Ubytování
Telefon: +420 568 645 628, +420 732 972 241







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě - Hodnocení

Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě
6.5 / 10 Chvályhodné
podle 16 recenzí (celkem 187)

Hartvíkovice 221,
HARTVÍKOVICE 675 76 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
65% Hodnocení 16
Celkem hodnocení 187
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě


Hodnocení návštěvníků

Bohumila S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po dvou dnech jsme museli kemp opustit. Hnus. Nejhorší kemp, co jsem zažila. Absolutně žádné zázemí, krom záchodků a sprch, které pamatují ještě dinosaury (s nadsázkou). Jídlo otřes, takže pokud si nechcete zadělat na žlučníkovej záchvat, tak nejíst.

apten

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kempu kopcovitý, špatně se hledá rovina, sociálky v hlavní budově hrozné, za recepcí lepší, funkční čisté.Pivo a Kofola cenově příznivé. Koupání bahno.Když chcete čistou vodu, půjčte si šlapadlo.Kuchyňky u stanů nehledejte, dřez je na záchodě, Velké-, +tepla voda.V době pobytu, celkem klid. Stan bych stavěl na louce za a pod recepcí, dal už takový klid nebyl. Přišel jsem, viděl jsem a stačilo mi.

Gabriela K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S návštěvou jsme nebyli spokojeni. Málo sprch (na žeton, ve špičce tekla pouze studená voda), některá WC mimo provoz. Nedostatečný úklid!!! Restaurace malá, čistá, jídlo dobré, ceny OK - ale musíte mít štěstí a vůbec se tam dostat. Jinak další jídlo v kempu dostanete u jediného okýnka (fastfood) - dá se zvládnout max. 1x za pobyt - fronta na objednání + fronta na výdej. Míchaný nápoj nebo ledovou kávu si nedáte, musíte se spokojit s pivem nebo kofolou. Obchůdek se základním zbožím otevírá až v 8 hodin a zavírá brzo. Securita nefunguje vůbec. Ve 3 hodiny ráno řev který nikdo neřeší. Další návštěvu zde neplánujeme :-(

Petr K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Málo WC, nepořádek, úklid málo,sprchy bez vysvětlení,psi na pláži, malý výběr jídel

Jakub T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velký kemp s velkým množstvím bufetů a stánků, dobrý přístup do vody.

Adéla.Davidová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v okolí Dalešické přehrady

ivana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštěvujeme tento kemp z důvodu možnosti provozování motorového člunu na přehradě. Služby absolutně neodpovídají cenám. WC nevyhovující, zpoplatněné sprchy bohužel absolutně nevybavené. Hluk celý víkend do ranních hodin. Security nefunkční.

Teror

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Překrásná příroda, okolí i prostředí kempu s dostatkem vyžití. Naprosto nevhodné pro rodinu s dětmi. V kempu se nedá spát. Noční hudba a řev který jsem nezažil ani při návštěvě v zoo končí kolem 4te ráno. Do té doby zní ze všech stran

Olí T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé, skvělé, prostě nej

Marie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše O.K.čistota v pořádku, ceny v pořádku.

Barbora. Ž.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsme poprvé navštívili v roce 2013 a od té doby jsme v něm byli ještě několikrát. Kemp nás uchvátil nejen svou krásnou přírodou, je velký, uklizený a příjemný. Sociálky čisté, plusem je, že se v nich jde zamknout a máte je sami pro sebe. Přehrada pěkná. Restaurace příjemná. Měli jsme dostatečné soukromí, protože jsme si mohli vybrat jakékoliv místo :-) Rádi se opět vrátíme.

eda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné nedotčené prostředí,spousty možností vyžití, výletů apod., bohužel, co se týče přímo kempu, je to špatné. Žádné investice od provozovatele, nedostatečný počet sociálek. S úklidem žádná sláva. Slibované pokrytí WI-FI ani náhodou, volný přístup a signál pouze u restaurace, v místě recepce zakódováno, heslo nám odmítli sdělit, že prý se to nesmí. Ceny neodpovídají kvalitě. Ve stáncích nedodržují otvírací dobu. Obsluha restaurace nefunguje,raději si hrají s mobilem. Nebyla možnost zakoupit potraviny, i když to také mají v nabídce. Prostředí kazí stálé karavany, které si zabírají mnoho místa, i třeba všechny el.přípojky. Je to škoda, bylo by tam jinak krásně.

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Docela velký autocamp a moc se mi nelíbí. Ostatním členům rodiny se tu lbí, protože mají vlastní zábavu (fotbal, petanq, badminton,...).

František D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný autocamp, za lesem je fotbalové hřiště Hartvíkovic, kde je taky pár akcí a pěkně mokrá a studená voda. Docela se mi tu líbí...

Dohnal F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná příroda, vody je tam dost a trochu studené, ale to nevadí, protože je tam hodně programů pro děti i živých hudeb...

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nesplnilo naše očekávání

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Eva H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nádherné prostředí, vstřícný personál, klid a pohoda

renhol

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, pěkná příroda okolo, možnost jídla a občerstvení standartní kempové, jen 4 (dámské) sprchy na celý obrovský kemp mi přijde nedostačující. A nenašla jsem kuchyňku, ale nepotřebovali jsme ji, tak nám toto nevadilo.

Michal B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse bez problémů, doporučujeme, těšíme se na příštē

Jiří L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu sme dorazili ve večerních hodinách. Mladíci na recepci byli velmi milí, pomohli s orientací v kempu a zodpověděli veškére naše dotazy. Kemp je kopcovitý, obtížně se hledá místo. Sociální zařízení zastaralé, ale na pár dní asi OK. S nabídkou jídla je to ovšem horší, převážně smažené, stravu na bufetech nedoporučuji, v restauraci se najíst dá. V kempu fungují potraviny, kde nakoupíte základní věci. Teď k pozitivům - velmi milý personál, krásná přiroda, čistá voda a děti se zde také nenudily. Ceny jsou odpovídající. Přijedeme znovu, s pozdravem Jiří L. P.S. 5 hvězd za eko. chování uděluji jen díky 30x denně jezdícímu fekálnímu vozu.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě , který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist