Ubytování
Telefon: 721 223 331







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Veřejné Tábořiště Zahrádky - Hodnocení

Veřejné Tábořiště Zahrádky
10.0 / 10 Úžasné
podle 2 recenzí (celkem 31)

Borová Lada 38,
BOROVÁ LADA 384 92 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
100% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 31
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Veřejné Tábořiště Zahrádky


Hodnocení návštěvníků

Dagmar N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 28.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme k vám téměř každý rok už víc jak 20 let. Dříve jsme jezdili s dcerami, dnes s vnuky. Mají to u vás moc rádi a dovolená, když nejsme u vás, není pro ně to pravé. I letos se k vám chystáme, sice jen na pár dnů, ale musíme dorazit. Děkujeme a těšíme se. Novotná, Mladá Boleslav

Magdalena S.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto dokonalý únik od pracovních poviností,dokonalý odpočinek. Pesonál milý. Čekali jsme jedno wc a zde jich je 8(4+4). Vše čisté,udržované. Dostalo se nám víc,než jsme očekávali. Za nás naprostá spokojenost.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Andrea

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všem se nám tu líbilo, rozhodně se vrátíme...

Kamča

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tábořiště, nehledat žádný velký komfort. Ale prostředí fajn, plac velký, spousta zákoutí. Suché záchody čisté, udržované, na dvou místech. Kontejnery na tříděný odpad, i na kovy. Řeka čistá, hodně studená, super se v ní brodí, v náhonu se dá zase víc ponořit:-) Odpolední bufet, pivo, párky, nanuky... V noci žádné lampy, tma, dobře vidět na hvězdy. Hřiště na volejbal, pískoviště. Jen někteří "starousedlíci" mají pocit, že je to tam jejich:-)

Míra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na výsost spokojený se vším.

Káťa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tábořiště jezdím již 18 let. Nikdy jsme neměli s ničím problém. Jedná se o velice rozlehlé a příjemné prostředí. Personál je velmi příjemný a ochotný. Lze podniknout po okolí nespočet výletů. V 3 km vzdálené Borové Ladě je hospoda a menší jednota, která je poměrně dobře vybavená. Všem co mají rádi nezničenou přírodu, volnost a jsou uvítají trochu odpočinku od technologií jedině doporučuji! :)

zdeněk

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto perfektní tábořiště, záchody v pohodě, sprcha je k ničemu, když je Teplá Vltava a mezi námi, stačí se umýt jednou za týden :-).

Rene

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné tábořiště,jen ty záchody hrozné...a sprcha by byla potřeba.. jinak super stánek u Radka,ale chce to přístřešek pergolu kam se schovat..

Hana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní tábořiště, milý personál, příjemné prostředí

Radek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné a klidné prostředí bez většiny moderních vymožeností, prostě klasika táboření.

petata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tábořiště na rozlehlé, mírně kopcovité louce. Sociální zařízení formou suchého WC, pitná voda k dispozici a lázně v Teplé Vltavě. Přesto, že kemp nenabízí žádné služby, krom stánku s občerstvením je prostředí velice příjemné a přátelské, ceny velice přívětivé. Jeho poloha nabízí širokou škálu výletů po okolí

ravyk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nutno říct, že pro nenáročného kempaře je toto místo naprostým balzámem na duši. Nesmí být náročný na WC, neboť musí chodit do kadibudek (ale čistých a denně uklízených), k denní hygieně mu musí stačit korýtko se studenou vodou a koupel ve studené Teplé Vltavě (s dobrým přístupem) a čerstvé rohlíky na snídani si musí koupit den předem... Pokud jste schopni toto obětovat, čeká vás neuvěřitelně tichý, přátelský a milý kemp, který jsme si s naší rodinou zamilovali.

Gruber

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Návštěva tohoto kempu byla pro mě zklamáním. Arogantní a hloupý sprácve, který nás neustále podezříval z toho, že máme v kempu tajně a psa a nezaplatili jsme za něj. Nakonec vše skončilo napadením a poškozením mého vozu ševcovským kladívkem. Správce nám opakovaně vyhrožoval zastřelením. V popisu kempu bylo deklarováno vybavení: Pes-zvíře. Nic takového jsem však nenašel a správce mi odmítl vysvětlit, o co se jedná. Během pobytu nám pak správce dělal různé naschvály. Kakal do řeky, když jsme se chtěli koupat, blokoval svým vozidlem Wartburg naše vozidlo a tak jsme nemohli odjet a všemožně nám pobyt znepříjemňoval. Nakonec jsme odjeli o týden dříve a opět se pohádali se správcem, který se domáhal zaplacení za psa + stále tvrdil, že mu nesedí součet o 15 Kč. Otřesný zážitek, nedoporučuji!!

Baruna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný přírodní kemp. Chladné noci tam asi jsou, my jsme je nezažili. Kemp je velmi rozlehlý, takže není problém najít vhodné místo. Nevím, možná jsem v lepší kempu ještě nebyla.

marcel h.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 21.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Obyčejná krása pro obyčejné lidi; klid a jednoduchost; maximální požitek s vnímání přírody ve dvou; mimořádně teplé počasí a známé sympatické tváře; koupání a oheň; rozkvetlé louky a hry stínů

Petr V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 13.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Marcel H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 3.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

naprosto fantastický místo pro obyčejný pobyt v přírodě, s možností vybrat si krasný místo pro přespání, udělat si ohniště; možnost mimořádnýho koupání ve vltavě kdykoliv se komu zachce; klid; prostě šumava se vším všudy, s málo lidma a léčivým klidem

marcel h.


Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 18.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

úžasný místo v nádherný krajině bez obvyklého "pohodlí" dnešní doby; bylo i méně lidí, takže opravdu božský klid

Libor Z.


Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp co znám, alespoň jednou za rok tam musím jet a vykoupat se v Teplé Vltavě

Jana D.


Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 14.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

do tohoto kempu jezdím téměř 15 let a neměnila bych. je to zřejmě poslední opravdu přírodní kemp v čechách a doufám, že nikoho nenapadne to jakkoliv měnit.

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Veřejné Tábořiště Zahrádky , který hodnotilo 2 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Veřejné Tábořiště Zahrádky. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Veřejné Tábořiště Zahrádky.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist