Ubytování
Telefon: 731 504 073







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Rožnov - Hodnocení

Camping Rožnov

Radhošťská 940,
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM 756 61 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
99% Hodnocení 345
Celkem hodnocení 400
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Rožnov


Hodnocení návštěvníků

Erica D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 15.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Večery jsou tu boží, dnešní západ slunka... a v sobotu akce BĚHÁNÍ :D těšíme se

dalibor t.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 17.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hezký kemp, prevazne pro rodiny s dětmi ale i pro sportovní nadsence

Petronela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 15.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veľmi pekný kemp. Veľa atrakcií: bazén, detské ihrisko, mini zoo, reštaurácia. V okolo je veľa možnosti na výlet

aneta z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 13.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

je tu hezky, kemp je veliký s volně přístupným bazénkem

Martina V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 10.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

odpocuvam

Mira L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 8.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

opět spokojenost, rok od roku lepší

Jan S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 7.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

prodloužená dovolená v kempu je fajn, prostředí je hezké a čisté. V kempu je i dobře zařízená restaurace,

radovan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pekne prostredi fajn bazen dobra restaurace celkova spokojenost

Sara F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vy nezklamete, děkujeme za příjemný pobyt u Vás

lucie s.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

týden v kempu stačil, rádi přijedeme opět příští rok

Romana K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 7.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp rožnov na nás udělal dojem už když jsme tu byly poprvé, to bylo myslím před 5 lety. Od té doby je to rok od roku lepší, je tu dobře. Doporučuji

ivana d.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 4.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

užíváme si to tu! Kemp se št'ávou :))))))))))))))))))))))

Macecha N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

camp je dobrý, děti tu mohou blbnout na atrakcí a tak alespon chvíli je od nich klídek. Kem hodnotím 5 hvezdičkami.

tobias v.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 6.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

slušné chování, kemp je díky tomuto vyjmečně lidský :-)

adam r.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 31.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vcelku dobrý kemp až na par nedostatků v exterieru.... ale to jsou drobnosti, kemp je dobrý, dekujeme

denisa p.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bylo nám u vás dobře, jsme rádi že jsme vás poznali

vlastimil s.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

stále dobrý, starý, nový kemp :)

Tifani J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 2.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hezké prostředí, mila obsluha

filip v.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 7.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný den, koupaliště, dobré jídlo

marketa u.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kdyby takto vypadaly a chovaly se i ostatní

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Rožnov , který hodnotilo 345 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Rožnov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Rožnov.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist