Ubytování
Telefon: +420 481 389 162







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





AUTOCAMP SEDMIHORKY - Hodnocení

AUTOCAMP SEDMIHORKY

Sedmihorky 72,
TURNOV 511 01 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
98% Hodnocení 112
Celkem hodnocení 3795
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOCAMP SEDMIHORKY


Hodnocení návštěvníků

Tomáš D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp s báječnými lidmi.

Markéta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to skvělý kemp pro rodiny s dětmi. V kempu je příjemný personál a nejvíce se mi líbily programy pro děti, zejména Lesní překvapení.

Lukáš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi milí personál, krásně okolí kempu a se službami jsem byl spokojený. Mohu jen doporučit

Adéla

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp pro rodiny s dětmi. Příjemný personál a krásné prostředí kempu.

Lukáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp hodnotím z pohledu rodiče velice kladně. Obrovské množství aktivit pro děti (ať už sportovní, kreativní, naučné atd.). Děti si najdou zábavu za jakéhokoli počasí - ať už hernu Mlýn či Dětský koutek. Kemp je čistý, klidný, dobře vybavený co se týče občerstvení, má dostatečné množství toalet a sprch. Krásné okolí kempu s nepřeberným množstvím vyžití. Příští rok přijedeme určitě znovu, dcerky už se těší :) . Děkujeme za příjemný pobyt a přejeme spoustu spokojených návštěvníků.

Alena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracíme se sem každý rok a určitě budeme pokračovat. Perfektní programy pro děti.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za mě velká spokojenost, byly jsme již potřetí. Kemp nemá chybu.

vašek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem už 15 sezonu a nikdy nezklamal jako vždy super.

Věra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

v kempu se nám moc líbilo. velká spokojenost

Markéta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasná dovolená s dětmi, super celodenní program.

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné dny u vás.... Děkujeme

Lucie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme si velice oblíbili, už jsme zde po několikáté. Vybavená kuchyňka, milý personál, občerstvení bezva, denně ráno čerstvé pečivo. Program pro děti a okolí Českého ráje je prostě skvělé. Určitě za rok přijedeme znova.

Radka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp, milý personál, jezdíme sem každý rok, letos už podesáté, a těšíme se na příští rok! Srdeční záležitost. Super programy pro děti, zvířátka, krásná příroda. Na lidech, kteří vedou programy, je vidět, že to dělají s láskou. Trochu nešikovný systém ve sprchách, jinak není co vytknout. I při velkém množství lidí vždy čisto. V kuchyňce jsou vařiče, mikrovlnky, varné konvice i lednice. Každý rok je nějaké vylepšení.

Marie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po letech jsem se rozhodla zakoupit stan a výbavu k němu a s manželem a vnoučaty (4 a 7 let) vyzkoušet i stanovat. Napoprvé jsem vybrala Sedmihorky a byli jsme s manželem opravdu nadšeni. Děti se ani chvíli nenudily, je tam pro ně naprosto úžasné prostředí, vyžití, program. I přes velké množství rekreantů nebyly nikde návaly, fronty. Sociálky stále čisté a v dostatečném množství. Jídlo bez front, nejlepší asi Skalák. Personál všude skvělý, milý a usměvavý. Ani jednou jsem neměla pocit, že obtěžujeme. Nikde žádné zákazy nebo příkazy. I vhorku je tam možnost s dětmi zalézt do stínu (skvělá herna Nový Mlýn, nebo klubovna). K dispozici kuchyňka, lednice i mrazáky, dvě pračky a jedna sušička, všude pitná voda, teplá voda ve sprchách po celý den.

marcela š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem ubytovana s vnučkami na Podhaji a každy den jsme chodili do kempu.V Podhají ubytovaní i personal super moc rada se tam příští rok vrátím.A v kempu bezva programy pro děti.Prostě vše super.Rada se tam každy rok vracím

Dagmar P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nemělo to chybu, prostě super!!!

Jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místo pod stanem na louce od Sedmihorek, kde sociální zařízení bylo ve formě TOI TOI, bylo by dobré zohlednit cenu, protože zde nejsou ani umývárny ani WC. Jediný benefit - byl zde klid. Celkem na tak vychvalovaný kemp hodnotím jako NIC-MOC.

Mp

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedním slovem perfektní

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím do tohoto super kempu více jak 30 let. Už jsem tam jako doma. Děti mi už vyrostly, tak několik let jezdím s vnučkou a neteří. Ony i já jsme naprosto nadšené. Nelze naprosto nic vytknout. Celému kolektivu pracovníků moc děkuji. Super jídlo ve Skaláku s prima lidmi obsluhy, totéž i ve stánku vedle. Všichni mají můj obrovský obdiv, vždy s úsměvem na tváři. DÍKY a příští léto na shledanou, všem pevné zdraví.

Petra

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro rodiny s detmi idealni prostredi. Bohaty doprovodny program. Okoli krasne. Kemp cisty, sluzby v poradku. Neni co vytknout.

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOCAMP SEDMIHORKY , který hodnotilo 112 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOCAMP SEDMIHORKY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí AUTOCAMP SEDMIHORKY.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist