Ubytování
Telefon: 777 296 990







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Karolina - Hodnocení

Camp Karolina

Brod nad Tichou,
PLANÁ 348 15 | Mapa

Provozní období: 18.04. - 15.10.
87% Hodnocení 19
Celkem hodnocení 260
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Karolina


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Renata P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Největší spokojenost.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá Spokojenost ve všech ohledech . Velmi doporučuji tento kemp všem věkovým kategoriím . Dostupnost lidem ve většině finančních situacích . Personál naprosto úžasný a kamarádský . Naprosto kamarádská a pozitivní energie.

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Největší spokojenost krásná příroda, příjemná a ochotná obsluha, hezké a čisté chaty, dobré jídlo a pití, hezký a čistý kemp

Ivana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné a čisté prostředí, možnost stravování po celý den, dostatek kabinek na WC, kdykoli teplá voda ve sprchách, k dispozici nadzemní bazén, pro dětské povyražení dostatek prostoru. Ráda přijedu opět.

Mira

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá pohoda, klidné a příjemné prostředí i personál, takřka domácké pohodlí. Možnost vaření (sporák, lednička, dřezy), výborné socialky (čistota, teplá voda kdykoli bez žetonů). Sortiment jídel v hospůdce sice omezený, ale dostačující kvalitou i cenou... Vřele doporučuji...

Verča, V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý lidský přístup obsluhy kempu,ubytování krásné mezi stromy v přírodě, sociální zařízení čisté, jídlo a pivo super. Za nás max.spokojenost.

Antonín C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.

Fanny

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp celkem pěkný. Socialky by snesli větší údržbu. Personál příjemný až na majitele. Pán docela nepříjemný. Vadí mu že Holanďané v hospodě nic neutrati, přitom jich je tam tolik, že znich má taky kšeft. Stále někoho za něco napomíná. Hřiště pro děti docela nebezpečné. Za nás určitě znám hezčí kempy.

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,kemp na krásném místě s příjemnou obsluhou a cenami. Vhodný pro rodiny s dětmi. Byl to krásný týden. Velice doporučuji.

Jindra K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu Karolína letos poprvé.Nádherné, čisté a udržované prostředí.Příjemný a vstřícný personál. Rozhodně doporučuji!!!

Michal K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 23.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu Karolína letos poprvé. Nádherné, čísté a udržované prostředí uprostřed lesů poskytující veškerý komfort, bezvadné a čisté sociální zařízení s teplouvo vodou v jakoukoliv denní či noční hodinu, vstřícný a ochotný prsonál, příjemné posezení v kempové hospůdce s širokou nabídkou pokrmů a nápojů. Ideální místo pro únik od všednodennosti s čistým vzduchem, klidným prostředím s možností vycházek či cyklistických vyjížděk do okolní pannenské přírody. Nestihli jsme se nudit. Velmi rádi se opět vrátíme. Za nás velký palec nahorů. Děkujeme.

Petra G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za super týden.Skvělé ubytování,zábava a hlavně ty nej majitelé. Mějte se Petra

Pavel R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp, kde je vidět, že majitel přemýšlí nad tím, co dělá. Příjemná atmosféra, nádherný psík majitele - Izzy. Rozhodně doporučuji.

Hana V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný a udržovaný kemp.Zachody a sprchy vždy čisté. Výborné jídlo a perfektní obsluha vole Vladimír a jeho celá banda. Jen tak dál Hanka, Honza babička a SPARŤAN

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé prostředí pro rodiny s dětmi. Pohoda, klid, příroda, zábava, příjemná hospůdka a výborný personál...

Martin B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp s příjemným personálem. Jednoznačně doporučujeme. Bonusem je teplá voda ve sprchách po celý den zdarma. Rádi se vrátíme.

Petra Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný, vtipný a vstřícný personál kempu. Bezvadné sociální zázemí. Udržovaný bazén. Pohodová dovolená. Příští rok jedeme do Karoliny opět:)

Miroslav V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již po třetí ve stejném cempu a příští rok zřejmě opět.

Jitka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sice 3. nejlepší kemp v Plzeňském kraji 2018, ale byli jsme i v lepších kempech, které žádné ocenění neměly. Recepce spojená s restaurací, ne moc příjemná obsluha až na výjimky, příroda krásná, špatná příjezdová cesta, jídlo bylo dobré, jen neměli základní potraviny, pokud přijdete pěšky, v okolí nejsou žádné obchody, oceňuji sprchy zdarma. Za mě tento kemp již nenavštívíme.

Daun

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je situován do krásné přírody a co mě hned zaujalo, byl neskutečný klid, který tu panuje a to je jeho hlavní deviza. Personál je velmi milý a ochotný, restaurace nabízí vše potřebné a hlavně mě potěšila nabídka piva z místního pivovaru Chodovar. Chatky hodnotit nemohu, jelikož jezdíme pod stan. Stanových míst je dostatek, ale pokud máte větší stan, je problém se na parcelu umístit,ale kemp za našeho pobytu nebyl plný, takže s tím naštěstí problém nebyl. Je zde i pěkné hřiště pro děti a veliké plus je bazén, který v horkém létě obzvláště potěší. Co ovšem chybí, je nějaký obchod, kde by si člověk mohl koupit nějaké základní potřeby, nebo potraviny. Místní kuchyňka by mohla být lépe vybavena o nějaký ten vařič a určitě i o další lednici. Jedna je skutečně málo, pokud je kemp více zaplněn. Na čem by chtělo ovšem více zapracovat je sociální zařízení, které by si nějakou renovaci určitě zasloužilo. Nějak nechápu, jak mu někdo může dát pět hvězdiček, to by mě zajímalo, jak to vypadá u nich doma. Zvlášť špatné je to s pánskými pisoáry. Co se týče přístupové cesty, není v nejlepší kondici, ale zase na druhou stranu to není tak velká tragedie. Celkově vzato se mi tu moc líbilo a pokud by se zapracovalo na sociálkách, nebylo by kempu moc co vytknout.

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Karolina , který hodnotilo 19 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Karolina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camp Karolina.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist