Ubytování
Telefon: 606 860 870







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada - Hodnocení

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada

Butov 478,
STŘÍBRO 349 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lubomír

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme nadšeni klidným místem a a okolím, čistými sociálkami-typ kempu který nám -důchodcům plně vyhovoval.(ryby moc nebraly).Přijedeme zase.

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Děkujeme. Všechny důchodce u nás rádi přivítáme. Martin

Stanislava S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc je tady krasna priroda a hlavne klid.Chaticky ciste a protorne.Zase se sem moc radi znova podivame Schneiderovi z Jablonce

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Budeme se těšit. Martin

David Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli již podruhé. Loňský rok jsme byli spokojeni a letos také. Čisto, klid a krásná příroda

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Jsme rádi když se k nám spokojení zákazníci vracejí. Martin

Jakub V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme strávili 7 nocí a těžko se hledají negativa. Klidný a čistý kemp. Personál komunikativní a přátelský. Vybavení kempu sice starší, ale dostačující a plně splňující svůj účel. Okolí krásné výlety. Doporučujeme.

alena244

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mohu doporučit, klidný kemp.

alena244

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost mohu doporučit.

Libor

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme měli v plánu strávit jednu noc a zase vyrazit dál, ale nakonec jsme zůstali celý víkend. Líbilo se nám tam.

Václav T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.5. - 20.5.2031

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé na rybách. Kemp je klidný, chatka i sociálky čisté. Bufet byl ještě zavřený, ale nabídka by jinak byla dostačující. Kousek je město Stříbro, kde se dá všechno sehnat. Majitel ochotný pomoct i poradit. Rádi zase přijedeme někdy v sezóně.

Jirka P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli s partou přátel a užili jsme si to. Sociálky starší ale vždy čisté. Příjemný personál, popelnice na tříděný odpad. V chatce jsme měli i lednici a rychlovarnou konvici, takže super. Bohužel už byla trochu upuštěná přehrada, ale i tak jsme se vykoupali a nebo jsme se aspoň osvezili pod solarni sprchou. V kempu je dost zábavy pro děti. Rádi zase přijedeme.

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Děkujeme za návštěvu. Budeme se těšit příště.

Jirka P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli s partou přátel a užili jsme si to. Sociálky starší ale vždy čisté. Příjemný personál, popelnice na tříděný odpad. V chatce jsme měli i lednici a rychlovarnou konvici, takže super. Bohužel už byla trochu upuštěná přehrada, ale i tak jsme se vykoupali a nebo jsme se aspoň osvezili pod solarni sprchou. V kempu je dost zábavy pro děti. Rádi zase přijedeme.

Lucinka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý, klidný kemp čistý. Příroda krásná akorat nam nevyšlo moc počasí tak jsme jezdily na vylety. Koupat se nedalo voda byla spinava zelená.Uzily jsme si to jako rodina dcerce se nejvíc líbila trampolina na dětským hřišti maji tam moc hezké zázemí pro deti.Poznali jsme i par novych místních přátel tímto zdravime Tondu s Pavlem a doufáme, ze se brzy nekdy setkáme.

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Přijeďte! Budeme se těšit.

Zita M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme uz jeli podruhé. Líbí se nám to klidné, čisté prostředí. Od loňska se i vylepšila nabídka v bufetu. Zase rádi přijedeme

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Jsme rádi, že se Vám u nás líbí a vracíte se. Na viděnou příště!

Jaroslav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 9.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli spokojeni. Čisté sociální zařízení, chatka čistá a útulná. Za tu cenu paráda. Sortiment bufetu taky dobrý. Dokonce jsme se i vykoupali v přehradě. Celkově hodnotíme na jedničku.

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Děkujeme moc!

Tereza

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí, klidný kemp a to jsme si přesně přáli. Milý majitel, který nám se vším vyšel vstříc.

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Rádi Vám vyjdeme vstříc i příště. :-) Přijeďte!

Jan

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme tady příjemný a klidný týden. Voda bohužel zelená, ale hodně jsme jezdili na výlety, děti se vyblbli na místním hřišti. Ceny nízké, prostředí pěkné. Hlavně klid.

Lipuletka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice prijemny, skromny, rodinny kemp na brehu Hracholusske prehrady,mily a vstricny personal, pro deti venkovni, ale zastresene hriste se skluzavkou, piskovistem, houpackami, pinpongovym stolem a fotbalkem, ktery oceni i rodice. Voda v prehrade vzhledem k pocasi zelena, ale moznost projizdky na parniku spojena s prijemnym vyletem. Idealni pro milovniky rybareni.

Markéta P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme tradičně už čtvrtý rok na přátelské posezení a výletování v okolní krásné krajině... Vždy VELKÁ spokojenost s ubytováním, službami,i cenami,a to vše díky velké pozornosti,pečlivosti a vstřícnosti majitele kempu pana M.Herzoga... Vždy se sem v létě budeme moc rádi vracet...

Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada reaguje:

Jsme rádi, že se k nám stále vracíte! Těšíme se na příště!

Markéta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přátelská, milá atmosféra, velice čisté sociálky, chatičky prostorné.Kdo nehledá luxus, kdo se chce pobavit s přáteli,opéct buřty, zapít dobrým pivem, tak je tady správně.Bohužel voda se v letošním vedru moc nevydařila..Ale, je tam spousta možností krásných výletů...Může tam pes, je tam hřiště pro děti,kdo chce vařit, může ve vybavené společné kuchyňce. Jinak ve Stříbře lze pohodlně nakoupit.V kempu ceny velmi příznivé.

Zuzana F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme s partou přátel z cestování již poněkolikáté. Je to návrat do mladých let, chatičky jsou čisté, nabízejí dostatek prostoru. Každá má k dispozici vlastní ledničku. Kdo chce vařit, může ve společné, vybavené kuchyňce. Sociálky čisté, sprchy rovněž. Stejně tam každý jede spíše za grilováním, posezením s přáteli.Pivo a nealko je k dispozici...Pro děti dětský koutek, prolejzačky, pro dospělé rybaření. Jako základna pro výlety do okolí, pěšky i parníkem ideální.Pro pana majitele není nic problém, můžou tam i psi,je velmi ochotný.Zásoby se dají nakoupit ve Stříbře. Kdo nečeká při kempování luxus, tak určitě doporučuji...

Radek

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo. Ceny příjemné, kemp velmi klidný, sociální zařízení sice z dob dřívějších ale čisté, okolí kempu hezké, dost možných výletů, když se nedalo koupat. Rádi se vrátíme

Podívejte se na hodnocení kempu Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Stříbro - Hracholuská přehrada.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist