Ubytování
Telefon: +420 602 330 204, +420 734 257 523







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





A.T.C. Autokemp Golf - Hodnocení

A.T.C. Autokemp Golf
9.4 / 10 Vynikající
podle 7 recenzí (celkem 54)

U Nové vodárny 428/III,
PODĚBRADY 290 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
94% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 54
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení A.T.C. Autokemp Golf


Hodnocení návštěvníků

Michal

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp s hezkým zázemím. Jediné co bych zmodernizoval je vyžití pro děti - houpačky, prolézačky uvnitř kempu. Jinak za mě mohu vřele doporučit.

Zdeňka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme už 3 rokem a stále za nás je to super kemp... sociální zařízení nové čisté .. kuchyňka čistá..celkové prostředí velký pěkně udrzovane..Poprvé jsme jeli pod stan pak do chatky a nakonec jsme byli s karavanem fakt super kemp

Július Ö.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný areál v lesoparku a zároveň na cyklotrase. Chatky s WC i sprchou, čistota, skvělé ceny, restaurace s dětským hřištěm v areálu.

Jaroslava e.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost

Jan E.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Takto jsme to viděli a cítili-líbilo se nám tam.

Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, klidny k.emp vhodný pro děti. Moc se nám tam líbilo.

Martin Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Možná by bylo fajn přidal rychlovarnou konvici do kuchyňky :-) nebo automat na kafe

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
ElQuerido

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatičky velmi dobré ale mohly by být vybaveny aspoň smetáčkem a lopatkou. WC celkem dobrý dojem ale z hygienických důvodů by měl být zajištěn plynulejší přísun toaletního papíru a u umyvadla by mělo být mýdlo a aspoň papírové ručníky. Sprchy by se měly častěji uklízet, problémy s mincovníkem a horší sepínání světla na fotobuňku.

Petr N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Při sobotním příjezdu kolem 18 hodiny jsme byli cedulkou na recepci odkázáni do protější restaurace. Tam jsme si vyčkali a po kratší domluvě dostali za zálohu 200 Kč klíč a chip na vjezd. Info logicky nulové. Slečna pracuje v restauraci a ne v kempu, takže jsme ji ani nezkoušeli zdržovat :) Vstup do kempu super, brána na chip, vrátka na klíč, to už dodává alespoň trochu pocit bezpečí. Je tu ještě druhá brána pro výjezd karavanů. Pro nás byla fajn druhá vrátka pro pěší/cyklo, která jsou za chatkami směr restaurace. Z ní jste jen kousek od cyklostezky a nemusíte obcházet kemp. Protože jsme neměli tucha jak to tu chodí, kde se uvelebit (na vývěskách recepce jsem návod rozhodně nehledal), tak jsme prostě vjeli dovnitř na průzkum. Kemp je maličký chatky v jedné části, stany a karavany ve druhé. Jestli je i tato část nějak dělená nevím, my jsme stan rozdělali mezi karavany, kvůli pěknému místu. Strašák kempů, sociálky, v podstatě v pohodě. Velmi hezký vzhled, moderní obklady, za které byste se nestyděli ani doma, sprchy hezké. Jsou delší a je v nich opticky oddělený prostor na sprchování a na odkládání věcí. Pro mě příjemný detail. Toaletní papír ani absenci zámků v kabinkách (jak tu někdo psal) jsem nezkoumal, neměl jsem onu potřebu :) Čistota dobrá, večer bylo prostě na zemi našlapáno, to by ale musela uklizečka chodit každou hodinu s hadrem. Teplá voda do sprch 5Kč/minuta, umyvadla s teplou vodu grátis. Kuchyňka je prostor s dřezem a pracovní plochou s možností zapůjčení 1/2 plotýnkového vařiče. Prostor v kempu udržovaný, tráva posekaná, odpadkové koše plné minimálně. Malá si co chvíli odbíhala na dětské hřiště, ale nepotřebovala nás tam, takže vzhled těžko soudit, trampolína pro děti super, jsou tu také 2 stoly na stolní tenis co jsem zahlédl. Poloha super, kousek od města, cyklostezka hnedle vedle, lesík v okolí taky příjemný, dá se tu i přejít Labe přes most. Ceny vážně vyšší (odhadem +1/4 k průměru), ale nemohu soudit položkově. Slečna se s administrativou kolem platby moc nepárala. První kemp, kde nechtěli žádné údaje, občanku ani SPZ. Každopádně platba za jednu noc 2x dospělák, 1x dítě, stan a auto 400 Kč. Účtenky se tu také pravděpodobně nedávají :D

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.4. - 1.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp leží v ve výborném místě,u cyklostezky,u Labe a blízko centra Poděbrad.V kempu klid,hned vedle kempu dvě restaurace s dětským hřištěm.V kempu by nebylo špatná dětské hřiště buď opravit nebo odstranit.Také trávník by to chtělo lépe udržovat.Do kuchyňky by taky patřila teplá voda,sociálky na to,že byl kemp poloprázdný by mohli být čistější.A mýdlo na WC taky není snad taková investice.Kemp patří mezi dražší,ale služby spíše k těm horším kempům.Jinak pobyt dobrý,vše bez problémů,vyrovná to okolí kempu.

Natálie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp v hezkém prostředí. Záchody a sprchy čisté. Personál (i v přilehlé restauraci) ochotný.

Karel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

První den prázdnin kemp neposekaný. Toaletní papír žádný. V rámci kempu tábor dětí, které se postarali o bordel na WC. Uklízečka neumí česky. Pouze rusky. V restauraci ve 14.00 jsme na hotovky čekali 40minut. Jídlo bylo ale dobré. Totální chaos při obsazování míst. Poplatek za osobu je 80,-Kč. Co v této ceně mám? Za sprchu 5Kč za minutu. Ochranka žádná. Koše přetékající odpadky. Na WC se nejde zamknout. V jedné ruce svůj papír a druhou držíte kliku. V noci se v kempu nesvítí. Ani orientační bodovky. Pěkné místo. Ale služby kempu žádné. Jednou stačilo. Personál se snaží. Ale jsou to jen brigádníci, kterým na tom moc nezáleží. A majitelé v největší sezóně na dovolené. Co dodat....

Luboš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+ skvělé místo blízko centra Poděbrad, ale hlavně u Labe a lužního lesa okolo něj + hned okolo kempu je cyklostezka okolo Labe, která je vhodná jak na kolo / brusle / koloběžku a nebo jen na procházku - snídaně nic moc, byla 8,00 - 9,30 hod a v 9,00 už vše uklízeli, další den jsme si již raději udělali vlastní - na WC často chyběl toaletní papír - to se dá vyřešit vlastním :o) - byly plné odpadové koše a nevypadalo to dost vábně, bylo by dobré se více připravit na poměrně fregventovaný červencový týden a raději vysypávat koše 2x denně Jinak, ale musím říct, že kemp je super a mohu vřele doporučit

Ladislav D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.9. - 24.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I přes vyšší ceny za ubytování (karavan a auto), je zde hezké prostředí. Škoda, že bylo horší počasí. Možná to chtělo lépe posekat trávu.

stercl

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Trošku dražší, ale zase služby na úrovni. A nedaleko Poděbrady jsou zajímavým místem na procházky. A jako bonbonek byl sobotní koncert Kaťáků. Super, škoda jen, že nedaleká technopárty duněla stále a stále. Hnus. Ale jinak prostředí krásné.

petata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp, čistý. Avšak do města je to trošku z ruky. Případně se dá využít vláčku, který staví přímo před branou kempu.

Jaroslav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Víkendový pobyt se skupinou přátel se vydařil, kemp je příjemný v hezkém prostředí, ideální na cykloprojížďky podél Labe. Doporučuji.

MnMka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp - oplocený a se vstupem na čip/klíč (člověk se cítí opravdu bezpečně), hezké prostředí a okolí. Sice trošku dál od města, ale měli jsme kola, tak nám to moc nevadilo. Vynikající výchozí bod pro výlety. Negativa: Toaletní papír se moc často nedoplňuje, což je škoda, protože to kazí celkový dojem. Koupání je také trošku z ruky a je do cca 18. hodiny placené, ale to není vina kempu. Celkově spokojenost.

Michael

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tady nejspíše negativy nemám žádné. Byl jsem v chatce ve vybavené a byla super.

unca

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 20.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

chybí mi v kempu nějaké lavičky

Přečtěte si hodnocení kempu A.T.C. Autokemp Golf , který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu A.T.C. Autokemp Golf. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí A.T.C. Autokemp Golf.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist