Ubytování
Telefon: +420 602 125 857, +420 606 691 736







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Žíchovec - Hodnocení

Autocamp Žíchovec
9.6 / 10 Vynikající
podle 42 recenzí (celkem 306)

Žíchovec,
STRUNKOVICE NAD BLANICÍ 384 26 | Mapa

Provozní období: 15.06. - 15.09.
96% Hodnocení 42
Celkem hodnocení 306
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Žíchovec


Hodnocení návštěvníků

Tart Č.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.9. - 2.10.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné, klidné prostředí.Ubytování v chatkách. Je bezvadné, že v chatkách je tekoucí voda a WC, ale hlavně kamna, do kterých se hodí pár polínek a je tam úttulno a mohli jsme se ohřát a usušit. Protože psovodi byli půl dne i více venku za každého počasí. Výborné jídlo a v jídelně dobrý bar s přijemnou a ochotnou obluhou.Jediná slabina kempu je špatný krb v jídelně/společenské místnosti/, která se po zatopení v krbu proměnila v zakouřenou jeskyni lovců mamutů. Celkový dojem bezva. Doporučujeme k návštěvě a pobytu.

Jan J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Uspořádat setkání členů našeho autoklubu po delší covidové době v Autokempu Žíchovec se ukázalo být ideální volbou a není nic, co bychom kempu vytkli. Pan jednatel se snažil již při přípravách srazu vyjít našim potřebám a přáním maximálně vstříc a i to se posléze velmi pozitivně projevilo v průběhu celé víkendové akce. Výborná kuchyně, útulné a čisté chatky, pořádek na toaletách a vlastně v celém areálu, usměvavá servírka, dobré pivko, pěkné prostředí a příjemný klid. Tak by se nechal charakterizovat náš pobyt v kempu. Atc Žíchovec jsme si vybrali na základě hodnocení v recenzích a nutno podotknout, že i tak realita předčila naše očekávání. Za náš autoklub palec nahoru a pokud to kapacita dovolí, rádi se zase vrátíme. Za Fiat Multipla klub ČR Honza J.

Helena S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milujeme s manželem Jížní Čechy. Proto jsme vyzkoušeli Autokemp Žíchovec. Nemáme co vytknout. Rádi se sem opět vrátíme.

Bohuslav L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se vydali na doporučení přátel. Rozhodně nás nezklamal. Děti si užili týden kempování a my se ženou odpočinek v přírodě. Velice chválíme stravování a čistotu sociálek i celého areálu. Rodina Lánských

Jindřich D.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu si jezdím každý rok na týden odpočinout a pobavit se. Kemp nabízí skvělou kuchyni, nocleh, atmosféru a v neposlední řadě přírodní koupaliště. Doporučuji!

Pavel N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 25.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám s rodinou velmi líbilo. Parádní restaurace, místní pivko a skvělá domácí kuchyně paní Radky byla znamenitá. Takto má vypadat kemp. Za naší rodinu palec nahoru a příští rok ahoj.

Roman

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 24.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jídla a jejich ceny jsou skvělé i personál i zábava :). Na jedno odpoledne fajn.., ale jinak.. Nejhorší je,že se v kempu nedá nic moc dělat - restaurace zavírá v deset, voda na koupání byla špinavá, je tam na půjčení pinpong, pro děti trampolína.. zkrátka nic moc, znám lépe vybavené kempy. Chatky zastaralé a dražší.S ekologií je to horší,kontejnery na tříděný odpad byly daleko a nebylo vidět, že by někdo třídil. Na jedno odpoledne fajn, ale na víc dní nic moc.

Martin S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí jižních Čech a skvělé místo pro další výlety do okolí, kterých je ohromné množství, kemp je standardně vybaven, jezdíme pravidelně a vime, co přibalit. V kempu je restaurace, kde je ochotný personál a výborně vaří obědy a večeře. Snídaně z vlastních zdrojů na kryté terase u chaty ráno nemá chybu… takže jeďte vyzkoušet!

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí. Čistý kemp

Vláďa K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobré jídlo,pinpog,pohoda klid v kempu až jeden večer mongolcivelmi hlučnį,psi nenį problém,cisto všude

Hana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo, chatky hezké, prostorné. Snad jediná malá výtka, že v chatce ani na WC není zrcadlo a ve společných sociálkách pouze jedno. Myslím, že to není taková investice a určitě to rekreanti uvítají. Jinak jsme byli spokojeni.

Veronika Z.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na tento kemp jezdíme moc rádi. Vždy je tu výborné jídlo, hezké ubytování. Spoustu výletů do okolí. Určitě doporučuji!

Jana B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Žíchovec je úplně super, personál milionový, jídlo skvělý bez jediné výčitky, na všem jsme si moc pochutnali, všude čisto, přírodní koupaliště bezvadný, určitě se brzy vrátíme, děkujeme moc za vše ❤️❤️❤️

František

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice milí personál,chování na jedničku, skvělá kuchyně, vyloženě domácí přístup,pripadate si jako na návštěvě.Velice jsem spokojen,a vřele všem doporučuji.

Eli F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp všem doporučuji. Máme zde samé pozitivní zážitky. Je tady spousta zábavy, ať už v kempu nebo okolí. Jídlo velice chutné a ceny přijatelné. Personál milý a přátelský. Určitě se sem znovu vrátíme.

Zuzana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme s dětmi již 3.rokem. Zkusili jsme jak chatky, tak i stan a vždy naprostá spokojenost! Pro děti je zde vyžití a pro dospělé báječná restaurace s výbornou kuchyní. Za naší rodinu určitě doporučuji. Příští rok jedeme zase!

Láďa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super, moc příjemné prostředí

Alex

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Auto kemp Žichocec je velmi pohostinny a personál rodině zaměřen chování všech je velmi přátelské a atmosféra pobytu naprosto super

Eva Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Žíchovec je naše srdcová záležitost. Velmi rádi,se každý rok vracíme a to již po několik let. Vždy jsou tu novinky ohledně zábavy. Kuchyň vynikající, velký výběr nápojů,ceny přijatelné. Personál ochotný, příjemný... Kemp ideální pro milovníky přírody. Kdo má vychované pejsky,tak tohle je pro pejsky ráj....

Pavel F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nás přilákal již třetí sezonu a přístup personálu je více jak profesionální. ubytovací zařízení tedy chaty jsou vybaveny, kuchynka je vybavena lednicí varnou konvicí a připravena pro přípravu vlastních pokrmů, což ocení zejména rodiny s dětmi. Vlastní wc u chaty je další bonus, nemusíte nikam daleko, wc zde mají vždy čisté což v některých kempech nemají. Deky a polštáře čisté. Přístup pana majitele je úplně úžasný, vždy nám upraví termín dle našich potřeb a jednání s ním Vám jen spraví náladu. Stravování v kempu je dost na vysoké úrovni a majitel se snaží držet ceny, což je další plus pro tento kemp. Nakonec personál, všichni jsou příjemní a přívětiví a co musím napsat je, že paní uklizečka je tam velmi důležitý článek, protože ta se snad uklízením baví. Jsou zde k zapůjčení sportovní potřeby pro všechny věkové kategorie a slušně vybavené dětské hřiště. Doporučuji tento kemp všem, kteří vyhledávají klidnější prostředí, dobrou stravu a okolní okouzlující přírodu.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Žíchovec , který hodnotilo 42 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Žíchovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Žíchovec.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist