Ubytování
Telefon: 777 296 990







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Karolina - Hodnocení

Camp Karolina

Brod nad Tichou,
PLANÁ 348 15 | Mapa

Provozní období: 18.04. - 15.10.
87% Hodnocení 19
Celkem hodnocení 260
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Karolina


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Ivana P.


Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V Campu Carolina jsme byli spokojeni maximálně. Jako jediné mínus hodnotíme možnost stravování. V profilu se uvádí, že v kempu je restaurace. Ta tam opravdu není, spíš občersvení nebo fast food. A je to škoda, my bychom ji určitě využívali, kdyby tam byla.

Zdeněk P.


Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 18.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vysoce kladně hodnotím klientský přístup majitelů a celého personálu.Naprostá spokojenost. Doporučuji všem, kdo chtějí prožít pohodovou rodinnou dovolenou.

benrabit b.


Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Blanka F.


Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vřele doporučuji všem ,kteří si chtějí užít klidu , krásné přírody,výborné možnosti ubytování,koupání,možnosti spousty výletů.Kemp opravdu splňuje vše,co uvádí.Někdy je ta skutečnost odlišná od popisu,ale v tomto případě nemáme žádné výhrady.Dovolená v kempu Karolína,stála opravdu za to.Moc děkujeme.Kolíňáci z chatky č.3

Simona I.


Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

michaela r.


Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Petr K.


Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp pro dodinnou dovolenou.

Petr K.


Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pohodový kemp pro rodinnou dovolenou.

Jiří H.


Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp je velmi čistý a klidný, s množstvím atrakcí pro menší děti. Nevýhodou pro nás stanaře je neexistence kuchyňky, stačil by dvouplotýnkový vařič. (vybavení je pouze v chatkách, přitom v propagaci campu je kuchyňka uvedena). Oproti jiným campům jsou další nevýhody - chybí obchod se základními potravinami, občerstvení by rovněž mohlo nabídnout širší sortiment- právě při absenci obchůdku a kuchyňky. Camp za těchto podmínek a při zároveň delší vzdálenosti od města je vhodný pro "pojízdné turisty", ne pro pěší. Možná i umístění televize do společ.místnosti by se dalo zvážit. Jinak ale camp je moc pěkný, čistý, klidný a personál je ochotný a má zájem o názory nás rekreantů, což kvituji a věřím, že i mé připomínky ještě vylepší už tak kvalitní kamp. Jiří Havelka alias havliček s manželkou Věrou


Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 6.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Václav S.


Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Olga V.


Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

BRUML s.


Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 21.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp a okolí včetně personálu nemá chybu, pouze počasí v době pobytu mohlo být jen trochu lepší, ale to bohužel personál kempu nepvlivní. Je to místo odkud je možno vyjíždět na zajímavé výlety.

ra S.


Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 17.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem


Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 17.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stanislav S.


Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nápisy pouze v cizích jazycích,jako bych nebyl v ČR.


Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 14.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem


Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 12.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jiří J.


Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučuji pro rodinné pobyty, moc se nám líbilo.


Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 6.6.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Karolina , který hodnotilo 19 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Karolina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camp Karolina.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist