Ubytování
Telefon: +420 608 749 745







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Keramika - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Kemp Keramika

Hracholuská přehrada,
LÍŠŤANY 330 35 | Mapa

Provozní období: 30.04. - 30.09.
90% Hodnocení 24
Celkem hodnocení 550
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Keramika


Hodnocení návštěvníků

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo. Personál ochotný, vše čisté, sprchy ok. Dobré jídlo a pití, živá hudba. Určitě přijedeme zas.

Mára

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

...

Dag

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vychvalovaný kemp, skutečnost je však jiná. Otřesné sociálky, pro muže jen 2 mísy z toho jedna vyviklaná, nepořádek, úklid jen ráno. V kempu a jeho okolí bordel, stavební materiály a dvorky 3.osob stěží zakryté sítěmi. Úbytka mobilheumy,chatky různé, stálé karavany, maringotky vše v zuboženém stavu, mišmaš na pohled. Pitná voda a umývárka na nádobí pouze na 1 místě pro celý kemp, stovky metrů od 2.brány. O třídění odpadu asi pan provozovatel nikdy neslyšel. Obsluha dívkami v restauraci, kde na terase roste z parapetu již několikaletá bříza, laxní, s nezájmem, nudu si krátící neustálým čučením do mobilu místo aby třeba utřeli stoly nebo vytrhaly mech na terase. Ceny přemrštěné neodpovídající kvalitě jídla. Příšerná přístupová cesta hrozící proražením pneu. Prašná tak, že za 2 dny auto pokryté bílým prachem jak ze sopky. Kdybych nezaplatil předem odjel bych jinam. Mělo tam být molo pro plavební linku na přehradě - nebylo. Majitel na jaře zrušil a měl zbudovat vedle kempu, dokonce to sliboval i do médií - nebylo. Takže jsme na loď museli objet přehradu do 22km vzdáleného Transkempu. Přitom právě kvůli této výhodě jsem původně kemp vybíral. Jaký rozdíl mezi Keramikou a Transkempem - úplně jiný level. A také mezi sousedním areálkem Štádlerů , vždy odpoledne veřejně přístupným. Takže jediným plusem pobytu - krásná voda na koupání. Závěr: už nikdy více

Vendulka S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem už několikátý rok. Rekonstrukce jsou viditelné a nyní není co vytknout.

Filip K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 3.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

večer koncerty, odpo koupačky

Bara D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dětem se tu moc líbí a je tu i kolotoč.... slušný kemp

Tom S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

přijemná atmosféra, fajn lidi

Martin S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mme to tu moc rádi, určitě i příští rok přijedeme

Ivana H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Upravené a čisté.

Aleš V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení čisté a restaurace výborné chuti. Klasický kemp pro lidičky, spíše rodiny

Adéla T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tu sranda a večerní koncerty jsou kouzelné

Bedřich H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zrekonstuované prostory, je to znát. Doporučuji

Marta V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Voda ideální na koupání. Možnost se vykoupat nebo když vám bude přát počasí jako nám dnes, opalovačka na pláži

Hana S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi hezký kemp se vším co potřebujete. oc hezké prostředí přímo v srdci zdejší přírody :-)

luboš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Cestujeme a navštěvujeme kempy po celé ČR již několik let. Po návštěvě tohoto kempu jsme byli naprosto zklamáni. Vysoká cena ubytování (stan, auto,...), kemp naprosto nevhodný pro stanování (vše z kopce), hlavní budova zastaralá a špinavá, ve třetině kempu zápach z jímky, vstup do vody nevzhledný, chybějící elektřina, wc z části kempu velice daleko, příjezdová cesta v havarijním stavu (2km),... naprosto nedoporučujeme!!!

Tereza V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 12.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro nás dlouhodobě nejlepší kemp pro každého něco. Bohatý hudební program jak pro dospělé tak pro děti, skvělá kuchyně úžasné rybaření.

Jirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Keramika jsem zvolil dle dostupných recenzí. Prostředí je zde krásné, super prostor pro stany - žádný velký svah. Voda v přehradě je teplá a čistá bez sinic. Je zde dětské hřiště i videohry. V celém kempu bylo čisto, pouze u zadní umývárny bylo trochu víc cítit WC. V hlavní budově WC čisté. K občerstvení je zde restaurace a dva kiosky. Funguje půjčovna loděk a padlboardů. Na nákupy potravin se musí popojet kousek dál autem. Chybí zde (zatím) přístaviště lodí. Téměř denně je zde nějaký program - tancování pro děti, country kapela, pěvecké duo, letní kino a i rockový koncert. U něj byl problém, že končil pozdě v noci a dosti rekreantům a hlavně dětem to nebylo příjemné. Musím ale pochválit personál. Jsou tu mladí kluci a holky a byli velmi příjemní a ochotní s čímkoliv pomoci.

Dan V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem každoročně, líbí se nám tu prostředí a lidové ceny

Pavel J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé akce pro nejmenší! Culinka to s děckama umí rozbalit!

Karel

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Karavanisti STOP. Tak špatný kemp jsem v Česku ještě neviděl. Nebudu subjektivně hodnotit jestli mi chutnal v restauraci smažák, ale napíšu to, co jsem skutečně viděl. Tak v prvé řadě se na webovkách kempu uvádí, že v restauraci dělají dvě hotovky za 99,-. Tak to je lež. Hotovka je za 119,- + polévka za 39,-. Placená wifi je v dnešní době tak trochu trapas. Pro karavanisty přípojky na elektřinu pouze u chatek. Pokud stojíte jinde tak stometrovou prodlužku s sebou. Nádobí se dá umýt pouze ve studené vodě ve dřezu s malou tlakovou baterií, která teče pouze 6 sekund a pak zase zmáčknout. Zásuvky v umývárně byste hledali marně. Pánové se neoholí, holky si nevyfoukají vlasy. Chemické WC žádné. (po dotazu na recepci, kde se chemické WC nachází). Dvě sprchy pro pány a dvě pro dámy je velmi málo - pro všechny karavanisty a stanaře. 90% kempu je ve svahu, karavan vyrovnáte s obtížemi, kempr je bez šance. Parník v kempu od letoška nestaví. Na webovkách o tom ani zmínka. A to vše za 800,- na noc pro 3 osoby a karavan. Hodnocení ostatních je podvod.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Keramika , který hodnotilo 24 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Keramika. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Keramika.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist