Ubytování
Telefon: +420 602 287 757, +420 607 861 129







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Chatová osada Slunečnice - Hodnocení

Chatová osada Slunečnice
10.0 / 10 Úžasné
podle 3 recenzí (celkem 35)

Střížovice - Vlčice,
STRMILOV 378 53 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
100% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 35
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chatová osada Slunečnice


Hodnocení návštěvníků

Zdeňka

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme ubytování nebyli,ale téměř každý den jsme docházeli přibližně 2,5 km na jídlo,které bylo velice chutné a hlavně milý a vstřícný personál osvěžovny ! Byli ochotni nám připravit jídlo i v době pauzy. Paní Sojková úplně úžasná.

Galina C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp co jsme zatím měli moc se nám líbilo a určitě se radí vratime klid krásně prostředí všude čisto bezva příroda a krásny zážitky z výletu děkujeme moc paní sojkove moc příjemný majitele zdravím vás pozdravem Galinka.

Marie T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný relaxační pobyt, nádherná příroda, koupání, možnost stravování o které je ze strany majitelů výborně postaráno. Ubytování v chatkách pro 4osoby, kde jsem velmi ocenili soukromí,dostatek úložného prostoru a různého dovybavení. Velké díky paní Sojková ! S přáním hezkého léta Marie Trundová

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Sojková, S.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 1.1. - 31.1.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro pana Mirka: příjezdová cesta bohužel není naše, ničí ji zemědělské stroje, i tak je myslím ve velmi dobrém stavu, až si lidé přestanou jako suvenýry odvážet nerezové příbory, rádi je vyměníme:-) v noci jsem do míče v životě nekopala ba ani přes den a pokud jste měl problém s hlukem, stačilo za námi zajít, okamžitě bychom sjednali pořádek, to je maličkost, ale stěžovat si na hluk a nic s tím nedělat, nebereme jako výtku:-) Mějte příště štastnější ruku při výběru dovolené. Eva Sojková

Mirek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Fajn koupání v soukromém rybníku, slušná chata se sociálním zařízení. Kdo se v noci chce vyspat, ať si vybere chatu dál od terasy ale i od nohejbalového hřiště kde je schopná si paní majitelka kopat ještě ve dvě v noci. Další mínus příjezdová cesta ahliníkový příbory je teda opravdu dost raritka. Ale jinak dobré, celkem se personál i majitelé snaží a i investují.

Petr N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatovou osadu Slunečnice jsme navštívili s našimi přáteli z Německa. Byli jsme tu všichni moc spokojení a to jsme byli velmi různorodá skupina (4 dopělí, 4 děti v rozmezí 9-14 let a jedno batole). Každý si tu přišel na své. Velmi jsme ocenili v těchto parných dnech možnost vykoupat se v čistém přírodním koupališti s pramenitou vodou. Rybníček není moc velký, ale je dostatečně hluboký i na skákání šipek do vody. Hlavně je v něm čistá a osvěžující voda. A protože na čerstvém vzduchu rychle tráví, pochvalovali jsem si nabídku zdejší hospůdky. Pan kuchař během našeho pobytu vykouzlil několik nezapomenutelných pochoutek (grilovaná krkovice, tataráky s topinkami, burger). I o pitný režim bylo skvěle postaráno. Spoustu zábavy jsme si užili na nohejbalovém hřišti a ta nejmenší z nás na prolézačkách, houpačkách a pískovišti. Jedna rodina byla ubytována v řadovém bungalovu druhá ve stanu na břehu rybníka. Bungalov byl čistý a dostačující potřebám jedné rodiny. A na břehu rybníka bylo úžasné sledovat východ slunce. Sociální zařízení a společné umývárny byly čisté a kapacitně vyhovující. Velmi kladně jsme hodnotili, že se majitelé snaží do osady investovat a snaží se vybudovat vyhovující a kvalitní rodinný kemp pro 21. století. K čemu by bylo úžasné vybavení a zázemí, kdyby tu chyběl ochotný, vstřícný a milý personál s opravdovým zájmem o návštěvníky kempu. A to můžeme potvrdit, že zde nechybí. Ještě jednou děkujeme za to, že jsme zde mohli strávit několik báječných dní naší dovolené.

Roman Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherna a čista osada.Majitele i personál jsou super lidičky.Jídlo super.

Petr N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 30.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jak může hodnotit spokojený člověk 8) než plným počtem hvězd. Jako doma. Měli jsme srubovou chatku s čistou novou a pěknou koupelnou - základ spokojenosti. Pivo Bernard což mám rád. Personál tvoří ochotní majitelé, kterým na vás záleží. Pěkné klidné prosředí mimo hlavní cestu, rybník, les. Po týdnu jsem měl pocit jako bych odjížděl z pionýrskýho tábora. A to jsme chytli 13 - 17 stupňů těsně před sezonou. Majitelům přejeme radost z jejich práce a skvělé rekreanty. Petr a Květa

Bio N.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostredi super. Chatky ciste koupelna super. Majitele sympaticti,mili. Jidlo skvele. Proste muzeme vrele doporucit.

Iveta S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prijemne, udrzovane a renovovane chatky, vstricny personal

Jarda L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za velice příjemný pobyt.Úroveň chatové osady je na velice vysoké úrovní,zatím nejlepší s jakou jsme se setkali ať už se týká vybavení chatiček nebo ochoty personálu. I když jsme tam byli před začátkem sezony a všichni měli plno práce tak musíme pouze chválit.

Iveta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Slavila jsem tu kulatiny, vše naprosto bezchybné, večerní posezení u grilu, dopolední vycházka a jízda párou po úzkokolejce, krásný Jindřichův Hradec a nakonec pohodička u soukromého rybníka, koupání a odpočinek. Víc jsem si nemohla přát. Všem se moc líbilo a určitě se vrátíme s vnoučaty. Výtečný areál pro děti.

Brábo

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné a klidné místo, parádní ubytování nad obvyklé poměry. Je to ideální "základna" pro výlety po okolí. Provozovatelé jsou srdcaři a daří se jim přicházet stále s něčím novým.

J.V.S

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné a velmi příjemné prostředí, s čistým ubytováním, dobrým barem a příjemnou obsluhou. Možností k výletům a zážitkům pro děti i dospělé, je víc než dost. Doporučujeme za celou skupinu 10ti lidí. Těšíme se opět na pobyt.

Aleš F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé místo jak strávit aktivní dovolenou s celou rodinou. Skvělý personál a vysoká úroveň služeb. Výborná základna pro okolní cyklo výlety. Do kempu se určitě znovu vrátíme.

Aranka V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasná osada - krásné místo plné pozitivní energie. Ráda se sem vracím, nejen protože miluju zdejší krajinu, ale i pro nadšení majitelů. Svým přístupem a vizí, ochotou a vstřícností zde vznikl family friendly prostor, který uspokojí i náročnější zákazníky. Přijeďte se přesvědčit sami ;)

Martina

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Slunečnice jezdíme už pět rokem a rádi se sem vracíme. Báječný ochotný personál, pivo jako křen a čistota v kempu/sprchách/toaletách, která je standardem. Co oceňujeme nejvíce je, že majitelé kemp neustále zvelebují a rok od roku je ještě lepší, a to podstatně.. Přibyli toalety a voda do zděných chatek a velmi jsme ocenili vlastní koupání - vlastní rybníček (nemyslím Ratmírov). Okolí je ideální pro cyklistiku, výlety a rybáři si přijdou také na své. Je tam půjčovna šlapadel i lodí a taky nesmím zapomenout na silnou WiFi a zázemí pro děti - pískoviště, prolejzky

Marketa T.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Slunečnice je úžasná!!! Jak pro rodiny s dětmi, party lidí, které spojuje stejný koníček, tak i pro městské samotáře, kteří chtějí alespoň na chvíli někam "pryč". Pro mladé, zralé, tenké i tlusté, s pejskem, želvou nebo s papouškem. Každý si tu najde svůj ráj. Ať na kole, pěšky, ve vodě, v lese, na hřišti, nebo na terase s WIFI:), s ohromným grilem i otevřeným ohništěm. Já se sem vracím moc ráda!!! ...a na ohodnocení personálu mi došly hvězdičky!:)

teckalu

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 27.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné místo uprostřed přírody, koupání ve vlastním rybníku. Majitelé, které nikdy neztratí úsměv ze rtů a dobrou náladu. Čisté okolí, ale i chatky, toalety, sprchy. Pivo, jídlo výborné!!!Opět se vrátíme. Nemám co bych vytkla, za mě na VÝBORNOU (1*). Všem doporučuji, určitě si také oblíbíte toto nádherné místo.

Lucie H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.9. - 2.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracím se sem s přáteli již několik let, vždy tu načerpám energii. Majitelé pro vás udělají vše co vám na očích uvidí. Luxusní hemenex k snídani, tatarák, studené pivo, čisté toalety a sprchy. Chatky jsou nově zrekonstruované....ostatně, každý rok je tu něco nového. Jde vidět, že majitelům na kempu velice záleží. Vřele doporučuji a děkuji paní Evě a panu Jardovi za to, že se mám kam vracet pro sílu nutnou pro život v rušné Praze :-)

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Chatová osada Slunečnice , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Chatová osada Slunečnice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Chatová osada Slunečnice.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist