Ubytování
Telefon: 777 296 990







 


house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Karolina - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Camp Karolina

Brod nad Tichou,
PLANÁ 348 15 | Mapa

Provozní období: 18.04. - 15.10.
87% Hodnocení 19
Celkem hodnocení 260
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Karolina


Hodnocení návštěvníků

Josef B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jako takový je hezký – krásné místo, ale dalo by se ještě mnoho věcí vylepšit (např. dětské hřiště – houpačka do cesty, velmi prašné místo ...). Na čistotě koupelny se musí zapracovat – častější frekvence. Občas chyběl papír na toaletě a lidi používali papír na ruce, u kterého je nápis neházet do záchodu. Nejhorší zážitek z pobytu v tomto kempu byl noční hluk – nedodržování večerky, ačkoliv je v provozním řádu napsáno: „V době od 22:00 hod do 8:00 hod je nutno dodržovat noční klid ". Dvě noci hrála hudba u recepce do půl druhé ráno se zpěvem a hlučnou debatou a jednou dokonce od půl 4 do 4 ráno se obsluha recepce potácela při hlučně hrající hudbě. Tak tento kemp není rozhodně pro klidný odpočinek. Pokud jde o majitele (správce) kempu by se rozhodně měl chovat příjemněji. Jeho nevhodné chování k hostům v kempu rozhodně není milé – skoro šeptajícím dívkám před večerkou u hřiště vynadal ať neruší, ačkoliv u recepce hrála hudba a zpívalo se, jiným lidem zase vynadal do dobytků kvůli třídění odpadu, i když třídí a dalo by se dál pokračovat. Nevím, z jakého důvodu majitel nedává automaticky účtenky za ubytování a stravování – pouze vše sečte na papírovém lístku. Byli jsme zde ubytování 4 noci s karavanem – více již sem nezavítáme. Za posledních několik let kempování to byl nejhorší zážitek.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí kempu je krásné, ale majitel arogantní blb, který vám neustále stojí za zadkem, obsluha bistra moc příjemná taky není, když si jdete něco koupit máte pocit, že obtěžujete, chatky zapáchají odpadem a svá dobrá léta mají už dávno za sebou..za ty peníze by měl s tím majitel něco dělat...ta příjezdová cesta taky horor ...Nedoporučuji už nikde více...

Naděžda P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp v nádherné přírodě, přijatelné ceny za ubytování i občerstvení. Úžasní majitelé kempu, vstřícní a laskaví, poskytli nám cenné informace a rady k našim dalším cyklo cestám. Obsluha v malé venkovní restauraci ochotná a stále usměvavá, výborné polévky celý den i k snídani! Sociálky čisté a teplá voda v ceně pobytu. Díky! Naďa a "Mesner"

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás velká spokojenost, klidné prostředí, nádherná příroda, vstřícný personál. Rádi přijedem znovu!

Helena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme naprosto nadšeni. Camp jsme našli úplně náhodou a neprohloupili. Nádherné klidné prostředí, sociální zařízení super a neplatí se za sprchy. S tím jsme se ještě nesetkali. Personál velmi velmi příjemný. Tento camp můžu jenom vřele doporučit.

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný, udržovaný kemp. Výborná nabídka jídel v restauraci.

František N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klid, hezká příroda.

Hana R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse pohodove, bezproblémové a velice příjemné.

Karel M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí. Klid pohoda

Radek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je trochu dražší, ale za tu cenu máte určený prostor pro stan nebo karavan. Jediné co nám v kempu vadilo bylo točené pivo - Chodovar. V nabídce by mohlo být i jiné pivo - kemp je v Plzeňském kraji!

Jan E.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp v příjemném prostředí, v noci je tu klid. Dobrá restaurace teplá voda bez omezení. Pro každý stan je speciální místo.

Jarda L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé s malými dětmi a se psem. Měli jsme vlastní velký stan a velmi jsme ocenili vyhrazená campingová místa pro jednotlivé stany. Dětské herní prvky super, bazén čistý jen trochu chladnější voda, ale byl teprve začátek léta. V restauraci lze zakoupit hotovky a výborné polévky. Pivo výborné a hlavně do skla, což je v dnešní době skoro vzácnost. Sociálky byly minimálně 2x denně uklízené a nespornou výhodou je teplá voda po celý den, která už je zahrnuta v ceně pobytu. I když v popisu vybavení kempu není napsaná kuchyň, tak je v kempu možnost uvařit si na čtyřploténkovém plynovém sporáku (pouze jeden) a také možnost skladovat potraviny ve velké lednici s mrazákem. Do kempů jezdíme často a musím za nás říci, že tento patří mezi ty, kam se budeme rádi vracet.

Katka D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel přes doporučení tohoto kempu od známých, ač s drobnými upozorněními na pár věcí, tak i přes nádherné okolí a samotný kemp, tak sem se již nevrátíme. Velké zklamání od nástupu počínaje do samotného konce. Možná, kdyby kemp převzal jiný provozovatel, který by to tam dal do pucu, dohlédnul na chod kempu, zajistil úklid a hlavně měl vychování, ale tahle arogance - no comment :-( S doporučením PČR nemáme zanevřít na Plzeňský kraj a zavítat do jiného kempu poblíž Mariánek, kde bychom snad neměli taková "nemilá" zpestření během pobytu, kdy se pan majitel distancoval od všeho - týkalo se více hostů kempu, škoda...

Maňasová K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme na Karolinu již 10 let, stále se vracíme. Čistý kemp, příjemný personál, vždy teplé sprchy a výtečné jídlo.

Michal B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úplně úžasný kemp zastrčený v údolí mezi lesy a říčkou. Byli jsme úplně unešení. Určitě se vrátíme. A každému doporučujeme.

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hrozně se mi tu líbí a proto jsem pro tento kemp hlasovala. Aby se sem mohlo vracet více lidí.

Jan O.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pěkné prostředí bazén,milý personál

Vladislava P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, milý a ochotný personál, klidný kemp. Naprostá spokojenost.

KM

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 2.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasna priroda, cisty kemp, ticho a mily majitele.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidná,pohodová dovolená v krásné přírodě.Ochotný personál,který vám vyjde vstříc nad rámec svých povinností.Doporučuji

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Karolina , který hodnotilo 19 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Karolina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camp Karolina.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist