Ubytování
Telefon: +420 774 233 342







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





CAMP DOLCE - Hodnocení

CAMP DOLCE

Oblanov 37,
TRUTNOV 541 01 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
92% Hodnocení 123
Celkem hodnocení 1225
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMP DOLCE


Hodnocení návštěvníků

Lenka b.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super camp,spokojenost

Macháčková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto úžasný kemp jela jsem na doporučení. A udělala jsem dobře, pro děti úplně úžasný využití, personál naprosto úžasný a vstřícný,jedině kdo chce mít klid dát si stan dal od kiosku, půjčovna vodních sportů. Také super, kuchyňka vybavena a čistá to samé socialky, děti i já jsme byli nadšený, jen ceny jídla by mohly být lepší jinak nemám co vytknout

Milan B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Já spokojenej.určitě doporučím přátelům.

Jiří J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super místo, super služby, super kemp

Martina P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny za nápoje byly zbytečně vysoké!

Gridd

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem pod stan již 4 roky. Je tady úplně všechno co potřebujeme. Děti se taky nenudí. Jediným problémem je voda. Když je velké teplo, tak je hned zkažená. Ale na pláži jsou venkovní sprchy, takže se lze hned opláchnout. Budeme se vracet i nadále.

Ivan G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojny jako malo gdy!!!

Zuzana K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkový dojem skvělý, Rádi se vrátíme. Kemp byl čistý v krásném prostředí. Personál velice milý. Možná zvážit dřívější úklid sociálních zařízení (v době 7-8 hod ranní, není úplně vhodná volba :(. Jinak jídlo v podobě polopenze nad očekávání, chválíme!:)

Šindelářová K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé prostředí! Sportovní vyžití pro velké i malé,prima tipy na výlety,ochota personálu-skvělá. Sprchy jedna budova zrekonstruovaná o které jsme nevěděly, proto jsme byly zpočátku(3dny) zklamáni ze starých méně funkčních sprch- čistota by se dala ohodnotit 8z10. Moc děkujeme za příjemný pobyt. Neměli jsme potřebu kemp měnit, jak jsme původně před odjezdem z domu plánovali. Velké nadšení z prostředí malých, středních i dospělých!

Jan Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemnéprostředí,velkámožnost sportovníhovyžití s dětmi.

Jakub

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rozhodně doporučuji. Příjemný personál a celkové chování lidí.

Miluše K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, ochota personálu, prostě pohodová dovolená, která nám naprosto vyhovovala.

Karel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximalni spokojenost,detem tu nic nechybelo.

Petr Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za mě tedy velké zklamání. 2noci,1 dospělí+1 dítě, malý stan, auto=nehorázných 800, - Kč. Wi-Fi ani na recepci nenabidli. Sprcha na žeton (1ks/20,,Kč). PROČ? Sprchy a WC celkem dost smrděli. Kontejnery pouze na směsný odpad, třídění je zde velká neznámá. Eko přístup 0.Je to tady konec světa a možností vyrazit odsud někam na výlet je minimum. Tohle nejsou Krkonoše, Jizerky, Šumava ani Český Ráj,tak nechápu proč je kemp tak pekelně drahý.Ne snad proto, že dole je pěkný rybník a u něho krásné velké dětské hřiště. Místní restauraci se radši vyhněte obloukem - drahá, pivo otřesné(jak tam cepuji plzeňské, to je fakt ostuda) a tocenou limo(coz je dnes standard) ani nemají.Dali sme si oba se synem k večeři pikantní masovou směs s bramboráčky-porce 165,-Kč, směs 95%jakési univerzální polotovarove směsi na špagety a 5% masa-bramboráčky žádný trhák, ale ok.Po ohrazeni na kvalitu jídla, kde slovy 5 mini kousků masa plavalo v zelenině nám číšník stornoval jednu porci se slivy, že tohle se občas stává. CÓÓÓÓ?To je sranda? A po otřesné Plzni jsem si objednal,místní pivo Krakonoš - a opět jsem dostal otřesně nacepovanou PLZEŇ. Hrůza!!!Platil jsem jedno jidlojedna Coca-Cola a dvě Plzně - celkem nehoraznych 295,-. Nechal jsem 5 Kč spropitné a radi odsud utikali. NE, NE,NE, NEDOPORUČUJI. Sem už se rozhodně nevrátíme.

Jana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný doporučujeme

Jaroslav P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

prostě jsme byli maximálně spokojeni

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezký kemp v krásném prostředí. Čisté sociální zařízení, vyžití pro děti i dospělé, výborná dostupnost do Krkonoš, Adršpašských a Teplických skal, Dvora Králového, Mladých Buků,... určitě se sem jěště o prázdninách vrátíme. Doporučujeme.

Miloš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na dobré úrovni.A ochotný personál. Nemají založené ruce v klíně a modernizují chatky i inventář. Mají ještě hodně práce.

Eva K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navstivily s rodinou.A byly jsme velice mile prekvapeni.Byl to opravdu skvely zazitek.

Radek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naše druhá návštěva zde ale služby a atmosféra která jen těžko hledá konkurenci. Sociální vybavenost kterou Vám muže závidět většina kempu v ČR. Rádi se vrátíme. R.

Přečtěte si hodnocení kempu CAMP DOLCE , který hodnotilo 123 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMP DOLCE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí CAMP DOLCE.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist