Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec - Hodnocení

2.9 / 10 Průměrné
podle 16 recenzí (celkem 67)  

Námestie 1. Mája 4,
SENEC 903 01 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

29% Hodnocení 16
Celkem hodnocení 67
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Eva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkové prostředí dobré,ale bezpečnost nulová. Zloději i ve všední den. Přímo z chatky při naší přítomnosti nám byl ukraden telefon a peněženka z batohu. Nejspíše se jedná o tři malé děcka. Hrůza, nikdy víc. Dávejte ai pozor.

Anežka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Peklo na zemi. Do kempu jsme s přitelem přijeli úplně bez energie a doufali jsme, že si aspon trochu odpočineme. To je v tomhle kempu utopie. Všude byla hromada ožralů a střepů (pravděpodobně nenajdete místo bez aspoň jedné rozbité flašky). Spát se tam taky nedá, protože pořád slyšíte buď hluk z diskoték nebo řvoucí ožraly. Tento problém tam nikdo neřeší (a to kolem neustále jezdilo policejní auto). K tomu přítelovi ukradli boty. A jako třešnička voda smrdí jako mrtvé ryby.

Zdeněk B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den.
Letos jsme s rodinou navštívili na začátku srpna kemp Senec jih. Máme vlastní karavan s uzavíratelnou stanovou předsíní. V noci mezi půlnocí a druhou hodinou nám do předsíně vlezl zloděj, ukradl nám značkové oblečení, boty, spacák a jedno horské kolo, které bylo zamčené zámkem. Je to opravdu děsné, co si tam zloději dovolí. Vedoucí kempu říkal, že je mu to líto, ale za to si nic nekoupíme. Minulý rok jsem zase řešil při oslavách prodeje vína reprodukovanou hudbu běžně do 3 hodin ráno. Nevyřešila to ani městská ani státní policie. Myslím si, že kemp vydělá přes sezónu dost peněz na to, aby kemp zajistili proti krádežím. Není tak velký rozlohou, aby se to nedalo realizovat....

Dana G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěla bych navázat na ostatní recenze. Na Senec - jižní stranu, tedy mnohem klidnější než sever/bez diskoték a vetšího hluku/ jezdíme každý rok již několik let a nyní již i s vnoučaty. Rádi se sem vacíme, že zde opět potkáme staré známé, kteří se též rok co rok vracejí. Letos jsme zde strávili 3týdny. Že se zde krade je známo, každý rok jsme se s tímto nešvarem setkali. Ale v letošním roce to bylo bohužel na denním pořádku, mobily, doklady, kola, rozbité zadní sklo u auta a tudíž vykradený, krádeže z lednice v kuchyňce, atd. Policie přijede, sepíše, a .. to je bohužel vše. Letos poprvé za ty roky se nás krádež též týkala. Dětem se z předstanu u karavanu ztratily koloběžky. Takže 4tisíce v ..pryč. Řekli jsme to jen na recepci, protože je to stejně vše zbytečné.. Dáme zálohu 5eur za klíč od WC, sprchy a kuchyňky, tedy pro ubytované, ale jsou tam z venku od letošního roku jen kliky, takže vlastně veřejné, protože tam chodí nejen lidé ubytovaní v kempu, pro které je to určené, ale lidé, kteří se přijdou jen vykoupat - místní apod. V kuchyňce v mikrovlnce byla paní si ohřát jídlo pro děti, na záchodě procházející lidé, ve sprše 2paní..ještě si povídaly, že zítra se osprchují zas, že aspoň doma ušetří. Takže platíme i za cizí. Jinak ale co se týče čistoty na WC, sprchy, toal. papír, atd vše v poho. Celý kemp otevřený ve dne v noci z několika stran. Je to velká škoda, protože je zde opravdu velice krásně. Svědčí o tom i známé tváře v kempu z předešlých roků. Krásné město, okolí, skvělá voda, hospůdky, vyžití pro děti,.. Majitel by se měl opravdu zamyslet..uzavřít objekt, ostraha, kamery.. Protože hodně rekreantů odjelo, a i jak se říká o skalních, včetně nás, pomalu přemýšlí o jíné lokalitě, velká škoda.

Soptík

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nic strašnějšího jsem nezažil je pátek a v kempu řvou asi 4 diskoteky, kemp se proměnil v okružní závodní dráhu (neskutečný počet aut) řev z každého koutu a spoustu ožralých a pořvávajících lidí. Záchody jsou nepoužitelné již od osmi. Stanovali jste někdy na Matějské pouti? Já už ano. V žádném případě nedoporučuji.

Milada

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejhorší kempovani jaké jsme zazili. Jedna krádež za druhou, boční vchody jsou celou noc otevřené bez jakékoliv kontroly a na noční obhlídku posílá pan ředitel vrátného místo kvalifikovane ochranky. Do sprch a na záchody chodí bezdomovci z města, protože jsou přístupné všem, nic se nezamyka, i kdyz jsme nafasovali klíče. Co dáte do lednice v kuchynce, ráno tam nenajdete, teda pokud se jedná o něco lepšího. Jinak krade se tam tak od čtyř rána do pěti, jsou uz zhasle světla a krásné už vidí, co kde máte. Lezou do stanu, do karavanu, do aut....Během týdne zmizelo několik kol.... Meli jsme prikazano nosit ubytovaci karticky stale u sebe, ale nikdo nic nekontroluje. Jen kazde rano kontroluji jestli mate zaplaceno. Jediné pozitivní na tomto kempu je čistá voda v jezeře.

Misa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spat u silnice a pred panelakem za plotem me uplnene uspokojil. Vse verejne, nic se nezamikalo dle slibu na recepci.

Marki

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Socialky čisté. Prostředí pekne, ale ukradli nám přes noc 2 kola. Sousedům vybrali auto. Kemp je přes noc volně přístupný komukoliv. Přes den je na vratnicich vybíráno vstupné, ale přes noc nikdo nikde-Otevřené vstupy.

Miroslav

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Noční Můra. Nic Pozitivního. Celkem fajn koupání. Ale kempu bych se vyhnul obloukem.

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hned první noc nám od stanu ukradli kola. Policie to s námi sepsala a to je asi tak vše, co pro nás udělala. Sousedům okolo ve stanech se pravidelně každou noc věci taky ztráceli. Očividně je to zde na denním pořádku. Já na to nemám náturu spát mezi zloději. Sbalili jsme si věci a odjeli, ikdyž jsme měli zaplaceno na déle...

J

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 23.6.2018

Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme okradeni, lituju ze jsem nečetla tato hodnocení dříve. Nikdy už tam nepojedeme, okradou vás přímo ve stanu, metr od vás. Policie o tom ví, sepíše s vámi protokol a to je vše . Nejsou kamery, nedělají nic pro bezpečnost. Otřesné !!!!!!

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem v kempech po EU různě. Někdy je to modernější někde ne. Ale všude bylo vždy čisto. A hlavně nikdy se mi nestalo ,že by po 22.hodině byl v kempech hluk. Za rušení se vykazovalo z kempu ! A tady ?! hluk,randál a krádeže !! Krádeže na denním pořádku a nijak se to neřeší a ani kroky nepodnikají proti tomu. A rušení nočního klidu ?! Tak to je vrchol....člověk který má na starost kemp by měl dostat hned hodinový vyhazov.

Josef

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

rusny kemp, v noci rachot az do rana.Pod stan uz bych nejel.

roman g.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp v poriadku, v nocnych hodinach vsak hlasna hudba, podgurazeny ludia z blizkeho podniku, hned vedla miest na stanovanie. cca do 1 hod nad ranom

Ivana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistá voda, spousta vyžití pro celou rodinu.
V noci je kemp hlučný, zvláště o víkendu, kdy zde přijíždí spousta mladých "kalit".

Pája

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již dříve jsme v Senci byli na dovolené, ale ubytováni v soukromí a protože se nám tam líbilo, vrátili jsme se tam. Tentokrát jsme se ubytovali pod stan v kempu-sever. Z prvního večera jsme ale odvezli nepěkný zážitek, protože v kempu jsou i hotely a v nich se ubytovávají především cizinci a ti bohužel neví, jak se chovat.
Hned první večer jsme poklidně procházeli kolem rušného stánku (angličani ??) a v momentě se strhla velká rvačka mezi muži. Ženy a děti (zřejmě příbuzné) začali strašně křičet a potom všichni utíkali davem pryč odtud do bezpečí. Po chvilce k incidentu dorazila asi čtyři policejní vozidla. Poté kemp projížděli v noci i během dne.
Ještě jsem se nesetkala s kempem, kde není alespoň malá kuchyňka na uvaření kávy nebo malého jídla. Zásuvku na zapojení rychlovarné konvice jsem našla v umývárně nádobí, kde jsem konvici postavila na potrubí (bylo nás takových víc), abych konvici nemusela celou dobu držet ve vzduchu. Žádný vařič tady nenajdete.
Bylo prezentováno, že jsou zrekonstruovaná sociální zařízení. Prošla jsem všechna, která v kempu jsou a jediné, v čem by mohla být zrekonstruované je to, že jsou natřeny zvenčí novou barvou. Toť vše. Na WC stále chybělo mýdlo, ve sprchách i přes den člověk musel procházet kalužemi vody a pracovnice, které tam u jedněch z těchto sociálních zařízení stále jen seděli a kecali, to vůbec nezajímalo. U zrcadel není elektřina, takže si ani vlasy nemůžete upravit a muži se ani neoholí.
Chybějící elektřina mě hodně vadila, protože nás v tomto hodně omezila, hlavně ve vaření, s čímž jsme "v dnešní době" nepočítali.
Jídlo, pití v kempu předražené, ale dle jedné z předešlých recenzí jsme chodili na obědové menu za 3,20 euro i s polévkou do Hviezdoslavovi ulice do jídelny Espresso.
Měli moc dobrá jídla na výběr a velmi ochotný personál, můžeme jen doporučit.
Jinak voda v jezeře pěkná, čistá, dobré sportovní vyžití a večerní hudba.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Barbora Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp úžasný, stále máte kam jít.

Miki

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné, koupání skvělé, voda čístá. Kemp rozlehlý, stravování dle libosti každého a celkem slušný výběr za přijatelné ceny. Poněkud hlučnější
hudba dlouho do noci, s tím se musí počítat při tomto druhu ubytování.
Mrzuté bylo, že sprchy zavírali ve 21h na což nás na recepci nikdo neupozornil
ani vzhledem k tomu, že jsme se v kempu ubytovávali po 20hod.! Zbývaly jen toalety a venku umývací žlaby i když v dostatečném počtu.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První noc- nevkusná hudba do 5 rána pro cca 4 lidi sedící v bufetu. Příště musíme postavit stan dál od bufetů.
Druhá noc- zloděj ve stanu!!!
Třetí noc- klidný spánek.
Čistý kemp, pláž blízko, pěkné prostředí, spoustu možností postavit stan ve stínu, dostatek sociálních zařízení.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme do Sence už pár let po sobě skupina asi 7 rodin s dětmi do stanu, rok od roku je to horší a horší co se týče poměru cena/služby/bezpečí. Kemp je moc krásný, voda bezkonkurenční, vyžití pro děti i dospělé super, jídlo se dá taky vybrat kvalitní za celkem normální peníze, ale co se týče bezpečí tak to je katastrofa! Hned v kempu je dokonce ubytovna pro rumuny nebo jaká národnost to je, ale sledují vás co děláte u stanu, kdy odcházíte apod. Dokonce jsem měla tu čest vyrušit zloděje v našem stanu jak jsme všichni spali, hororový zážitek! Poslední dvě noci jsme si koupili pokoj na hotelu, strach už nám nedovolil zůstat ve stanu. Každým rokem se tady všichni těšíme, ale obávám se, že příští rok už tomu tak nebude a budeme shánět jinou lokalitu. Tohle už pak není odpočinek a dovolená, když nevypnete a musíte jak přes den tak hlavně v noci hlídat stany a auta! Nejhorší je, že policie to má úplně na háku! Škoda, protože místo je to úžasné.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vedeni kempu se prislo omluvit a vysvetlili co se pro to dela aby se zamezili kradeze v kempu a pan zastupce kempu ktery nam predtim rikal ze mu to jedno tak se prisel omluvit

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z patka na sobotu vykrádání 5 karavanu a 6 stanu a ze soboty na neděli vykradených mi v karavanu a dalších 6 stanu už tam v životě nepojede a ředitel kempu říkal ze tam mají napsáno ze za osobní věci neruší ze stim nic dělat nebudou ani kamerový systém ani ostrahu ze mu je jedno ze tam nikdo jezdit nebude takhle si váží cestovního ruchu v tomto kempu

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme naprosto spokojení. Stan jsme měli na kraji, co nejdále od bufetů a vyspali jsme se vždy perfektně bez hluku. Jinak to tam po nocích opravdu žije, všude buď diskotéka nebo živá kapela apod..Voda úžasná, čistá, přístup do vody velmi dobrý. Každé ráno jsme si dali na bruslích kolečko kolem celého jezera, je tam příjemná cesta. Všude dostatek jídla za přijatelné ceny. Moc ráda bych se tam někdy zase vrátila :-)

Šaki

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ani jednou jsme se nevyspali a to i přesto,že jsem stan umístil co nejdál od bufetů. Po večerech to tam vypadá jak cirkus Humberto, každý bufet si objedná svou kapelu a ty se navzájem přeřvávaj.Neuměj točit pivo, neustále teplé. To,že se tam krade je známá věc, ale do auta si netroufnou. Měli by se zamyslet a udělat zónu pro rodiče s dětmi.

Adriana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsem jezdila 11let po sobě,ale už nikdy více mě a mé známé tam nikdo neuvidí, kradení jak na běžícím pásu,nikdo s tím nic nedělá,člověk se bál jít spát a stejně ho okdradli cca o věci v hodnotě 10 000Kč a to jsme si věci hlídali.. policie nic nedělá,personál arogantní, čistota ve sprchách a wc - rok od roku horší a horší,člověk by si přál alespon teplou vodu, kterou za celou dobu pobytu neměl..to je hlídání kempu 2 vrátnice, které přes noc nikdo nehlídá a dostane se tam každý..jediné pozitivum je noční zábava,kde se dá večer někam zajít.. NEDOPORUČUJI

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec, který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist