Ubytování
Telefon: +420 737 286 456, +420 0







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp na Krásném - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Autokemp na Krásném
8.1 / 10 Velmi dobré
podle 10 recenzí (celkem 49)

Nový Malín 551,
NOVÝ MALÍN 788 03 | Mapa

Provozní období: 31.12. - 31.12.
81% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 49
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp na Krásném


Hodnocení návštěvníků

Radovan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2002

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi ochotný a vstřícný majitel!

Eva

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Oprava předchozího hodnocení, u hodnocení celkového dojmu se vloudila chybička :( Nevím jak se objeví teď, chci plný počet bodů.

Karlik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Eva

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál velmi příjemný, ceny nepřehnané, kemp udržovaný, čistý, klidný, odpočinkový. Majitel stále v pohotovosti, problémy řeší ihned (protékající WC). Díky.

Petr

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp,za mě jeden z těch lepších.Určitě doporučuji.Krásné prostředí,super personál.Nechápu frflaky co tady kritizují.

Ivana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 29.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší, klidný kemp s krásným prostředím. Pro děti bezva hřiště...v restauraci dobré jídlo i pití a milá obsluha...sociálky a kuchyňka čisté...voda v přehradě taky super...velmi ochotný majitel...

Svara11

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp dobrý ale odtok ze sprch je částečně ucpaný a voda teče přes celé sprchy do jednoho kanálku uprostřed místnosti, Obchod v kempu není ani poblíž že by se tam dalo dojít pěšky. Netřídí tu odpad,v půjčovně je málo šlapadel, a ohniště jen jedno.

Jindřich

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Líbilo se nám tu ale jsou tu malé nedostatky např. Netříděný odpad, nemožnost koupi základních potravin, nedostatek šlapadel v půjčovně, hospoda nabízí pouze pizzu a hamburgery.

a J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 20.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Konečně víme, jaký je to pocit koupit si karavan a vyrazit do světa, kde zapomenete na běžné starosti. K tomu nám chybělo jen zaparkovat v klidném a příjemném prostředí. Tady jsme to našli! Krásná příroda, čistý vzduch, k tomu slunce, voda. Trvalo to krátce, ale díky příjemnému personálu a pohodovému šéfovi jsme si opravdu odpočinuli. A že se vše platí jenom hotově? No BÓŽE! DĚKUJEME...

Jitka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé. Nejdříve plusy : čistý, pohodový kemp. Pan majitel pohodář, personál se snažil a byl velmi příjemný. Okolí kempu je klidné a okouzlující. Voda v nádrži čistá. Pivo a jídlo v restauraci dobré, za přijatelné ceny. Noční klid je tu snad nepsaným právem, protože tu po 10 hodině nikdo nehaleká. Celý kemp je oplocen a rozdělen na místo pro stany a na místo pro karavany a obytňáky. Teď mínusy : Otevírací doba restaurace pro snídaně je kolem 10 hod dopoledne. Nikde v blízkosti nejsou potraviny, takže, kdo chce snídani dřív,musí nakoupit v Šumperku. Teplá voda na sprchování je pryč snad během hodiny. Na záchodech občas chybí toaletní papír. Kuchyňka je velmi malá, nemá sporák. Jen jednu lednici, mikrovlnku, rychlovarnou konev a jeden dřez. Dost málo. Ale protože jsme tam byli v době, kdy nebylo úplně plno, tak to šlo.

Martina L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je ideální pro ty, kteří mají rádi spíše klid a nehledají vyžití plné hospůdek, stánků a dětských atrakcí, to tu totiž nenajdete. Zázemí (sprchy, toalety, kuchyňka) je nově zrekonstruované a všude se dostanete pouze s obdrženým klíčem, nemusíte se tedy jako v jiných kempech v noci bát, že za vámi do sprchy přijde nezvaný host. Kemp je malý, oplocený a útulný. Je zde i restaurace, kde prý výborně vaří. Vyzkoušeli jsme jen palačinku s malinami a krémem a neměla chybu, takže něco na tom zřejmě bude :-) Mínusy: chybějící popelnice/kontejnery na tříděný odpad, chybějící kiosek kde by se dalo zakoupit např. čerstvé pečivo na snídani, špatně odtékající odpad na dámských sprchách

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Digi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celková spokojenost, slabé stránky toalety.

Jarda

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově hodnocení kempu jako takového. Voda byla již docela špinavá ale koupat se dalo. Problém přišel při puldennim dešti. Jelikož je v kempu více ploch spíše hlína než tráva, tak bylo všude bahno. Byly jsme pod stanem takže vše špinavé. Další kapitolou jsou socialky. Jako 2 záchody na celý kemp je snad myšleno z legrace... Dokážete si představit ty fronty po ránu na pánském. Už sem asi nepojedu.

emies

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Plusy: prostor kempu čistý, odpadky pravidelně odváženy, je dodržován noční klid - alespoň v době našeho pobytu se návštěvníci chovali tiše. Mínusy: sociální zařízení je nedostatečné, tři sprchy pro ženy jsou málo. Bojler nestačí ohřívat vodu, tudíž se za dvacku sprchujete studenou vodou. Není si kam odložit prádlo, ručník, ve sprše mýdlo honíte po zemi. Úklid nedostatečný, občas není toaletní papír. K mytí nádobí slouží sice dvě trochu nechutné výlevky, ovšem s jedinou vodovodní baterií, na umytí nádobí musíte čekat . Varná konvice je k dispozici, ovšem nepoužila bych ji, volala po vyčištění. Nádobí k dispozici není, lednice je na tom stejně jako konvice. Voda v rybníku nic moc - za to ovšem majitelé kempu nemohou, u břehů plavou nečistoty nejen přírodního původu. Za našeho pobytu se ve vodě vznášela i velikánská uhynulá ryba. Na stránkách kempu je inzerována možnost stravování - obědy, večeře. Pět druhů smažených mražených polotovarů se však dlouho jíst nedá, proto s tím počítejte. Jídla nejsou špatná, to ne, ale na pravidelné stravování zejména pro děti zapomeňte. Půjčovna šlapadel čítá dvě šlapadla, mají tu ovšem specifická pravidla, počítejte s tím, že budete na šlapadlo poctivě čekat, aby pak bylo půjčeno někomu, kdo nečekal. Věřím, že kemp má své příznivce, přeji jim krásně prožitou dovolenou. Nám jedna návštěva stačila, doporučovat kemp nebudeme.

Radim

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejdříve klady. Kemp je situován v krásné krajině, kousek od Šumperka. Nabízí se výlety,turistika,kultura, historie. Kemp je čistý, klidný a papoušci nám spestřili pobyt. Voda v přírodní nádrži byla poměrně čistá. Spousta zeleně. Využili jsme rovněž kuchyňku a samozřejmě sprchy s teplou vodou. Cena za sprchy je přijatelná. Majitel kempu nám vyšel vstříc. Vysoce hodnotím vlastní čističku vody (i když v noci občas hlučnou), možnost zapůjčení lodí a šlapadel, sprchu na "koupališti", převlékárny. Posezení v restauraci je pohodlné, příjemné. Zápory. Především nabídka jídel v restauraci by měla být pestřejší a měla by se obměňovat. Ze všech jídel jen jedno nesmažené. Pizza se nám zdála, na zdejší podmínky, drahá, i když chuťově výborná. Personál je milý, ale občas nestíhal, ale to se dá v letní sezóně částečně pochopit. Katastrofální jsou však toalety v restauraci, rázem se ocitnete tak o 40 let zpět, včetně prázdných objímek na žárovky. I když nevím, zda restauraci provozuje stejný majitel jako kemp, tak váhám, zda toto zahrnout do hodnocení kempu. Zato pití dobré, pivo super. Co se týče kempu, rozhodně stojí za zlepšení úroveň sprch a toalet. Mohly by být čistější a čekání půl dne na toaleťák zrovna také není příjemné. Celkově je dojem průměrný až lepší. Vracet se zde asi nebudeme, ale určitě doporučuji kemp rodinám s malými dětmi, které mají rády turistiku, kola a příjemné prostředí. Skvělý byl pobyt s papušky!

Pavel P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé místo,pro odpočinek.

Martin K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé výlety po okolí

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 29.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

klidný, čistý, rodinný kemp

Pavel P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dost nás zarazilo, že z kempu nejde odjet před cca 9:30 (nebo jde, ale ráno se nedostanete do umývárky a na záchod). Veřejné stolky jsou v dezolátním stavu, sprcha je tvrdě zpoplatněná, ale jinak docela hezké místo.

Marta B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 29.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejme v tomto kempu poprvé a uržitě ani naposledy. Rádi se vracíme, protože jsme naprosto spokojeni. Majitelé jsou vždy usměvaví a milí. Obsluha v restauraci rychlá a také milá. Kuchyně vynikající (kuchaři nejsou vidět) tak vždy poděkování pro ně, přes obsluhu. Sociální zařízení čisté po celý den. Pozemek na stání obytek a stanů posečen, odpadky každé ráno vyneseny, nikde se nic nepovaluje. Takže pochvala všem, co se nás starají. Na podzim naschledanou Marta Bajerová

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp na Krásném , který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp na Krásném. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp na Krásném.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist