Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec - Hodnocení

5.7 / 10 Chvályhodné
podle 9 recenzí (celkem 49)  

Námestie 1. Mája 4,
SENEC 903 01 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

57% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 49
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První noc- nevkusná hudba do 5 rána pro cca 4 lidi sedící v bufetu. Příště musíme postavit stan dál od bufetů.
Druhá noc- zloděj ve stanu!!!
Třetí noc- klidný spánek.
Čistý kemp, pláž blízko, pěkné prostředí, spoustu možností postavit stan ve stínu, dostatek sociálních zařízení.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme do Sence už pár let po sobě skupina asi 7 rodin s dětmi do stanu, rok od roku je to horší a horší co se týče poměru cena/služby/bezpečí. Kemp je moc krásný, voda bezkonkurenční, vyžití pro děti i dospělé super, jídlo se dá taky vybrat kvalitní za celkem normální peníze, ale co se týče bezpečí tak to je katastrofa! Hned v kempu je dokonce ubytovna pro rumuny nebo jaká národnost to je, ale sledují vás co děláte u stanu, kdy odcházíte apod. Dokonce jsem měla tu čest vyrušit zloděje v našem stanu jak jsme všichni spali, hororový zážitek! Poslední dvě noci jsme si koupili pokoj na hotelu, strach už nám nedovolil zůstat ve stanu. Každým rokem se tady všichni těšíme, ale obávám se, že příští rok už tomu tak nebude a budeme shánět jinou lokalitu. Tohle už pak není odpočinek a dovolená, když nevypnete a musíte jak přes den tak hlavně v noci hlídat stany a auta! Nejhorší je, že policie to má úplně na háku! Škoda, protože místo je to úžasné.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vedeni kempu se prislo omluvit a vysvetlili co se pro to dela aby se zamezili kradeze v kempu a pan zastupce kempu ktery nam predtim rikal ze mu to jedno tak se prisel omluvit

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z patka na sobotu vykrádání 5 karavanu a 6 stanu a ze soboty na neděli vykradených mi v karavanu a dalších 6 stanu už tam v životě nepojede a ředitel kempu říkal ze tam mají napsáno ze za osobní věci neruší ze stim nic dělat nebudou ani kamerový systém ani ostrahu ze mu je jedno ze tam nikdo jezdit nebude takhle si váží cestovního ruchu v tomto kempu

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme naprosto spokojení. Stan jsme měli na kraji, co nejdále od bufetů a vyspali jsme se vždy perfektně bez hluku. Jinak to tam po nocích opravdu žije, všude buď diskotéka nebo živá kapela apod..Voda úžasná, čistá, přístup do vody velmi dobrý. Každé ráno jsme si dali na bruslích kolečko kolem celého jezera, je tam příjemná cesta. Všude dostatek jídla za přijatelné ceny. Moc ráda bych se tam někdy zase vrátila :-)

Šaki

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ani jednou jsme se nevyspali a to i přesto,že jsem stan umístil co nejdál od bufetů. Po večerech to tam vypadá jak cirkus Humberto, každý bufet si objedná svou kapelu a ty se navzájem přeřvávaj.Neuměj točit pivo, neustále teplé. To,že se tam krade je známá věc, ale do auta si netroufnou. Měli by se zamyslet a udělat zónu pro rodiče s dětmi.

Adriana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsem jezdila 11let po sobě,ale už nikdy více mě a mé známé tam nikdo neuvidí, kradení jak na běžícím pásu,nikdo s tím nic nedělá,člověk se bál jít spát a stejně ho okdradli cca o věci v hodnotě 10 000Kč a to jsme si věci hlídali.. policie nic nedělá,personál arogantní, čistota ve sprchách a wc - rok od roku horší a horší,člověk by si přál alespon teplou vodu, kterou za celou dobu pobytu neměl..to je hlídání kempu 2 vrátnice, které přes noc nikdo nehlídá a dostane se tam každý..jediné pozitivum je noční zábava,kde se dá večer někam zajít.. NEDOPORUČUJI

Lubomír M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spkojenost po všech stránkách

frantsek.p@seznam.cz

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hrozně se tam krade a nikdo s tím nic nedělá a je to čím dál horší- kradou tam cigáni a tady ta verbeš!! Celá parta jsme tam jezdili minimálně 2krát za léto na týden. Díky tomuto už tam nikdy nepojedeme!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Radek R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super pobyt zcela bez výhrad nezbývá nic jiného než jen chválit

miloš s.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.3. - 31.3.2015

Celkový dojem

pro mě je to tam super, už vím kam jít kde se pobavit, co jíst a pít, jak se vyspat, atmosféra co si na senci umíme vytvořit je neskutečná, každý rok se tam pod stan těšíme a to je nám už přes padesát let, proti zlodějům jsme se ubránili kleštěma a drátem všechno máme přidrátované že nic neodneseš, jinak se tam fakt krade, bordel do rána, a o tom to je senec žije, kdo chce klid at de jinam jinak to nejde

kuriakova D.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chodime tam 2x cez leto,navstivili sme aj ine kempi a tak vieme posudit uroven a cistotu.

Jana

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je naozaj super,je tam vela možností či už stravovania, zábavy, voda naozaj krásna čistá aj prístup k vode je veĺmi dobrý, už sme tam boli druhý rok po sebe,ale na anše velké sklamanie sem tam zasa natrafili na neprispôsobivých občanov ani neviem povedať či Rumunských alebo akých cigáňov,ktorý sú tam celé leto a dovolenku veĺa lu´dom len znepríjemňujú nakoľko sa tam správajú ako keby im to tam všetko patrilo kto to videl a zažil na vlastnej koži vie o čom hovorím keby to tu mám všetko rozpísať tak by to bolo na veľmi dlho...no najhoršie je,že nikto s tým nič nerobí aj napriek obrovskému množstvu sťažností kempujúcich, vždy vás len odbijú že sa máte presťahovať od nich ďalej čo je zasa len ustupovanie neprispôsobilej komunite to predsa neni riešenie...no najhoršie je že sme sa aj presunuti ďalej a večer po 22.00 hod,kedy už sa da vojsť do kempu bez kontorlovania pri rampe,tak večer sa pri nas zasa objavili ďalšie 2-3 stany prespali samozrejme bez platenia a rano do 8.00 hod rýchlo odišli a toto sa opakovalo dokola každý večer.NO NESKUTOČNÉ NIEČO AKO TAM KAŠLÚ NA TO A TENTO OBROVSKÝ PROBLÉM NERIEŠA, UŽ JE NA ČASE, ABY S TÝM NIEKTO NIEČO ZAČAL ROBIŤ A NEDOVOLIL IM TAM VOBEC BYŤ!!!!!!!

Pája P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím tam od mích čtyř let ... samozřejmě se tam toho od té doby spoustu změnilo ... kemp žije nočním životem, což pře tím nebylo .... většina to odsuzuje...že je prý celou noc slyšet hudba .... ale tak se nemůžou divit když si postaví stan hned před diskotékou ... neříkám že i mi jsme si na to někdy nestěžovali, ale vždycky, když jsme na to upozornili nám ochotně pomohli ... prostředí, tobogány, čisté jezero, stánky, restaurace a prostě veškerý celkový dojem je pro mě vynikající .... těším se zase na další sezónu...

MARKÉTA Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 4.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem každý rok. Všude čisto. Zábava pro děti i dospělé. Blízko nádherný akvapark a čistá voda v jezeře, krásná oblázková pláž.Jen chybí nějaký obchod se základními potravinami.

Alice B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi živý kemp, určitě ne pro rodiny s dětmi- ty se po první noci stěhovali jinam. Já sem taky mladá a chci se bavit, ale to co tam někteří předváděli nemá obdoby, co je moc to je moc.... Diskotéka 24h denně, řev od rána do večera, ani jednu noc sme se pořádně nevyspali. Když sem se byla ptát na vrátnici, jesli tam je vůbec nějakej noční klid, arogantní starej dědek mi odpoveděl, že ani ne, někdy do 5h ráno někdy do 4h, prý podle toho jak to tam žije. Při příjezdu vás na to samozřejmě neupozorní...V dobu co jsme tam byli se strašně kradlo, nejednou sme vyháněli zloděje v noci od stanu. Neustále sme se báli jestli ráno nebude auto vykradený,... zato to fakt nestojí. Policie tam sice chodí ale stejně s tím nic neudělá. Když sme je poprosili o pomoc, div se nám nevysmáli do očí.
Teplá voda tekla jen v určitou hodinu, jinak studená.
Jinak jezera jsou moc pěkná, voda čistá, okolí taky pěkné, nedaleko je Oáza sibiřského tygra, kam se dá jet na výlet.

L L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hlučný kemp - z diskoték a také od ubytovaných. Prakticky ze všech stran k vám doléhá hudba, řev a startování motorek, když skončí diskotéka, začně řev odcházející alkoholem posilněné "mládeže". Prakticky každou noc v okolí někdo okradený (buď ve stanu nebo taky vloupání do aut - hlavně Škoda Octavia). Policie sice párkrát projela areálem, ale to bylo k ničemu.

JIRI   NEORAL

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V AREALU KEMPU NAJDETE KRISTALOVE CISTOU VODU,COZ JINAK V KEMPECH NENI OBVYKLE VSEM DOPRUCUJI

Jiřinka D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

voda, jídlo, disko, bezstarostnost,.............................................................

Jana O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Teplá voda do sprch. Jinak super dovolená, příště jedem znova.

Helena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 30.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbila se mi čistota vody v jezeře,nebyli tam žádné řasy ani větší nečistota.Voda byla teplá,skvělá.Byli jsme rádi,že byl konečně v provozu malý tobogán u pláže i s restaurací.Chybí zde víc restaurací s meníčkem,nebo bylo brzy vyprodáno,nevím.Prostřední WC je stále v nehezkém stavu,spíše odpudivé včetně sprch.Tento rok tam zbytečně pořídili ve sprchách k umývadlům dotykové baterie,které vás prudkým tokem v momentě ostříkají a než se vzpamatujete tak voda přestane téct,takže další pokus a navíc voda neteče do umyvadla-ale kousek od zdi a dolů na zem.Baterie ve sprchách protékají teplou vodou-nejdou dotáhnout a navečer kdo zaváhal a šel se sprchovat kolem 19h tak voda tekla studená.Pro starší to bylo osvěžující ale malé děti měli šok.Mohly by pořídit i venkovní sprchy,jen přez den na osvěžení,klidně jen s užitkovou vodou."Jezdíme do kempu stanovat už asi 5 let po sobě,nic moc se od té doby nezměnilo.Ještě ani jednou se nám nic nestratilo-až tento rok,kdy s mámi jela i dcera s 3ma dětma a manželem.Byl jim odcizen mobil.tel.i foták,opalovací olej a zavinovací šátek.Vše v jednu noc.Bylo velké horko,proto bylo moc návštěvníků-to si nepamatujem za celou dobu co tam jezdíme.Potvrdilo se pravidlo-že zloději nemají dovolenou a jsou ve střehu víc než kdy jindy."-TOTO JE SOUKROMÉ HODNOCENÍ.

Helena H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ještě by se dalo ledas co vylepšit,ale my jsme spokojení a rádi se vracíme.

Milan P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Večerka v kempu začíná ve 4:00 ráno. Kdo nemá tvrdé spaní ať sem nejezdí. Celkový dojem s čisté vody a super koupání kazí brutální hluk diskotéky přímo v kempu a podnapilých nezletilých, kteří se kempem potulují.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem kazí neuvěřitelný noční hluk až do brzkých ranních hodin. Kdo nemá tvrdé spaní ať sem nejezdí. V kempu začíná večerka ve 4:00 ráno !!!!!

-------------------- -.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 28.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli sme tam se stanem super Kemp všude kolem restaurace plaš na pisku čisre jezero jako u moře pro děti trampoliny houpačky kolotoče pujčovna kol a koloběžek čiste socialni zařizenimy sme tam měli celou dobu teplo 38%ve stinu hlidani kempu 16hod ochrankou a měskou policiji v noci od 22:00 do 6:00 tento kemp doporučuji.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemping SLNEČNÉ JAZERÁ Senec.

Doporučujeme navštívit

Průměrné 4.5/10
Velmi dobré 7.9/10
Vynikající 9.6/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist