Ubytování
Telefon: +420 602 125 857, +420 606 691 736







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Žíchovec - Hodnocení

Autocamp Žíchovec

Žíchovec,
STRUNKOVICE NAD BLANICÍ 384 26 | Mapa

Provozní období: 15.06. - 15.09.
98% Hodnocení 71
Celkem hodnocení 280
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Žíchovec


Hodnocení návštěvníků

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 12.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako pokaždé úžasně strávený víkend. Příjemny personál, krásné prostředí, výborné jídlo. Už se moc těším na další návštěvu tohoto Šumavského ráje.

Petr H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 12.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdím pravidelně a vždy jsem se vším naprosto spokojený. A nebylo tomu jinak ani tentokrát. Kuchyně výborná, personál milý a přívětivý, prostředí čisté a upravené.

Eva Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nečekejte luxus.... Dočkáte se...krásné přírody,výborné kuchyně, ochotný personál, vstřícnosti....klid a ráj pro pejsky.Absolutní spokojenost.Budeme se velmi rádi vracet... Vlastně my se již vracíme třetím rokem. Děkujeme

Pavel H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je dosti rozsáhlý, má vlastní umělou vodní plochu, která byla kvůli čištění vypuštěná. Personál v recepci a občerstvení je ochotný a příjemný. Prodávaná jídla jsou chutná a porce velké. Sociální zařízení by bylo nutné udržovat i v průběhu dne, při větším počtu návštěvníků s karavany a stany, nebude kapacita sociálního zařízení dostatečná. Výhodou je teplá voda ve sprchách bez žetonu. Společná kuchyňka je docela dobře vybavená na vaření i uložení potravin-lednička, ta by však měla mít větší obsah. Ukládání odpadů by mělo být lépe označeno. Návštěvníci by měli být upozorněni na dodržování nočního klidu od 22 hodiny.

Milan K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Supr kemp. Domácí prostředí, výborně zázemí. Dobrá vybavenost. Dobré jídlo i pivko.

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Konečně jsme našli kemp, který jsem dlouho hledali - klidný, tichý, příjemný a i s velmi příjemným personálem :) Minigolf i hřiště není nejmodernější, ale i tak kemp nabízí dost zábavy a možností. Díky hřišti si i ti nejmenší zabaví :) Za nás určitě doporučuji.

Jaroslav P.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všechno skvělé.Doporučujeme

Jan B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp sice nedisponuje super-moderním zázemím, ale nabízí příjemné prostředí, úžasný klid a milý personál. Domácí kuchyně na jedničku. Jediná velká škoda je, že místní koupaliště už nefunguje. Ale to jistě nepokazí hodnocení 10 hvězdiček.

Autocamp Žíchovec reaguje:

Děkujeme za hodnocení a jsme moc rádi, že jste u nás byli spokojeni. Jenom musím doplnit informaci k bazénu, který jsme zřejmě během vašeho pobytu museli vypustit. Jedná se o přírodní koupaliště (vlastně takový betonový rybník) a jeho výhodou je, že když se zkazí voda, můžeme vodu vypustit a zase napustit. Tenhle proces trvá vždy 3-4 dny, podle toho kolik právě "teče" vody. Tak chci jenom uvést na pravou míru, že bazén je v tuto chvíli opět napuštěný a v provozu. Jaroslav Bárta, provozovatel kempu

Jitka H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsem zde podruhé a líbí se mi prostředí i zázemí kempu. Není tu přehnaná komerce vše je zde skromné a dostačující pro nenáročné klienty.

Šťastní

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobré zázemí, klidné prostředí a ochotný milý personál i pro motorkáře ;) Rádi se vrátíme! Šťastní

Jaroslav R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme 6.den a od začátku jsme nadmíru spokojeni ve všech směrech. Výborná a levná a česká domácí kuchyně,krásné prostředí. Je zde velice milý a vstřícný personál. Kemp můžeme všem vřele doporučit. Rozsypalovi

Ungr V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný personál, dobré jídlo za slušné ceny, horší koupání a velmi dobré prostředí.

Lucie K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý klidný kemp s milým personálem. Výborná domácí kuchyně. Byli jsme tu druhý rok a příště jedeme zas.

Louňáci

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 7.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás je naprostá spokojenost. Zařízení kempu je naprosto dostačující a stále se rok od roku zlepšující komfort kempu. Velice příjemná atmosféra i posezení v restauraci. Byli jsme zde opakovaně a už se těšíme na příští rok. Poděkování majitelům a personálu za to, že se o kemp starají a dělají ho proto tak příjemným místem pro nejen rodinnou dovolenou. Pro normální kempaře je zde vše, servis, zázemí, vyžití, klid a samozřejmě pohoda. Provozovatel počasí neovlivní, vše ostatní (nepohodu) dělají lidé-ubytovaní.br.

Kateřina M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný personál, ubytování, dobre jídlo, pivo, i mnoho akcí na výlety. Super rádi přijedeme zas.

Martina M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 5.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí i obsluha. Jídlo vynikající a hlavně za solidní ceny. Vždycky se ráda opět podívám. Jezdím pravidelně a jsem moc spokojená ? moc doporučuji

s r.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po návštěvě autokempu Žíchovec jsme se rozhodli že už na jiný kemp nejedeme. Velice jsme uvítali domácí kuchyni a přírodní koupaliště. S panem majitelem se dalo vždy dohodnout na všem velmi ochotný. Ocenili jsme klid a čistotu. Jde vidět že o kemp se starají. Rádi přijedeme příští rok zas. ???

Jaroslav

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je vidět, že provozovateli není jedno, jak to v kempu vypadá. Všude uklizeno a čisto, klid. Prostě paráda!

Jaroslav

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, vždy čisté sociální zařízení, příjemní provozovatelé a snad na všem se dá bez problémů dohodnout. Ve společné kuchyňce se dá uvařit čaj, káva, případně něco menšího k snědku. K dispozici je lednice a nádobí. Jezdíme sem již několik let o prázdninách, vždy na několik víkendů. Někdy sami, někdy s dětmi. Na zařízení a celkově na kempu je vidět ohlodání zubem času, ale v rámci možností provozovatele zde došlo během posledních let k mnohým zlepšením. Úžasný je klid, který v kempu panuje,restaurace zavíra ve 22 hodin a tak nikdo nehuláká do noci posilněn alkoholem. A to je prostě úžasné. Koupání v přírodním koupališti odpovídá možnostem, které nabízí zdroj vody, který koupaliště napájí. Co se týká čistoty a klidu, jedná se o nejlepší kemp, který můžete navštívit. Vodáci a lidé vyhledávající noční život si jistě vyberou jinde, ale přesne o tom to je...

stanďák

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Slušný výběr jidla v restauraci, milý personál, čisto. Přijedeme zase.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Žíchovec , který hodnotilo 71 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Žíchovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Žíchovec.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist