Ubytování
Telefon: 774 719 631







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Osek - Hodnocení

Autocamp Osek
9.4 / 10 Vynikající
podle 97 recenzí (celkem 624)

Nelsonská 669,
OSEK 417 05 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
94% Hodnocení 97
Celkem hodnocení 624
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Osek


Hodnocení návštěvníků

a D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 21.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme k vám pravidelně, téměř 20let. Bohužel, leccos se zhoršilo a ostatní nevylepšilo. Konkrétně: ubytovali jsme se v chatce RELAX ale jen do pátku, dále nebyla volná. Chatka RELAX nebyla uklizená,(nepořádek na podlaze), to samé nás čekalo po přestěhování do chatky RETRO Č.28, která se navíc hroutí směrem dopředu, takže ze stolku a poliček vše padá a jdou velmi obtížně otvírat a zavírat dveře, jelikož je chatka celá zkřížená. Vůbec by se neměla v tomto stavu pronajímat! U obou chatek navíc vypadává jistič jen po zapojení autochladničky. Ještě chci podotknout, že ze vzdálené části kempu je to daleko na WC a děti ale i dospělí chodí v noci močit za chatky. Líbí se nám tady a recepce je vstřícná, jinak bychom sem tak dlouho nejezdili ale proč tyto nedostatky neodstranit a ostatní nevylepšit?

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt jsme měli v bungalovu, vzorně čisto, příjemné jednání paní recepční, krásné okolí, vše na jedničku

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spali jsme v retro chatce, od které jsme moc nečekali, ale byla čistá. Sociálky čisté, možnost vyžití super. V restauraci u kempu výborně vaří. Určitě se brzy vrátíme.

Katerina N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny chatek v pořádku, ceny bungalovů jsou poměrně vysoké na to, aby si klient povlékal a svlékal povlečení a vynášel odpadky. Rovněž chybí víc ohnišť.

Olča

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autocamp nám doporučila kamarádka s dětmi. Neváhali jsme a zkusili pobyt rezervovat. Musím říci, že v kempu je stále živo, ale nikdy nás ten cvrkot neobtěžoval, naopak bylo pěkné pozorovat jak se děti kamarádí s jinými a navazují kontakty. Je pěkně postaráno o zeleň kolem. Okolí moc pěkné, vhodné na spousty výletů v každém počasí. Kdo nechce daleko, rozhodně se nemůže v okolí kempu nudit, je stále co dělat na různých sportovištích. Myslím, že jsme tu nebyli naposledy :-) Přeji mnoho tak vydařených sezon se slunečným počasím jako letos. Hodně štěstí O.

Zdeněk H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bez dalšího vyjádření

Miloslava

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako pozitivní hodnotím krásné prostředí, spoustu dětských prvků, hřiště na plážový volejbal. Bohužel celý dojem z kempu kazí snaha o ekologii…na pokoji koše na tříděný odpad, nicméně popelnice celý víkend úplně narvané…Při vstupu do chatky nepořádek na zemi, paní uklízečka má zřejmě funkci dohledovou spíš než úklidovou. Odporné flekaté postele, doporučuji je před příjezdem klientů raději povléknout, aby se nezděsili tak jako my.

DÁDA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

klady: supr koupaliště, restaurace i ubytování (chatka Relax, čisto, útulno, jen málo el. zásuvek), po 22:00 skutečně klid, milý a ochotný personál, negativa: chyběl mi tam stánek nebo krámek s možností koupení základních potravin, WC dost daleko od chatek, pustit dítě samotné přes celý areál je trochu risk, V kuchyňce není nádobí, ale tato informace není nikde k dohledání, no a nevyvezené popelnice před chatkami...tři dny byly opravdu dlouhé. KAŽDOPÁDNĚ POBYT DOPORUČUJI A ZA ROK PŘIJEDEME ZAS.

Dominika N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezkonkurenčně nejlepší. :-)

Bohumil F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rádi se do kempu vracíme.Příjemné prostředí.

Tereza Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již po čtvrté, začínali jsme ve stanu, další rok chatka retro, pak chata family a letos jsme měli bungalov a bylo to Top! Byli jsme s dětmi, které si vždy nejvíc užívají bazén a lanové centrum. Už se těšíme na další rok ☺️

Tereza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bungalov super,moc se nám líbilo

Marie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, všechno super.

M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobry, cisty kemp. Chatky ciste, personal ochotny. Ciste koupaliste.

Tereza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp v blízkosti Krusnych hor,jsme zvolili jako cykloturisti. Bohužel,kolo nám bylo odcizeno. Dozvěděli jsme se,že to zde není nic nového.

Saggi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, chatky i personál. Blízkost koupaliště, vyžití pro děti.

Michaela Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 28.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp má úžasné umístění pod Krušnými horami a zároveň i nedaleko do Českého Středohoří. Ideální je proto pro turistiku do bezprostředního okolí i do nedalekých hor, cykloturistiku jak s malými dětmi tak pro nadšence (Klíny). Velmi pěkné je koupaliště v areálu kempu a také lanový park a přírodní "tělocvična" hned vedle kempu u rybníka. Personál je velice vstřícný, přijeli jsme s karavanem po zavírací hodině a vše jsme měli i tak připraveno pro přenocování. Vytknout je potřeba stav sociálního zařízení - po celý den bylo velmi nepříjemně cítit močí. Ve sprchách bohužel není možnost alespoň jedné sprchy na hadici, aby bylo možné osprchovat děti bez mokré hlavy. Navíc jsme nebyli upozorněni na to, že je do sprchy potřeba mít 20,- Kč minci. Za negativní pozornost bohužel také stojí kuchyňka, která není zrovna nejčistší a je poněkud zanedbaná (jediná možnost mytí nádobí, naštěstí v teplé vodě).

Roman M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 26.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný a klidný kemp

Nováková A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem spokojena a pobyt se nám líbil

Pavlina H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvěly kemp, jen sprchy jsou vzdy problem, zaplatime si sprchu a takřka vzdy teče moc horká voda, nebo moc studená. Nikdy normální na umyti. Škoda.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Osek , který hodnotilo 97 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Osek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Osek.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist