské hřiště, koupání, lodičky, minigolf,...Velmi příjemní a ochotní majitelé. Určitě stojí za návštěvu :-).

Marie

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 14.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto perfektní přístup majitelů, krásné prostředí, vyžití pro děti, čisté socialky… určitě se zas brzo vrátíme!!! Děkujeme za krásných 14dni dovolené ❤️

Magdaléna V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní víkend, který rozhodně zopakujeme. DÍÍÍKY

Lenka K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 31.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní volno, vstřícní majitelé, ceny lidové. Příští rok jedeme zas.

P+A+D+M+T

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili podruhé, dětská jsou s kempu nadšené, skvělý personál, krásná příroda, čisté toalety a sprchy.vřele doporučujeme ostatním.

Petra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 24.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kam jinam než do Krkonoš ?Krásné místo, čistý a klidný kemp ?

Míla F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní kemp koupání plno prolézaček pro děti pěkné přivítání při příjezdu i odjezdu dobře tu vaří a milá ochotná obsluha :)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martin K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost Krásný klidný a čistý kemp.

Petra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný velmi čístý kemp ,nadherné prostředí .

Petra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp, úžasné prostředí, velmi čisté toalety, občerstvení přímo v kempu u vody, sympatický a vstřícný majitel.

Natka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní zážitek, příjemný personál a krajina dechberoucí! Až budeme chtít příště s partou zase vyrazit, určitě zvolíme tento kemp. :)

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je útulný, personál přívětivý. Celkově je zde klid a pohoda. Vytkl bych pouze blízkost hlavní silnice, ze které je hlavně v noci hodně slyšet provoz a sociální zařízení "staršího " vzezření. Kuchyňka by mohl být rovněž modernější a lépe vybavená. Popelnice v areálu by též snesly častější vyvážení. Přes tyto nedostatky se nám pobyt líbil a méně náročným cestovatelům ho můžu vřele doporučit.

Petra K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp pod horami. Možno na výlet Janské Lázně, Černá hora. Kemp je klidný, čistý a je v něm plno vyžití. Minigolf, dětské hřiště. Voda je čistá. Toalety a sprchy čisťoučké v jakoukoliv noční i denní dobu. Na jídlo je kiosek, kde dobře vaří. Moc se nám tam líbilo a určitě přijedeme zas

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná , který hodnotilo 14 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Slunečná.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist