Ubytování
Telefon: +420 603 509 164, +420 739 405 670







 


house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Paris - Hodnocení

Camp Paris
8.0 / 10 Velmi dobré
podle 34 recenzí (celkem 146)

Tušť 58,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
80% Hodnocení 34
Celkem hodnocení 146
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Paris


Hodnocení návštěvníků

Michal

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp ve vzrostlém borovém lese. Příjemní a pohodoví sousedi. Komáři zaháněni pravidelně ohni rozesetými po kempu. Na záchodech čisto, jenom chybí klíč - nelze se zamknout. Pomohla by kuchyňka (možnost vaření) a pračka. Na nejbližší pískovnu pár set metrů chůze, na další dvě ideálně na kole, případně autem. Pivo dobré, kuchyně především smažená, dezerty dobré, ceny střední. Rádi se vrátíme.

Standa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celková spokojenost. Jen těch komárů mohlo být méně,za to ovšem nemůže personál!!!

Pavla

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme již léta..je to naše srdcovka. Krásné prostředí fajn lidi. Kempování za bezva ceny ve stínu borovic a koupání poblíž(500m). Sprchy na žetony letos podražily na 30kč...což skousneme,ale bylo by fajn,kdyby začala konečně téct teplá voda i v umyvadlech a v kuchyňce na mytí nádobí. Jinak nemáme co vytknout :)

Červinka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše ok, ovšem totalitní nedodržování nočního klidu. Hosté penzionu a někteří obyvatele kempu absolutně nerespektují noční klid a do 24.00 hod řev a hluk jako na Slapech!!!! Dále pak do jedné hodiny ranní hluk a zábava v plném proudu. Červinka

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

UBYTOVÁNÍ: Naše skupina o velikosti 10 osob byla ubytována jako jedna z prvních v pokojích nově vybudovaného penzionu. Budova penzionu je moc pěkná a krásně zapadá do okolního prostředí. Pokoje jsme měli zamluveny dva na tři noci (pro 4 osoby) a jeden na dvě noci (pro 2 osoby) - cena na pokoj a noc 2.000,- pro 4 osoby - patří do vyšší cenové kategorie. Bohužel hned po příjezdu nám bylo sděleno, že nové postele pro rozestlání přistýlky se jim nevejdou do pokoje (zasouvací přistýlkové postele šly vysunout na zhruba 2/3 šířky) a pokud chceme, tak si můžeme připlatit za další pokoj! Velikost pokoje pro 4 postele je opravdu malá - 4 postele se tam prostě nevejdou. Doporučuji maximálně pro 3 osoby. Malinká kuchyňka má základní vybavení - varná konvice, malinká lednice, dřez, talíře mělké, hluboké, hrnečky, skleničky, misky, příbory pro 4 osoby + stoleček a 4 židle. Okna nejsou vybavena sítěmi proti hmyzu, tudíž vlastní ochrana proti komárům je nutná. Koupelna se záchodem a sprchovým koutem je velikostí dostačující, pouze v přízemí by bylo vhodné okna koupelen vybavit závěsem (večer tam jinak mají o pár metrů dál sedící návštěvníci bezva podívanou, pokud se tedy nesprchujete ve tmě nebo s nějakým hadrem přes okno :D). Čistota penzionu úplně v pořádku. Dům jako naprosto nový je ale velmi vlhký a studený (mokré oblečení ani plavky uvnitř prostě neusušíte). RESTAURACE: Čistá a uklizená, ceny za jídlo relativně vysoké oproti okolí. Jídlo dobré. OKOLNÍ VYŽITÍ: Nejbližší koupání je zhruba 1 km daleko, nejedná se ale o klasickou krásnou pískovnu s čistou vodou, spíše je to již voda rybniční. Po nádherném okolí se dá podnikat hodně pěších či hlavně cyklo výletů. V areálu jsou nějaká menší sportovní hřiště, my jsme nevyužívali. CELKOVÝ DOJEM: Nejsem schopna hodnotit kemp, ale ubytování v penzionu spíše spadalo do těch horších zkušeností. Personál se o nás v podstatě nezajímal, ani jednou se nás nezeptal (a to včetně chvíle, kdy jsme platili doplatek - lze kartou), jestli jsme byli spokojeni. Nejvíce nás mrzela jejich prvotní reakce, že pokud nejsme spokojeni s tím, že se nevejdeme 4 na pokoj (i když tak byla rezervace zadána a tak jsou i jejich pokoje nabízeny), tak si můžeme zaplatit se slevou další pokoj (penzion nebyl naplněn, venku jim stále stála tabule s nabídkou volných pokojů). Výsledkem je, že příště pojedeme jinam a penzion mohu doporučit jen pro max. 3 osoby na pokoj se skromnějšími nároky.

Pakostovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vždy maximální spokojenost

E. J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 21.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Reaguji na tuto nepravdu: Nepořádek tam nebyl žádný, upozornění asi jste byli, že nás se hodně tam pochybuje, což bylo při domluvě na ubytování hned řečeno, že chceme být v kempu ale potřebujeme zázemí. Protože jste měly spoustu volných pokojů, bylo řečeno, že vše na místě doladíme. Potom jak pršelo z kýble po dobu 5 dnů, jsme neměli nic suchého u sebe a logicky, jsme měly základní věci na sušáku v jediným suchém místě z kempu, to je v pokoji. Jde o boty a oblečení děti. A byli jsme i u vás se poradit, jak máme jinak to udělat, z vlastní iniciativy. A vždy slušně nic, všichni byli moc milí a povidavi, než na 6 den paní majitelka přišla si zařvat z čistého nebe. Bylo 9:20. Než se paní dorvala a zkusili jsme neúspěšně něco normálního domluvit, bylo 9:40. Za 20 min jsme vše zabalili a chtěli dovyklidit. Ale rozhodli jsme se, že lepší to předat včas, než pak platit další den ubytování za to, že to budeme dolestovat. Klíč jsme předali v 10:02. A není vůbec pravda, že něco jsme tam zničili. Dvířka od skříňky pod umyvadlem nikdo nepoužíval, utrzena deska od kuchyně - to si děláte srandu? Rozumím, že potřebujete nějak vysvětlit tu špatnou recenzi, ale lež to je hodně nízký tah. A se zaslepkou od el. rozv do dnes chodím v kapse ;) Maximálně co tam bylo, byl písek na zemí z kempu a po tom jak pršelo celou dobu, i když jsme to tam průběžně uklizeli. Ale rozumím, špatnou recenze je potřeba žehlit. Nebojte, už k vám opravdu nepojedeme.

Ivan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pěkné místo, prijemne koupání

Hanz

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívil jsem několikrát sousední tábořiště,tak můžu porovnat s tímto kempem. Objektivně mohu říci, že kemp Paris je o několik hvězd výše než zmíněný autokemp u pískovny.Jídlo nesrovnatelně lepší,větší výběr všeho, stín a ubytování levnější.

Robin

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás jednička s hvězdičkou. Robert

Motard

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím do těhle koncin od mala a furte se radi vracíme ...

Roman

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poslední den se cemp naplnil, ale obsluha to zvladala bravurně a bez dlouhého čekání. Líbilo se nám.

Linda

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Srdeční záležitost. Děkujeme Školkovým a přejeme ať se daří.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po týdnu pod stanem hodnotím pozitivně. Pěkný a klidný rodinný kemp.

Fanda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí, čisto, dobré jídlo.

Ladislav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stylový kemp s nádherným penzionem. Moc pěkné pokoje. A mladá paní majitelka ochotná a příjemná. Budeme se vracet.

Magda

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezké rekreační středisko. Čisté a udržované. Děkujeme.

ALEŠ

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Suprové koupání a oproti druhému kempu i skvělé jídlo. Vynikající žebra a pivo.

Bašta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp. Doporučuji navštívit.

Matina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatky jsou pěkné, prostředí je pěkné. Umývárny i záchody jsou udržovaný. Jen s panem majitelem jsem se pohádala, že vypínání teplé vody na umývání nádobí není dobrý nápad. Pan majitel z důvodu, aby ušetřil, vypíná teplou vodu na mytí nádobí a tvrdí, že nádobí se má umývat ve studené vodě a jaru. Příště už nepřijedeme.

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Paris , který hodnotilo 34 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Paris. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camp Paris.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist