Ubytování
Telefon: +420 731 116 451







 


house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp IVETA - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Kemp IVETA
9.5 / 10 Vynikající
podle 13 recenzí (celkem 27)

Svojanov,
MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 571 01 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
95% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 27
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp IVETA


Hodnocení návštěvníků

a s.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nelze vyjádřit jinak,než:Naprosto úžasný kemp!!!

Tomáš V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Majitelé kempu Iveta jsou prostě BOŽÍ, paní výborně vaří a pán výborně zpívá :-)

Pavel

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 14.7.0022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, strava, obsluha,zábava pro děti.

Hajerovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající Majitel super chatky čisté příroda super jídlo super pivko studené zábava perfektní prostě všem vřele doporučuji ještě jsem se nesetkal s takovouto ochotou majitele určitě pojedeme znovu prostě pecka

Ladik

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ktomu neni co dodat prostě super kemp

KUBA

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi dobrý kemp u vody

Ježkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. S dětmi jsme moc spokojení. Majitel naprostá špička ,nic nebylo problém zařídit. Celkově celý personál se o nás krásně staral. Krásné prostředí a hlavně klid!!!

Jirka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěli jsme s dětmi do chatky v přírodě a to se nám podařilo. Navíc jsme získali ochotného pana majitele - i všechny kolem něj. Kemp je zařízený i pro děti, hned před chatkami je trampolína a bazén, kuchyňka je pár kroků a byla dobře vybavená, všude čisto - není co vytknout. Děkujeme za všechno!

Forstová

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vysoce hodnotím ubytování. Měli jsme opravdu moc krásný apartmán. I chatičky vypadly pěkně. Moc nás potěšilo možnost snídat před nebo v apartmánech. Rychlovarná konvice,malá lednička, základní nádobí, jar, utěrka, houbičky. ♥️. Stravování je klasika smažené hotovky a jedno vařené jídlo. Děkuji za možnost úpravy jídla kvůli alergii.♥️ Byla i možnost snídaně od 8 osob. ♥️ Moc potěšilo. Je vidět, že majitel kempu dbá na základní věci jako možnost přípojky elektriky a hadice s vodou až do zadní části areálu. Kemp je hodně využívám na krátkodobé pobyty.Co se týče společného sociálního zařízení bylo pěkné kuchyňka moc hezká jen nám tam chybělo víc nádobí. Kvituju systém klíč od kuchyňky proti ztrátám ?. Celkově hodnotím pozitivně. Výlety do okolí i bez auta a joo dokonce se tam točil i autobus.

Valentovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí a moc milí a vstřícní manželé majitelé, kteří kemp vlastní a provozují. Všude čisto, klidné prostředí.Jediné mínus je málo toalet. Těšíme se na další shledání. Děkujeme

Irena J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, malý kemp v klidném prostředí. Ochotný personál. Chutná kuchyně.

Andrea K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byli poprve a byli jsme spokojeni. Pan majitel příjemný a velice ochotný. Obsluha příjemná pan číšník velice ochotný a milí. Moc se nám v kempu líbilo a rádi se sem ještě podíváme. Děkujeme panu majiteli a panu číšníkovi za krásnou dovolenou.

Hana D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný rodinný kemp ❤️

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lenka M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jen bych ještě závěrem dodala,že tento kemp nelze jinak,než doporučit.

Lenka M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěla bych napsat hodnocení na tento kemp,ale nemám zkrátka co dodat. Byli jsme s mužem maximálně spokojeni,kemp je příjemný,personál bezchybný. Majitelé vstřícní,ochotní,berou vás jako kus své rodiny. Lepších pár dní strávených v tomto kempu jsme asi nezažili. Jen snad jídelní lístek by zasloužil lehce obměňovat. To ale přehlédnu a kemp hodnotím jako skvělý relax. Děkujeme . "Zuzana" Lenka Michnová

a E.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

To je nám ale boží kempík ! Už z fotek se nám líbil. Pívo je dobré a v kuchyni jsou asi kouzelníci. Prostředí kempu je velmi útulné, zejména velká pergola, kde se konají hudební akce, které jsme bohužel kvůli krátkému pobytu nestačili zažít. No a šéf ? Po celou dobu, od raního dobroučkého kafíčka do večera se o vás stará jak o své a nic, co si vymyslíte není problém. ...napadá mě jedna stará písnička. která začíná slovy "Já se tam vrátím..."

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, malý kemp, vše po ruce, žádné velké přesuny. Milý a ochotný personál. Pro děti trampolína, bazén, kuželky, večer možno na ohni opéct nějaký ten špekáček. Dospěláci určitě ocení restauraci, 2 druhy hotových jídel + další z jídelního lístku včetně pizzy, točené pivko - také 2 druhy, kofola, kafíčko atd. Určitě můžeme všem, kdo hledají klid a pohodu, doporučit.

Pepa V.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejde o pobyt nebo tak... Ale potřeboval bych prosím vás vedet, jak se jmenuje prijimenim servírka Katka? Děkuju za odpověď

Tereza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu Iveta se nám moc líbilo, malá rozloha, všude blízko. Dětem k dispozici kuželky, bazén, trampolína, pinčes, fotbálek...ani jsme vše nestihli využít. Personál velmi ochotný, v okolí možnost krásných výletů. Sociálky v pohodě, sprchy ani nebyly na čip či podobné poplatky. Mohu vřele doporučit

Martin Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děcka mají bázen, kámoše... Personál úžasnej, pivko dobrý, kafe taky, jídlo klasika prostě pohodička, za rok jedu zas.

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp IVETA , který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp IVETA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp IVETA.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist