Ubytování
Telefon: +420 736 664 864, +420 725 540 069







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





KEMP KACANOVY - Hodnocení

KEMP KACANOVY
10.0 / 10 Úžasné
podle 4 recenzí (celkem 49)

Kacanovy,
TURNOV 511 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
100% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 49
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení KEMP KACANOVY


Hodnocení návštěvníků

Jiři S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 6.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přátelská atmosfera. Vstřícný personál. Čistota a výborný pivko.

Marcela S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme maximálně spokojení. Krásné prostředí, velikost kempu pro nás ideální, klid a pohoda, provozovatelé úžasní, všude (včetně sociálního zařízení) čisto, ve sprchách teplá voda, což není vždycky a všude samozřejmostí. Vřele doporučujeme. Děkujeme moc!

Lucie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Uzasne misto, mili provozovatele, ciste socialni zarizeni, cisty bazen, tolerance ke zviratum a klid. Nadchlo me, ze i kdyz kemp jeste nebyl narvany k prasknuti, jiz neprijimali dalsi hosty, s cimz se clovek jinde jen tezko setka. Trosku mi chybela moznost zakoupeni snidane, ale s tim jsme do kempu prijeli. Vrele doporucuju pro vsechny nenarocne turisty. Diky za skvely pobyt!

Michaela B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, malý a klidný kemp s bazénem. Okolo příroda a možnost spousty výletů(Valdštejn, Hrubá Skála, Turnov). Jsou zde nový majitelé kempu, kteří jsou příjemní, ochotný a nemají s ničím problém. V kempu se nachází bufet s občerstvením. Kdo hledá klidný kemp vyražte sem do kempu Kacanovy. Officialni stránky kempu: http://www.kemp-kacanovy.cz

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
jana s.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Původně jsme měli namířeno do blízkého vyhlaášeného nejmenovaného kempu. Ten měl bohužel (nebo bohudík ?)plno. Hledali jsme náhradu poblíž. Recenze na Kacanovy byly všelijaké tak jsme byli zvědaví. Byla to nakonec dobrá volba. Malý a klidný kemp, sprchy zdarma ale z důvodu že koupaliště je otevřené veřejnosti, tak od 19:00 do 9:30. WIFI nám nechybí. Obsluha v pohodě :)

a M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Pěkný,klidný kemp v krásném prostředí Českého ráje. Vstřícné chování personálu,čisté soc.zař.s teplou vodou a bazénem v ceně ubytování.

Eder J.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neuvěřitelně arogantní personál...………….vražedné pohledy.....všude zákazy a příkazy.Už nikdy.Jo a teplé pivo a buzerace.lidi zdrhejte.Sami si píšou recenze.Mám stovky známých a všem jsem tlumočil a smějeme se ještě teď.

šárka t.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto dokonalý kemp, z naší strany velká spokojenost, vyžití pro děti i pro dospělé, krásný bazén, prostor pro děti (malá jezdila po kempu na kole, není zde stan na stanu :-) ), čisté sociální zařízení a hlavně krásná příroda a okolí, takže určitě vřele doporučujeme :-)

veverka

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý kemp v příjemném prostředí, dobré ceny, koupaliště v ceně ubytování, sprchy zdarma, příjemný personál.

Lena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli cca ve 20:30 hodin. V kempu bylo pár lidí, s tím jsme počítali, chtěli jsme ubytování v malém klidném kempu. Provozovatelé nebyli přítomni, přestože informační cedule oznamovala provozní dobu do 22:00 hod. Podařilo se nám telefonicky kontaktovat majitele kempu, ten nám však sdělil, že nás neubytuje, protože už se nechce vracet do kempu, a to i přes to, že jsme mu řekli, že jsme přijeli z daleka a máme s sebou 4 děti. Sdělil nám, že máme přijet ráno. Pro tento kemp jsme se rozhodli na základě doporučení našich přátel, kteří zde byli ubytovaní. Stát v pološeru po 4 hodinové cestě před zavřenou bránou se 4 dětmi v autě je zážitek, který už nehodláme opakovat. Ubytovali jsme se tedy v kempu, kde se nám i ve 21:30 hod. dostalo vřelého a přátelského přijetí. Přemýšlíme nad motivací majitelů k provozování kempu.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Kacanovy je skvělým místem pro klidnou dovolenou. Místo pro cca 20 stanu/karavanu vám na docela velké ploše poskytne dostatek prostoru pro bydlení i s autem vedle. Bazén je velký trochu zakalený se spoustou chlorotablet,ale ubytovaní se mohou koupat non stop což je tedy super věc. Záchody jsou čisté dostatečně kapacity a ráno a vecer i teplá voda s otevrenymi sprchami. A teď ty mouchy: provozovatel a syn a paní asi choť jsou velice divní lidé. Ráno když se chcete v 8 hodin na záchodě vy.... tak se na vás paní vražedné kouká co tam jako chcete když se chystá uklízet. Když prší tak se vražedně kouká "celá rodina" že jim od bahna zaspinite socialky. Jo a že tam prší dost a když neprší, tak je opravdu vydatná rosa. Celkové na mě celá rodina působila lehce arogantním dojmem, ale nic velkeho co by nám zkazilo příjemnou dovolenou v kempu.Kemp doporučuji.

Piotr

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Miło i spokojnie. Czysto

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Musím se u některých recrnzí opravdu smát...nechápu proč si někdo píše recenze tak okatě...no přeji pánům hodně štěstí.já po letošní zkušenosti radši zvolím jiný kemp...

Mocal

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 2.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Majitel a jeho rodinné PR by si mělo najmout někoho od fochu na propagaci na netu. Tak trapně si psát kladné recenze sám na sebe :) do nebe volající .D LOL

Marcela M.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento víkend jsme strávili opět v kempu. V Kacanovech se v tomto termínu konaly velké závody v orientačním běhu. Takže lidí bylo všude opravdu mnoho. odrazilo se to i v kempu. Celý víkend se majitelé kempu téměř nezastavili.Náročný provoz zvládli dobře.

Petr Z.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak mi připadá, že paní Věra S. je asi anonymní pan provozovatel, který se snaží napravit si reputaci tím, že si udělá velmi kladnou recenzi s lehčí reklamní nabídkou služeb, už jen tam chybí ceny za zboží... Pan provozovatel je velmi arogantní člověk, který by mohl jít rovnou dělat tak akorát vyhazovače do baru, tam by se uplatnil hned. Jinak kemp vypadá pěkně a na hezkém místě, ale za tohoto provozovatele se tam už nevrátím...Škoda...

Věra S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme provozovatelům tohoto kempu za příjemný pobyt s příkladnou obsluhou.:-) V celém areálu je pořádek a tak se rodiče nemusí bát o své malé děti, které si mohou bezpečně hrát. Bazén je každý den ošetřován a tak je voda stále čistá a koupání je opravdu příjemné. I dětský bazének je v naprostém pořádku a koupání mají děti moc rády.Celý areál je na zeleném trávníku který se pravidelně seká. Každý den je možné si dát teplé jídlo (hotovku) nebo něco z grilu a třeba i něco sladkého. K pití je několik druhů piva,vína,limonád a velký výběr nanuků. Je zde dostatek i teplých nápojů. Prostě pobyt v tomto kempu s příjemnými provozovately, můžeme jen vřele doporučit. Už jen ta nádherná krajina Českého ráje vas určítě očaruje. Přijeďte se sami přesvědčit.

Jirka S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp se nám velmi líbí a tak jsme tady byli už vícekrát. Nejen, že je ve velmi pěkném prostředí Českého ráje,ale hlavně proto, že je výborně vedený, čistý a obsluha velmi příjemná. V kempu je velmi čisté koupaliště, kde ve vedrech se příjemně osvěžíme. Je tu možno se i velmi chutně najíst a to také teplým, čerstvým jídlem. Vedoucí kempu je velmi příjemný, ale umí být nepříjemný na návštěvníky, kteří se neumějí v takovém prostředí chovat. Určitě se sem budeme ještě vracet a doporučujeme jej vyzkoušet.

Zbyněk H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli s rodinou už po několikáté a vždy se rádi vracíme.Nádherné prostředí Českého ráje a útulný malý kemp dělá každý rok pěkné vzpomínky na prázdniny pod stanem.Kemp je čistý ,trávník posekaný,bazén pro děti má každý den novou vodu,nemá to chybu určitě zas přijedeme. Všem doporučuji.

Marcela V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byla s dcerou a jejím manželem. Kemp se mi líbí,je pěkný,čistý a personál příjemný.

Přečtěte si hodnocení kempu KEMP KACANOVY , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu KEMP KACANOVY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí KEMP KACANOVY.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist