Ubytování
Telefon: 725 968 972, 725 968 972







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Rohanov - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Kemp Rohanov
10.0 / 10 Úžasné
podle 1 recenzí (celkem 31)

Kemp Rohanov,
VACOV 384 86 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
100% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 31
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Rohanov


Hodnocení návštěvníků

Anna s.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme letos prvně v kempu pod stanem.Byli jsme spokojeni jak personál byl rychlí tak okolí je tam krásně.tak i cenově.klid pro děti taky vyžití.vime kam příští rok kam jet do kempu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Frantisek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 20.6.2001

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp uzavreny. Nikde nikdo. Nadrz prazdna, okoli neupravene, trava prerostla. Okoli "restaurace" viditelne neuklizene po lonske sezone.

František

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé místo, skvělý lidi...

Ivana B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos již podruhé jsme navštívili kemp Rohanov a všem mohu jen a jen doporučit. Areál a okolí čisté. Sociální zařízení též čisté. Ochotný personál, velký výběr v kiosku. Pro děti skákačky, prolézačky. A hlavně ta pohoda a klid. Už teď víme, že se budeme rádi vracet.

Stanďák

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí, služby v pořádku. Oběd jsme využívali restauraci ve Vacově. V blízkosti je cukrárna. V okolí je co objevovat. Voda v jezeře je čistá. Doporučuji.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nechci hodnotit kemp jako takový,protože jsme se ani nestačili vybalit.Chci jen upozornit na to, že kemp má v popisu vybavení ELEKTŘINU.Nema!!!V areálu je pouze jedna přípojka,a to u hlavní budovy.Kuchyňka v kempu není, tudíž ten, kdo si s sebou veze jídlo je nahraný stejně jako my. Tohle nás hodně naštvalo,protože jsme museli v šest večer hledat nový kemp (a s dvěmi dětmi do tři let a po cestě přes celou republiku...no super zážitek hned na začátek:-(

Láďa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem s partou již řadu let. Všichni kolem Jakuba umožnili rychlé zapomenutí na období temna za předchozích majitelů. Super. Tak zase za rok.

Jakub F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp známe již delší dobu, nachází se v překrásné lokalitě pod Javorníkem a na kole podnikáme výlety i na Zadov, Kvildu a další turisticky známá místa. Koupaliště bylo vždy čisté, prostředí uklizené a obsluha příjemná. Je zde hřiště na volejbal a v poslední době přibylo i více vybavení pro děti. Často se tu konají i kulturní akce, ovšem mimo stanovací zónu, takže kdo chce spát, jistě v klidu může. Určitě se vrátíme.

Ivana P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bydlíme nedaleko a celé léto se do Rohanova jezdíme koupat a s přáteli o víkendech za zábavou. Kemp je v klidném prostředí, vybavený pro dovolenou s dětmi. Je to i vhodná základna pro cyklisty.

Bára J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé a víceméně náhodou. Udržovaná louka na stanování, prostředí i okolní krajina úžasné, příjemný personál. Koupaliště parádní, s malými dětmi jsme ocenili také malé hřiště pod terasou u kiosku. Parkovat se dá u stanu. Umývárka by zasloužila rekonstrukci, ale čistá a udržovaná. Přímo u louky také toi toi. Celkově příjemné překvapení, vrátíme se sem. Jak by tady bylo krásně, kdyby tady nebyly ty pitomý vosy!

J. K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem 40 let a letos jsme zde byli snad nejspokojenější. Moc se zlepšilo prostředí, příjemná obsluha, výborný kulturní program.

josef

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

co komentovat jezdim do kempu prez 30 let. super krajina nikdy me to tam neomrzi.

Miroslav M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super ciste a upravene prostredi

Marie M.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost úplně se vším.Krásný koupaliště,výborný pivo a jidlo.Příjemní personál a majitelé.Vrchol blazenosti byla sobotní zábava v podání kapely Harvester :-)Určitě jsme tu nebyli naposled.

Jiří N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, plocha pro stany udržovaná, klid, pěkně koupání, zapůjčení nafukovacího člunu, vstřícný personál.

Klára K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

První kempování bylo super. :)

Josef J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

tento kemp navštěvuji každý rok, ale letos jsem byl velice mile překvapen. Celý prostor kolem kempu byl výborně vyklizen, staré ruiny odstraněny, tráva vysečena, voda perfektně čistá, WC čisté, obsluha příjemná a milá. Sortiment jídla zcela dostačující a vyžití pro děti, i když pod dohledem rodičů, velice dobré. Hodně místa pro stany i karavany, prostě žádné problémy. A počasí, to vyšlo také výborně.

Martin.B

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse naprosto perfektni.

Milena V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Miluju to tady. A můj muž a děti taky. Paráda.

Kříž

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem už léta, vždy se sem rádi vracíme

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Rohanov , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Rohanov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Rohanov.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist