Ubytování
Telefon: +420 481 389 162







 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





AUTOCAMP SEDMIHORKY - Hodnocení

AUTOCAMP SEDMIHORKY

Sedmihorky 72,
TURNOV 511 01 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
98% Hodnocení 112
Celkem hodnocení 3795
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOCAMP SEDMIHORKY


Hodnocení návštěvníků

Romana

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 1.3. - 31.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost už od dětství!

Radka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to u Vás skvělé. Za rok se určitě vrátíme!

Lucie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost už několik let, děti nadšené, rádi se vracíme

Lenka V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp s pěkným sociálním zázemím. Zajímavé animační programy pro všechny věkové kategorie, vynikající skupina Spocenej sandal. V kempu je čisto, večer klid. Bohužel jsme jiz nestihli koupání v rybníce (sinice). V okolí je mnoho turistických památek, Hruboskalsko je nádherne a ani po tydnu neomrzi. Za nás top kemp.

Marta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 7.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp super, prostředí krásně.Personal v pohodě. Jen sistem sprch chce obnovu.Pocitat se musí i s tím že zaplatíte vše na co se podíváte.A to je to jeden z nejdražších kempů.Kemp je ve velmi krásném prostředí.

Radka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v nádherném prostředí, vyžití pro děti i dospělé. Sociální zařízení by mohlo byt v trochu lepším stavu,hlavne sprchy, které tečou jedním proudem vadily trochu detem. Člověk je neosprchoval, aniž by jim zmáčel i vlasy. Naštěstí bylo horko. Jinak super.Dokonce i v lednicích člověk většinou našel místo pro své potraviny. Příští rok ahoj!!!!

Terka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Paráda! Za rok vyrazíme určitě znovu.

Marek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byli počtvrté a už je na čase kemp změnit. Po setkání s arogantním majitelem kempu panem Pavlem, tak to byla definitivní tečka. Sociální zařízení v opravdu špatném stavu, neudržované, špinavé, v dámských sprchách netekla večer již teplá voda, systém sprch ani nebudu komentovat, bohužel se v kempu rozhodli, že budou jen vybírat peníze, ale do rozvoje a oprav dále neinvestovat, např. často ucpané záchody. Před stan jsme si dali plážový stan "stínítko" asi 1 m2 a museli jsme zaplatit 110 Kč :) Vybudování kavárny s prolejzačkami, kde si nemůžete dát kafe bez zaplacení vstupu, tak to dávám taky palec nahoru:) a nehledě na to že takový koncept skákacího hradu se do krásné přírody moc nehodí. Ale chápu je to další podnět jak vylákat peníze od lidí místo toho aby investovali např na vybudování, zvětšení, sociálního zařízení. Určitě se do Českého ráje ještě vrátíme, ale do tohoto kempu s tímto vedením určitě ne!!!

Lída L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, super zázemí, programy pro děti, čistota a krásné okolí. Tomuto kempu není co vytknout

Klára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili již podruhé a zase jsme byli velice spokojení. Super programy pro děti i dospělé, krásné prostředí.

Radka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, parádní vyžití pro děti

Žaneta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost!! Příští rok určitě znovu zavítame:)

MARTIN M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostě úžasný kemp na relax, nádherná příroda, sportovní vyžití u nás hlavně pro vnuka, živá hudba pro nás dospělé, úžasné posezení v restauraci i na terase, koupání, a já osobně miluju ty vlahé večery na terásce chatičky s kafíčkem. Za rok jedeme zas.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp pro rodiny s dětmi, nádherné okolí, spoustu možnosti vyžití, výletu po okolí, zábavný program pro děti. V restauracích přijatelné ceny, sociální zařízení stále udržované v čistotě, dobre vybavené chatky. Byli jsme již podruhé ☺️ Možnost koupání v rybníku přímo v kempu.

Zdenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klid pohoda vyborne jidlo od snidaně po večeři přiště se těšime že se zdržime déle pořad je co objevovat

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší místo pro rodiny s dětmi :)

Iva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rádi se každý rok vracíme. Máme děti velké i malé a pro každé se zde najde zábava.Je to naše srdeční záležitost

Sára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem 20let - já jako dítě s rodiči, teď já jako rodič s dětmi, pro rodiny ideální za každého počasí.

Jan P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé, naprostá spokojenost.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné programy pro děti. Žádná moderní zábava bez smyslu, ale dětem velmi přínosné aktivity. Naše děti to tu milují. Navíc krásné prostředí, čisto a výborné vybavení v kempu.

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOCAMP SEDMIHORKY , který hodnotilo 112 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOCAMP SEDMIHORKY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí AUTOCAMP SEDMIHORKY.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist