Ubytování
Telefon: +420 608 830 887, +420 776 230 887







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





ATC FREE STAR Strachotín - Hodnocení

ATC FREE STAR Strachotín

Šakvická 3 / za kostelem,
STRACHOTÍN 693 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
86% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 187
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC FREE STAR Strachotín


Hodnocení návštěvníků

Barča. Ž.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme našli náhodou a chtěli jsme v něm strávit pouze jednu noc, protože rádi cestujeme a poznáváme nové kempy. Zalíbilo se nám tu však a usoudili jsme, že je vhodný jako výchozí bod na výlety, a tak jsme v něm zůstali tři noci. Prostředí kempu je velice pěkné, i když je kemp docela malinký, i když za to majitelé asi nemůžou. Personál je velice milý a vstřícný, zejména děvčata v bufetu ;-) Ceny za ubytování i za jídlo či pití v bufetu velice příjemné. Ráda bych vyzdvihla velice dobré víno, které nabízejí. Jako velké plus uvádím čistotu WC a sprch. Byli jsme velice spokojeni a kemp rádi opět navštívíme ;-)

Dalibor

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově na mne kemp působil velice příjemně. nebyl tak přecpaný jako jiné kempy, obsluha v bufetu vždy ochotná a usměvavá, totéž platí i o recepci. Ceny více než lidové, bazén v areálu přišel vhod a bezchlorovou úpravu vody jen vítám. V blízkém okolí obchod coop, mnoho cyklostezek a vinných sklípků. Nicméně bez auta nebo kola zůstanete jen u nich. Ideální pro rybáře a cyklisty. Méně už pro starší děti které se v kempu "nudí" ale to je věc přístupu. Jediné co můžu kritizovat jsou 2 věci. první je, a to je ve většině kempů, že na ženských sprchách není sprcha - hadice, má žena i dcera toto kritizovali hodně. U chlapů to jaski moc nevadí ale...V tomto má ČR ještě co dohánět, přitom nechápu proč to nejde, že se ukrade hadice? No možná ano, ale stejně tak se může ukrást zásobník toaletního papíru, sedátko z mísy, zásobníky na tekuté mýdlo nebo papírové ručníky a mohl bych pokračovat. tohle pro mne důvod asi nebude. No a druhá věc, ale to je jen subjektivní. Byli jsme s lodičkou - nafukovací ale trošku větší (délka 330) no to že k vodě to není úplný kousek to je v pohodě, věděl jsem "do čeho jdu", ale proč tam proboha je úzká branka? nést 50 kilovou lodičku na "štorc" je dost opruz. A přitom to stačí vyřešit jednoduše bránou, případně širší brankou. Jinak celkově velká spokojenost. Sociální zařízení velice čisté a udržované - několikrát denně. Za to je veliké plus.

Michal L.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

dobrý den Bohužel jsme s ubytováním nebyli spokojeny ani stim ze nám bylo slíbeno místo na parkování u bungalovech a nebylo tak auto jsem musel nechat stát u hospody na silnici a samozřejmě poslední den mi ho někdo objel klíčem,majitelce jsem říkal že co se bude dít když mi to tam někdo udělá a ona mi jen řekla ze se to ještě nestalo a ze to pak budeme nějak řešit a pak akorát zavolala policajty a to bylo vše vůz mam bohu dik na to pojistene. Bungalov jsem objednával v zimě takže byl v akci po zaplaceni me chodili stále e-meail ze pobyt nemam zaplacenej a ze ho musím zaplatit. Nakonec me přišel další e-mail ze cena je kolem 16000,- to uz po několikáté jsem ji volal co se to děje a ona pokaždé říkala ze je to chyba v systému. Přijeli jsme na místo a samozřejmě na nas zkoušeli doplatek visí.. Obsluha v Baru příšerná vše trvalo dlouho,a když něco jim došlo tak to nemeli třeba 3dni .... a na to jsme ještě dostali skyslou polévku. Kemp nikomu nedoporucim protože chování hrozne a nějaký udrzbar co tam dělá taky hrůza to chování,když jsem zjistil ze mi ho odreli tak jsem bohužel zaslechl je na dálku ze tam pokrikuje ze tam auto nemělo co dělat...kdyby jsem v tu chvíli stal blíž jemu ,nevím jak by to dopadlo.,když mi misto určení zaparkování řekla sama vedoucí.,ani neřekla omlouvám se nezlob te se nějak to vyřešíme jeste vubec nic... a kemp byl neskutecne prervanej.. sousedi v bungalovu číslo 2 taky měli ten samej problém zkoušela na ne větší peníze a taktéž příslibeno parkování u bungalovu. Jinak obec strachotin je moc peknej . Chovani vedoucí by melo bejt na úrovni a nejak to řešit..a ne tohle jak se chovala .

Martin B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásně umístěný rodinný kemp, vždy a všude čisto, milý a ochotný personál. Vhod přijde i bazén, ačkoliv vodní nádrž je kousek za kempem. Ještě jsem nebyl v kempu kde by se mi líbilo tak jako tady. Mohu jen doporučit

ATC FREE STAR Strachotín reaguje:

velice děkuje celý personál autokempu

Radga

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl pro nás jedno velké příjemné překvapení. Naprosto čisto, útulno, klid, bezpečí. Personál ochotný. K snídani vám nabídne skoro švédský stůl, kafe, víno...opravdu jsme si to užili. Okolí příjemné, vinné sklípky na dosah. Ve STrachotíně obchod Coop, restaurace s velkým výběrem jídel.

Petr G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný rodinný kemp, vhodný pro rodiny s dětmi. Super prostředí. .....

a D.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, byli jsme velice spokojení. Utekli jsme z Merkuru a udělali jsme dobře. Rodinný kempík, skvělý přístup personálu, přiměřené ceny, opravdu snaha o čistotu a v noci jsme se v pohodě vyspali. Děkujeme a rádi se opět vrátíme :).

Josef O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.4. - 21.4.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Takové příjemné a ochotné jednání personálu jsem nečekal a ještě v žádném kempu neviděl. Postarali se o nás hezky, nabídli nám cestovní postýlku, poradili nám kde můžeme umýt mrňouska, pískoviště s hračkama, houpačka. Všechno super! Velice příjemný pobyt, který jsme si užili naplno.Díky a více takových!!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
jarusska

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo tan fajn doporučuji všem

Sylva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I my jsem se řídili při výběru recenzemi zde a mohu jen doporučit. Pokud někdo napsal špatné zážitky, je mto asi osobní problém. My zde byli maximálně spokojeni. Prajuje tu dle nás perfektní partia lidiček, kteří to musí milovat, jinak by v takových vedrech již nemohli mít každý den tolik elánu a úsměvů, který rozdávají. Byť jsou zde toalety a sprchy starší, vždy byli čisaté a to i při větším pohybu návštěvníků. Dobrá atmosféra, klídem a pohoda, to je to, co nás sem znovu potáhne. Tak příští rok na viděnou...

Antonín B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše OK až na nějaké drobnosti, co nestojí za to.

Nela

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp úžasný, personál přátelský a na recepci úžasne ženy ...já jsem dost náročná co se týče služeb ale takto přátelský kolektiv jsem už dlouho nikde nezažila. Slecna provozní v ranních hodinách rázně zakročila vůči arogantním blbeckum, kteří dělali šílený bordel do 3 do rána. Po celou dobu všichni usmevavi a ochotní. Za nás super kemp a děkujeme

Zuzana N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí moc krásně,akorat majitelka strašně namyslena nechovala se k mojim kamarádům moc dobře jako uz vim ze příště tam nepojedu.

ATC FREE STAR Strachotín reaguje:

Slečno Brhelová máte to zapotřebí? Tolik nechutnosti a arogance jsme tu ještě od žádného hosta nezažili. Vaši spolubydlící od Vás utíkali, protože se to nedalo vydržet. Jeďte příště raději někam jinam. S našimi milými hosty o takovou ostudu jako jste vy dva nestojíme.

Karolína J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je klidný, obsluha velmi příjemná, v restauraci výborné víno. Dovolenou jsme si skvěle užili.

Tereza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý kemp, čistý, poklidný. toalety i sprchy uklizené. Občerstvení v místě za rozumné ceny, funkční bazén se slanou vodou je super zchlazení v tom parném počasí. Personál v bufetu by mněl padat z horka,ale jsou rychlí, ochotní. S paní provozní jsem se setkali už několikátý rok, což nás velice potěšilo. Rádi se vracíme, jsou zde milí a pohostiní lidé

Adéla

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

za nás není co vytknout, jen to horko, ale za to nikdo ze zaměstnanců nemůže. O to víc jsme byli potěšení bazénem. Ochotný personál, v bufetu mladí lidé a na to jaká je tam teplota, tak jejich obsluha byla profesionální. Žádné dlouhé fronty. Paní provozní nám pomohla najít místo tak,abychom byli spokojeni. Sociální zařízení čisté, jen zastaralé. Kemp čistý, lidé vstřícní. No prostě..."BYLI JSEM NA MORAVĚ.." a na podzim zase.... to už bude burčák :-)

Radek Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp docela v pohodě.Jen mně mrzí že chatky jsou na parkovišti a dost drahé sprchy.Také se negrilovalo a bar u bazénu byl stále zavřený.Jinak celkem čisto.Bazén v pohodě.Použití kuchyňky za 5 kč,ale dobu se nedozvíte.Za 5 kč neuvaříte ani brambory!!!!Nikde žádný stín.Není tam špatně,ale už tam nikdy nepojedu.

Libor

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde se skupinou kamarádů již poněkolikáté. Jezdíme si sem odpočinout a nasát tu pravou Moravskou atmosféru. Personál super a paní majitelka Romana velice příjemná a milá. Takže doporučuji každému kdo nechce trávit dovolenou v přeplněném megakempu tak jedte do Strachotína. Za mě jednička mezi kempy. Libor

a s.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu, bylo špica, teklo vínko, slivovica ! Blýskli sme sa v plné kráse, na burčák tu budem zase :)

Alena

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Útulný kemp, kde jsme se jako zákazníci cítili velmi dobře. Ocenili jsme i soukromý bazén, který je se slanou vodou, tudíž čistění bez škodlivýh chemikálií. Navážu na předchozí komentář, který byl plný negace. Manžel byl svšdkem situace, kdy paní uklížečka dala na pánské WC toaletní papír a "host" toalety si hned jednu ruličku odnesl, která byla jako náhradní, mimo uzamčený zásobník. Celkem schopný výběr jídel jak snídaní tak dalších po celý den, s nabídkou i polévky, těstovin, které nám vařili, ne žádných zmražených polotovarů. Toalety a sprchy, byď zastaralé, ale čisté. Paní provozní milé a ochotné.V bufetu personál také stíhal obsloužit tak,že nevznikaly velké fronty. Za naši rodinu palec nahoru a rádi se vrátíme..

Přečtěte si hodnocení kempu ATC FREE STAR Strachotín , který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC FREE STAR Strachotín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí ATC FREE STAR Strachotín.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist