Ubytování
Telefon: 774 719 631







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Osek - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Autocamp Osek

Nelsonská 669,
OSEK 417 05 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
90% Hodnocení 94
Celkem hodnocení 612
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Osek


Hodnocení návštěvníků

Marie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, všechno super.

M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobry, cisty kemp. Chatky ciste, personal ochotny. Ciste koupaliste.

Tereza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp v blízkosti Krusnych hor,jsme zvolili jako cykloturisti. Bohužel,kolo nám bylo odcizeno. Dozvěděli jsme se,že to zde není nic nového.

Saggi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, chatky i personál. Blízkost koupaliště, vyžití pro děti.

Michaela Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 28.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp má úžasné umístění pod Krušnými horami a zároveň i nedaleko do Českého Středohoří. Ideální je proto pro turistiku do bezprostředního okolí i do nedalekých hor, cykloturistiku jak s malými dětmi tak pro nadšence (Klíny). Velmi pěkné je koupaliště v areálu kempu a také lanový park a přírodní "tělocvična" hned vedle kempu u rybníka. Personál je velice vstřícný, přijeli jsme s karavanem po zavírací hodině a vše jsme měli i tak připraveno pro přenocování. Vytknout je potřeba stav sociálního zařízení - po celý den bylo velmi nepříjemně cítit močí. Ve sprchách bohužel není možnost alespoň jedné sprchy na hadici, aby bylo možné osprchovat děti bez mokré hlavy. Navíc jsme nebyli upozorněni na to, že je do sprchy potřeba mít 20,- Kč minci. Za negativní pozornost bohužel také stojí kuchyňka, která není zrovna nejčistší a je poněkud zanedbaná (jediná možnost mytí nádobí, naštěstí v teplé vodě).

Roman M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 26.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný a klidný kemp

Nováková A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem spokojena a pobyt se nám líbil

Pavlina H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvěly kemp, jen sprchy jsou vzdy problem, zaplatime si sprchu a takřka vzdy teče moc horká voda, nebo moc studená. Nikdy normální na umyti. Škoda.

Zdeno

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel většina českých kempů stále výrazně zaostává za Evropou.

Jiří B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekny camp, vadi mi velke mnozstvi dlouhodobe zaparkovanych caravanu, recepce by mohla dat pri prijezdu vice informaci. Placeni dopredu je bohuzel zrejme "moda". Myslim zbytecna.

Ludmila O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

rodinná dovolená, ubytování v novém bungalovu s vlastní kuchyňkou, koupelnou a wc. možnost koupání v bazénu v areálu kempu kdykoli, pěší výlety okolí, návštěvy hornických památek, milí a vstřícní lidé jak v kempu tak i jinde, kde jsem byli. díky

Václava B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.

Vladimira P.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše jen super.Mužem jen a jen tento camp doporučit.

Vladimira P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve všem jsme byly naprosto spokojený,super personal,super prostředí,zábava ,proste není co vytknout.Za nás super.

Helena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

- první velký problém, který autokemp má, je ten, že pro chatky v zadní části nejsou vybudovaný toalety v přímé blízkosti, což je pro rodiny s dětma zejména v nočních nebo brzkých ranních hodinách velký problém. Nemluvě o dospělých, kteří pro poměrně vetší vzdálenost na toalety vykonávají svojí potřebu za zdmi chatek - druhý nedostatek je v tom, že voda ve sprchách není běžně dostupná otočením kohoutku, jak by si člověk ve 21.století představoval a hlavně, že i když je léto, voda by ze sprch měla téct teplá - třetí stejně velký problém, jako oba předchozí je ten, že v kempu nefunguje žádný obchod se základními potravinami

Neumannová P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný čistý kemp a plno možností k výletu, vlastní koupaliště a restaurace, kde výborně vaří.

Ivana M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 27.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, ochotný a milý personál, mnoho možností zvolit druh ubytování od luxusní chaty po stanování, restaurace hned u kempu s dobrou kuchyní.

mfland

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letité zkušenosti s pobyty v kempu v rámci Oseckých poutí.

Vlasta P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný kemp, na dovolené jsme byli už po několikáté a vždy velká spokojenost.

gijsbert D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

heerlijk rustige camping voor ons en er zijn veel wandel en fiets mogelijk heden in de buurt en voor kinderen is er veel vermaak echt een familie camping

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Osek , který hodnotilo 94 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Osek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Osek.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist