Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec - Hodnocení

6.1 / 10 Chvályhodné
podle 13 recenzí (celkem 55)  

Námestie 1. Mája 4,
SENEC 903 01 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

61% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 55
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Josef

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

rusny kemp, v noci rachot az do rana.Pod stan uz bych nejel.

roman g.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp v poriadku, v nocnych hodinach vsak hlasna hudba, podgurazeny ludia z blizkeho podniku, hned vedla miest na stanovanie. cca do 1 hod nad ranom

Ivana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistá voda, spousta vyžití pro celou rodinu.
V noci je kemp hlučný, zvláště o víkendu, kdy zde přijíždí spousta mladých "kalit".

Pája

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již dříve jsme v Senci byli na dovolené, ale ubytováni v soukromí a protože se nám tam líbilo, vrátili jsme se tam. Tentokrát jsme se ubytovali pod stan v kempu-sever. Z prvního večera jsme ale odvezli nepěkný zážitek, protože v kempu jsou i hotely a v nich se ubytovávají především cizinci a ti bohužel neví, jak se chovat.
Hned první večer jsme poklidně procházeli kolem rušného stánku (angličani ??) a v momentě se strhla velká rvačka mezi muži. Ženy a děti (zřejmě příbuzné) začali strašně křičet a potom všichni utíkali davem pryč odtud do bezpečí. Po chvilce k incidentu dorazila asi čtyři policejní vozidla. Poté kemp projížděli v noci i během dne.
Ještě jsem se nesetkala s kempem, kde není alespoň malá kuchyňka na uvaření kávy nebo malého jídla. Zásuvku na zapojení rychlovarné konvice jsem našla v umývárně nádobí, kde jsem konvici postavila na potrubí (bylo nás takových víc), abych konvici nemusela celou dobu držet ve vzduchu. Žádný vařič tady nenajdete.
Bylo prezentováno, že jsou zrekonstruovaná sociální zařízení. Prošla jsem všechna, která v kempu jsou a jediné, v čem by mohla být zrekonstruované je to, že jsou natřeny zvenčí novou barvou. Toť vše. Na WC stále chybělo mýdlo, ve sprchách i přes den člověk musel procházet kalužemi vody a pracovnice, které tam u jedněch z těchto sociálních zařízení stále jen seděli a kecali, to vůbec nezajímalo. U zrcadel není elektřina, takže si ani vlasy nemůžete upravit a muži se ani neoholí.
Chybějící elektřina mě hodně vadila, protože nás v tomto hodně omezila, hlavně ve vaření, s čímž jsme "v dnešní době" nepočítali.
Jídlo, pití v kempu předražené, ale dle jedné z předešlých recenzí jsme chodili na obědové menu za 3,20 euro i s polévkou do Hviezdoslavovi ulice do jídelny Espresso.
Měli moc dobrá jídla na výběr a velmi ochotný personál, můžeme jen doporučit.
Jinak voda v jezeře pěkná, čistá, dobré sportovní vyžití a večerní hudba.

Barbora Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp úžasný, stále máte kam jít.

Miki

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné, koupání skvělé, voda čístá. Kemp rozlehlý, stravování dle libosti každého a celkem slušný výběr za přijatelné ceny. Poněkud hlučnější
hudba dlouho do noci, s tím se musí počítat při tomto druhu ubytování.
Mrzuté bylo, že sprchy zavírali ve 21h na což nás na recepci nikdo neupozornil
ani vzhledem k tomu, že jsme se v kempu ubytovávali po 20hod.! Zbývaly jen toalety a venku umývací žlaby i když v dostatečném počtu.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První noc- nevkusná hudba do 5 rána pro cca 4 lidi sedící v bufetu. Příště musíme postavit stan dál od bufetů.
Druhá noc- zloděj ve stanu!!!
Třetí noc- klidný spánek.
Čistý kemp, pláž blízko, pěkné prostředí, spoustu možností postavit stan ve stínu, dostatek sociálních zařízení.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme do Sence už pár let po sobě skupina asi 7 rodin s dětmi do stanu, rok od roku je to horší a horší co se týče poměru cena/služby/bezpečí. Kemp je moc krásný, voda bezkonkurenční, vyžití pro děti i dospělé super, jídlo se dá taky vybrat kvalitní za celkem normální peníze, ale co se týče bezpečí tak to je katastrofa! Hned v kempu je dokonce ubytovna pro rumuny nebo jaká národnost to je, ale sledují vás co děláte u stanu, kdy odcházíte apod. Dokonce jsem měla tu čest vyrušit zloděje v našem stanu jak jsme všichni spali, hororový zážitek! Poslední dvě noci jsme si koupili pokoj na hotelu, strach už nám nedovolil zůstat ve stanu. Každým rokem se tady všichni těšíme, ale obávám se, že příští rok už tomu tak nebude a budeme shánět jinou lokalitu. Tohle už pak není odpočinek a dovolená, když nevypnete a musíte jak přes den tak hlavně v noci hlídat stany a auta! Nejhorší je, že policie to má úplně na háku! Škoda, protože místo je to úžasné.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vedeni kempu se prislo omluvit a vysvetlili co se pro to dela aby se zamezili kradeze v kempu a pan zastupce kempu ktery nam predtim rikal ze mu to jedno tak se prisel omluvit

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z patka na sobotu vykrádání 5 karavanu a 6 stanu a ze soboty na neděli vykradených mi v karavanu a dalších 6 stanu už tam v životě nepojede a ředitel kempu říkal ze tam mají napsáno ze za osobní věci neruší ze stim nic dělat nebudou ani kamerový systém ani ostrahu ze mu je jedno ze tam nikdo jezdit nebude takhle si váží cestovního ruchu v tomto kempu

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme naprosto spokojení. Stan jsme měli na kraji, co nejdále od bufetů a vyspali jsme se vždy perfektně bez hluku. Jinak to tam po nocích opravdu žije, všude buď diskotéka nebo živá kapela apod..Voda úžasná, čistá, přístup do vody velmi dobrý. Každé ráno jsme si dali na bruslích kolečko kolem celého jezera, je tam příjemná cesta. Všude dostatek jídla za přijatelné ceny. Moc ráda bych se tam někdy zase vrátila :-)

Šaki

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ani jednou jsme se nevyspali a to i přesto,že jsem stan umístil co nejdál od bufetů. Po večerech to tam vypadá jak cirkus Humberto, každý bufet si objedná svou kapelu a ty se navzájem přeřvávaj.Neuměj točit pivo, neustále teplé. To,že se tam krade je známá věc, ale do auta si netroufnou. Měli by se zamyslet a udělat zónu pro rodiče s dětmi.

Adriana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsem jezdila 11let po sobě,ale už nikdy více mě a mé známé tam nikdo neuvidí, kradení jak na běžícím pásu,nikdo s tím nic nedělá,člověk se bál jít spát a stejně ho okdradli cca o věci v hodnotě 10 000Kč a to jsme si věci hlídali.. policie nic nedělá,personál arogantní, čistota ve sprchách a wc - rok od roku horší a horší,člověk by si přál alespon teplou vodu, kterou za celou dobu pobytu neměl..to je hlídání kempu 2 vrátnice, které přes noc nikdo nehlídá a dostane se tam každý..jediné pozitivum je noční zábava,kde se dá večer někam zajít.. NEDOPORUČUJI

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lubomír M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spkojenost po všech stránkách

frantsek.p@seznam.cz

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hrozně se tam krade a nikdo s tím nic nedělá a je to čím dál horší- kradou tam cigáni a tady ta verbeš!! Celá parta jsme tam jezdili minimálně 2krát za léto na týden. Díky tomuto už tam nikdy nepojedeme!

Radek R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super pobyt zcela bez výhrad nezbývá nic jiného než jen chválit

miloš s.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.3. - 31.3.2015

Celkový dojem

pro mě je to tam super, už vím kam jít kde se pobavit, co jíst a pít, jak se vyspat, atmosféra co si na senci umíme vytvořit je neskutečná, každý rok se tam pod stan těšíme a to je nám už přes padesát let, proti zlodějům jsme se ubránili kleštěma a drátem všechno máme přidrátované že nic neodneseš, jinak se tam fakt krade, bordel do rána, a o tom to je senec žije, kdo chce klid at de jinam jinak to nejde

kuriakova D.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chodime tam 2x cez leto,navstivili sme aj ine kempi a tak vieme posudit uroven a cistotu.

Jana

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je naozaj super,je tam vela možností či už stravovania, zábavy, voda naozaj krásna čistá aj prístup k vode je veĺmi dobrý, už sme tam boli druhý rok po sebe,ale na anše velké sklamanie sem tam zasa natrafili na neprispôsobivých občanov ani neviem povedať či Rumunských alebo akých cigáňov,ktorý sú tam celé leto a dovolenku veĺa lu´dom len znepríjemňujú nakoľko sa tam správajú ako keby im to tam všetko patrilo kto to videl a zažil na vlastnej koži vie o čom hovorím keby to tu mám všetko rozpísať tak by to bolo na veľmi dlho...no najhoršie je,že nikto s tým nič nerobí aj napriek obrovskému množstvu sťažností kempujúcich, vždy vás len odbijú že sa máte presťahovať od nich ďalej čo je zasa len ustupovanie neprispôsobilej komunite to predsa neni riešenie...no najhoršie je že sme sa aj presunuti ďalej a večer po 22.00 hod,kedy už sa da vojsť do kempu bez kontorlovania pri rampe,tak večer sa pri nas zasa objavili ďalšie 2-3 stany prespali samozrejme bez platenia a rano do 8.00 hod rýchlo odišli a toto sa opakovalo dokola každý večer.NO NESKUTOČNÉ NIEČO AKO TAM KAŠLÚ NA TO A TENTO OBROVSKÝ PROBLÉM NERIEŠA, UŽ JE NA ČASE, ABY S TÝM NIEKTO NIEČO ZAČAL ROBIŤ A NEDOVOLIL IM TAM VOBEC BYŤ!!!!!!!

Pája P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím tam od mích čtyř let ... samozřejmě se tam toho od té doby spoustu změnilo ... kemp žije nočním životem, což pře tím nebylo .... většina to odsuzuje...že je prý celou noc slyšet hudba .... ale tak se nemůžou divit když si postaví stan hned před diskotékou ... neříkám že i mi jsme si na to někdy nestěžovali, ale vždycky, když jsme na to upozornili nám ochotně pomohli ... prostředí, tobogány, čisté jezero, stánky, restaurace a prostě veškerý celkový dojem je pro mě vynikající .... těším se zase na další sezónu...

MARKÉTA Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 4.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem každý rok. Všude čisto. Zábava pro děti i dospělé. Blízko nádherný akvapark a čistá voda v jezeře, krásná oblázková pláž.Jen chybí nějaký obchod se základními potravinami.

Alice B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi živý kemp, určitě ne pro rodiny s dětmi- ty se po první noci stěhovali jinam. Já sem taky mladá a chci se bavit, ale to co tam někteří předváděli nemá obdoby, co je moc to je moc.... Diskotéka 24h denně, řev od rána do večera, ani jednu noc sme se pořádně nevyspali. Když sem se byla ptát na vrátnici, jesli tam je vůbec nějakej noční klid, arogantní starej dědek mi odpoveděl, že ani ne, někdy do 5h ráno někdy do 4h, prý podle toho jak to tam žije. Při příjezdu vás na to samozřejmě neupozorní...V dobu co jsme tam byli se strašně kradlo, nejednou sme vyháněli zloděje v noci od stanu. Neustále sme se báli jestli ráno nebude auto vykradený,... zato to fakt nestojí. Policie tam sice chodí ale stejně s tím nic neudělá. Když sme je poprosili o pomoc, div se nám nevysmáli do očí.
Teplá voda tekla jen v určitou hodinu, jinak studená.
Jinak jezera jsou moc pěkná, voda čistá, okolí taky pěkné, nedaleko je Oáza sibiřského tygra, kam se dá jet na výlet.

L L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hlučný kemp - z diskoték a také od ubytovaných. Prakticky ze všech stran k vám doléhá hudba, řev a startování motorek, když skončí diskotéka, začně řev odcházející alkoholem posilněné "mládeže". Prakticky každou noc v okolí někdo okradený (buď ve stanu nebo taky vloupání do aut - hlavně Škoda Octavia). Policie sice párkrát projela areálem, ale to bylo k ničemu.

JIRI   NEORAL

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V AREALU KEMPU NAJDETE KRISTALOVE CISTOU VODU,COZ JINAK V KEMPECH NENI OBVYKLE VSEM DOPRUCUJI

Jiřinka D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

voda, jídlo, disko, bezstarostnost,.............................................................

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist